ارز جديدی به كره اختصاص نيافته است
انجمن صنایع فرآورده های لبنی در پی انتشار مطلبی در خصوص انتشار اطلاعات نادرست درباره واردات کره حیوانی با عنوان «پای سلطان کره در میان است» که موجب گمراهی افکار عمومی گردیده است طی اطلاعیه ای توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش تجارتنیوز ، انجمن صنایع فرآورده های لبنی در پی انتشار مطلبی در خصوص انتشار اطلاعات نادرست درباره واردات کره حیوانی با عنوان «پای سلطان کره در میان است» که موجب گمراهی افکار عمومی گردیده است طی اطلاعیه ای توضیحاتی را ارائه کرد.
براساس گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، متن کامل اطلاعیه روابط عمومی انجمن صنفی صنایع لبنی ایران به شرح زیر است:
در ابتدا برای تنویر افکار عمومی و قضاوت کارشناسی و دقیق تر موضوع توجه به آمارهای زیر گویای حقیقت ماجراست:
-میزان مصرف روزانه کره حیوانی در کشور: ۱۰۰ تن
- میزان واردات کره با ارز مرجع (۴۲۰۰): ۴۵ هزار تن از انتهای سال ۹۷
- تعداد روزهای برآوردی برای مصرف کره حیوانی از ابتدای ۹۸ تا انتهای مرداد ماه: ۵۲۰ روز
- نیاز کشور از ابتدای سال ۹۸ تاکنون: ۰۰۰'۵۲ هزار تن
تحلیل آمار فوق نشان میدهد که موجوی ذخیره استراتژیک کشور برای کره حیوانی تا تابستان قابل اتکا بوده است که با پایان ذخایر کشور در انبارها به واسطه ظرفیت سازی و توانمندیهای صنعت پر افتخار لبنی کشور از ابتدای شهریور ماه کره تولید داخل ۳۵ درصد کمتر از قیمت جهانی (بر اساس قیمت دلار آزاد) وارد بازار شده است. برای استحضار مردم شریف ایران نگاهی به حقایق زیر ضرورت دارد:
انجمن فرآورده های لبنی همواره به صورت شفاف از تک نرخی شدن ارز حمایت کرده است.
کلیه فرایند واردات کره حیوانی و توزیع آن در کشور از ابتدا تاکنون مستمرا تحت نظارت نهادهای نظارتی و امنیتی بوده است.
طی یک سال نیم گذشته قیمت کره وارداتی در بازار به دلیل تعهد و مسئولیت پذیری شرکت های لبنی با رعایت کامل قیمتهای مصوب تغییری نداشته و کره حیوانی یکصدگرمی با مبلغ ۰۰۰'۴۵ ریال عرضه شده است.
کلیه تعهدات شرکت های لبنی واردکننده کره حیوانی به طور کامل با نظارت وزارت صمت صورت پذیرفته است.
کره عرضه شده در بازار از ابتدای شهریور ماه کره حیوانی تولید داخل است و از ارز ۴۲۰۰ بهره ای ندارد.
به دلایل سیاستهای بانک مرکزی ارز مرجع جدیدی برای واردات کره حیوانی تخصیص نیافته لذا از این تاریخ به بعد صرفا کره تولید داخل در بازار عرضه میشود.
از همه اصحاب رسانه و بویژه افرادی که مدعی شناخت فضای کسب و کار کشور هستند انتظار میرود ضمن رعایت اصول حرفه ای در انتشار اخبار، اطلاعات و آمار، قبل از هرگونه پیش داوری نسبت به صحت اطلاعات تامل و نظرخواهی مسئولانه ای انجام دهند. بخش خصوصی و به ویژه تولیدکنندگان کشور به میزان کافی تحت تاثیر محیط کسب و کار نامساعد و تبعات تحریم ها و بحرانهای اقتصادی قرار دارند و با وجود این همه تلاش خود را برای تامین نیازهای مردم با ظرفیت داخلی صورت می دهند. اتهام پراکنی و انتشار اطلاعات کذب مصداق مثل بر سر شاخه نشستن و بن بریدن است.
روابط عمومی انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران
نظرات