فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۰۲۱۳۳

باهنر چون به لاریجانی و مطهری نزدیک بود، رای نیاورد

باهنر چون به لاریجانی و مطهری نزدیک بود، رای نیاورد

​سید نظام‌الدین موسوی نماینده تهران در مجلس یازدهم گفت: باهنر چون به لاریجانی و مطهری نزدیک بود، رای نیاورد.

به گزارش تجارت‌نیوز، سید نظام‌الدین موسوی گفت: محمدرضا باهنر در طیف اصولگرای معتدل دسته‌بندی می‌شود و رای نیاوردنش به دلیل نزدیک بودن دیدگاه سیاسی او به جریان لاریجانی، مطهری و نوبخت بود.

بخش‌هایی از گفت و گوی نظام‌الدین موسوی نماینده تهران را می‌خوانید:

 

کلید واژه فتنه سال ۱۴۰۱ ناامیدی مردم و نشان دادن عبور مردم از جمهوری اسلامی بود. برآوردهای‌شان این بود حداکثر ۱۰ درصد مردم در انتخابات ۱۱ اسفند شرکت می‌کنند در حالی که آمار ۴۱ درصدی مشارکت مردم در این انتخابات عدد نسبتا معقولی بود. البته نباید فراموش کرد که مردمی که پای صندوق‌های رای نرفتند مخالف نظام نیستند بلکه آنان فرصت دیگری می‌خواهند تا عملکرد مجلس آینده را رصد کنند و ببینند این مجلس چقدر از مشکلات‌شان را حل خواهد کرد.

این انتخابات آرایش سیاسی جریان انقلابی را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار داد علاوه بر آن نشان داد که مردم همچنان به اصلاح‌طلبان اقبال ندارند. لیست صدای ملت جزء لیست‌های رده سوم و چهارم در انتخابات اسفند بود.

محمدرضا باهنر در طیف اصولگرای معتدل دسته‌بندی می‌شود و رای نیاوردنش به دلیل نزدیک بودن دیدگاه سیاسی او به جریان لاریجانی، مطهری و نوبخت بود.

در این انتخابات در جریان اصولگرا هم اتفاق بزرگی افتاد. شانا چتر فراگیر جریان انقلابی و اصولگرا بود که سعی در نمایندگی جریان‌های اصولگرا داشت. لیست شانا جامع همه جریان‌های سیاسی اصولگرا بود.

در این دوره اما شورای ائتلاف و شانا طیف‌هایی را وارد لیست نکرد و مرزبندی‌های جدیدی را برای خودش تعریف کرد. این مسئله موجب مرزبندی‌های جدید و تشکل ائتلاف‌های جدید شد که ائتلاف امنا بخشی از آن بود.

درمورد رای نیاوردن آیت الله آملی لاریجانی؛ باور این است که مردم نگاه بالا به پایین را نمی‌پسندند. آنان برخورد حذفی با طیف‌های سیاسی را بر نمی‌تابند. تصمیم‌گیری از بالا برای مردم قابل قبول نیست به همین دلیل واکنش منفی به آن نشان می‌دهند  و البته این نوع واکنش مردم هر دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب را شامل می‌شود.

مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ گفتمان‌شان نسبت به نظام را تغییر ندادند اما به جد خواستار تغییر و تحول در بخش‌های اقتصادی و سیاسی هستند.

گلایه مردم از وضعیت موجود کشور در انتخابات ۱۱ اسفند و صندوق‌های آرا خودش را نشان داد به بیان روشن‌تر در قالب گفتمان تحولی رهبری تغییرات در ۱۱ اسفند رقم خورد که البته این اتفاق از جنس تحول‌خواهی اپوزیسیونی یا «نه» گفتن به نظام نبود بلکه اتفاقا افرادی را انتخاب کردند که بیشتر به گفتمان انقلاب و ارزش‌ها تاکید دارند و باز به بیان روشن‌تر تحول در جریان انقلاب در ۱۱ اسفند رقم خورد.

در ارزیابی انتخابات اسفند نباید وارد مصادیق و نام بردن از افراد شد بلکه باید شاخص‌ها و روندها را ملاک تحلیل و بررسی‌ها قرار داد و البته حتما مواضع اشخاص در شکل‌گیری عملکردها و روندها موثر است.

قرار به بروز اتفاقات ساختارشکنانه‌ای در نظام نیست. بچه‌هایی که از جریان انقلابی به مجلس راه یافتند ولایت‌مدار هستند و از بن و ریشه به انقلاب وفادارند و قرار نیست در مجلس آینده ساختارشکنی کنند.

منبع : ايسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.