فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۸۶۷۲

«تجارت‌نیوز» از نشست خبری اتاق بازرگانی ایران گزارش می‌دهد:

ادعای جنجالی رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران/ قیمت بنزین در سال ۱۴۰۴ بین ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش می‌یابد

ادعای جنجالی رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران/ قیمت بنزین در سال 1404 بین 30 تا 40 درصد افزایش می‌یابد

با روی کار آمدن دولت چهاردهم، مناقشات بر سر افزایش قیمت بنزین بالا گرفت. در تازه‌ترین اقدام، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی ایران، از افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت بنزین در سال آینده خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز،

موضوع افزایش قیمت بنزین امری حساس است. تاکنون مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری، و محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهوری، اعتراض خود را نسبت به یارانه بنزین عنوان کرده‌اند.

حال پس از گذشت پنج سال از تجربه آبان ۹۸ و افزایش یک‌شبه قیمت بنزین، بار دیگر موضوع افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۴ مطرح شده است.

افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت بنزین در سال ۱۴۰۴

حجت‌الله میرزائی، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی ایران، در هجدهمین نشست هیات نمایندگان اتاق ایران درباره لایحه بودجه ۱۴۰۴ توضیح داد: برای حامل‌های انرژی در بودجه افزایش قیمتی پیش‌بینی نشده است، اما پزشکیان در جلسه‌ای که هفته گذشته با اقتصاددانان داشت اعلام کرد قیمت حامل‌های انرژی و به‌ویژه بنزین، در سال آینده باید به اندازه نرخ تورم تعدیل شود. این یعنی در سال ۱۴۰۴، ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش قیمت بنزین خواهیم داشت.

این در حالی است که پیش‌تر، مهرداد بائوج لاهوتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، گفته بود دولت قصد دارد قیمت بنزین را در سال آینده افزایش دهد. اما این ادعا از سوی وزارت نفت تکذیب شد.

مشخص نیست این اظهارات متناقض به چه دلیل در کشور بازگو می‌شود. اگر موضوع بنزین به قدری حساس است که اظهارات متعدد مدام تایید و تکذیب می‌شود، پس چرا مسئولان به حرف کارشناسان گوش نمی‌دهند؟

چنان‌که به نظر می‌رسد، عزم دولت برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی جدی است. قیمت برق و آب از مهرماه سال جاری افزایش یافته است و با توجه به اظهاراتی که پیش‌تر گفته شد، گویا افزایش قیمت بنزین در سال آینده حتمی است.

این بدان معناست که مسئولان هیچ توجهی به تذکرات کارشناسان مبنی بر پایین بودن کیفیت بنزین تولیدی، بالا بودن مصرف خودروهای داخلی، تاثیر قیمت حامل‌های انرژی بر تورم و... نداشته‌اند و قصد دارند با راهکار قیمتی، کمبود بنزین را بحرانی‌تر کنند.

برای مطالعه بیشتر صفحه سوخت و انرژی را دنبال کنید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.