جهیزیه ایرانی چند؟/ بازار لوازم خانگی در رکود
کف قیمت خرید جهیزیه ایرانی به نزدیک ۵۰ میلیون تومان و حداکثر سقف آن به ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است.
به گزارش تجارتنیوز ، کف قیمت خرید جهیزیه ایرانی به نزدیک پنجاه میلیون تومان رسیده است.
دنیایاقتصاد نوشت، بازار لوازم خانگی این روزها با رکودی چشمگیر و قابل توجه روبروست.
بسیاری از دارندگان واحدهای صنفی میگویند تنها مراجعان این روزها را زوجهای جوانی تشکیل میدهند که قصد خرید جهیزیه دارند و تغییر لوازم خانگی و تبدیل به احسنت آن مدتهاست از دستور کار خانوارها خارج شده است .
مهمترین دلیل بروز این اتفاق افزایش شدید قیمت لوازم خانگی است.
کسبه میگویند گرانیها حجم خرید لوازم خانگی ایرانی را افزایش داده اما حتی قیمت لوازم خانگی ایرانی نیز در قیاس با یکی - دو سال قبل رشد چشمگیری را تجربه کردهاند .
اخیرا تسهیلاتی با عنوان خرید اعتباری کالا از سوی بانکها به مشتریان داده میشود، اما به نظر میرسد حتی اعطای این تسهیلات نیز نتوانسته است بازار لوازم خانگی را تحتتاثیر قرار داده و حجم خرید را بالا ببرد.
خرید آشپزخانه تمام ایرانی برای عروس چند؟
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی درباره هزینه خرید لوازم خانگی ایرانی برای جهیزیه گفت: طبیعتا لوازم انتخابی افراد با توجه به سطح درآمدی متفاوت است. اما کف قیمت خرید لوازم خانگی ایرانی از سی میلیون تومان در سال گذشته به بیش از چهل و پنج میلیون تومان در سال جاری رسیده است.
به گفته وی لوازم آشپزخانه ایرانی شامل اجاق گاز، جاروبرقی، ماشین لباسشویی، یخچال و فریزر، پلوپز و اقلامی از این دست است. اما برخی کالاهایی چون ماشین ظرفشویی، چرخ گوشت و مایکروفر و … را به این فهرست اضافه میکنند .
پازوکی گفت: اگر کسی بخواهد جهیزیه ایرانی برای آشپزخانه بخرد باید حداقل کف چهل و پنج میلیون تومان و حداکثر سقفی در محدوده دویست میلیون تومان را در نظر بگیرد.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی افزود: اکنون در بازار، اجاق گازهای شانزده تا هفده میلیون تومانی، یخچالهای ساید بای ساید، یخچالهای دوقلوی شصت میلیون تومانی، لباسشویی هفده تا هجده میلیون تومانی و ماشین ظرفشویی هفده تا نوزده میلیون تومانی به وفور وجود دارد. این قیمتها بالاست و مشتریان چندانی ندارند.
اکبر پازوکی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت فروش لوازم خانگی گفت: این بازار با رکودی سخت و سنگین روبروست . البته این اتفاق امروز نیفتاده است و از چهار سال قبل که ترقی قیمتی در این بازار آغاز شد شاهد کاهش قابل توجه خریداران بودیم.
پازوکی افزود: قدرت خرید لوازم خانگی در مردم کم شده است و طبیعی است که در این شرایط ما مشتریان چندانی نداشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه کمبود کالایی در بخش لوازم خانگی وجود ندارد، گفت: مشکلی برای تولید لوازم خانگی در کشور وجود ندارد.
نظرات