«خاندوزی» تاکنون یک کلاس را اداره نکرده، اما یکباره وزیر شد
یک نماینده ادوار مجلس با تأکید بر اینکه از شکست عملکرد دولت ابراهیم رئیسی یا مشارکت پایین مردم در انتخابات خوشحال نیست، با انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم میگوید: «خاندوزی» تاکنون یک کلاس را اداره نکرده، اما یکباره وزیر شد!
به گزارش تجارتنیوز، مهمترین بخشهای گفتوگوی جعفرزاده ایمن آبادی را میخوانید:
اول یک چیزی را با هم روشن کنیم که نقدهای ما از منظر خوشحالی نیست؛ یعنی ما خوشحال نیستیم که دولت موفق نشده و شکست خورده یا کارنامه مثبتی ندارد و شناسنامهاش منفی شده است. اول باید این را حل کنیم چون بعضی ها فکر میکنند ما خوشحال هستیم. من همیشه گفتهام از کسانی هستم که خیلی آقای رئیسی را دعا میکنم، تا موفق شود؛ چون نتیجهاش به مردم بر میگردد.
شما برای این که در کاری موفق شوید باید علم، تیم و برنامهاش را داشته باشید و چند فاکتور کنار هم باشد، اما کدامیک از اینها را در این دولت میبینید؟ آقای خاندوزی یک کلاس را تا به حال اداره نکرده است، اما به یک باره دیدیم که وزیر شده است و هیچ برنامه مشخصی هم ندارد.
روسای بانک مرکزی بعد از آقای صالحی را بررسی کنید، میبینید که با افکاری متوهم و بدون برنامه پیش میروند. بالاخره قرار است از اقتصاد باز، لیبرال یا مقاومتی باشد؟ بسترهایش چیست و اصلا استراتژی این دولت چیست؟
واردات کشور بسیار زیاد است. دردآور است که ۴ درصد بازاری مثل بازار سوریه که ما این اندازه درآن شهید دادهایم، متعلق به ماست و بیش از ۷۰ درصدش را ترکیه در اختیار دارد. آقای رئیسی و تیم اقتصادیش بگویند این شانگهای به چه درد ما خورد؟
بر اساس صندوق بین المللی پول در یک مجله معتبر دنیا ارزش ریال ما در مقابل دلار آمریکا بسیار بیارزش شده و سقوط کرده است. افراد بی سواد و متوهم و کسانی که نمیتوانند با واقعیت کنار بیایند و اصلا اهل واقعیت نیستند، بر مسند کشور نشستهاند و تصمیمگیری میکنند.
باید یک مجلس قوی شکل میگرفت که من به ضرس قاطع میگویم یک مجلس تند رادیکالی و کاملا شعاری شکل گرفت. پیش بینی من از اوضاع اقتصادی بدتر از اینهاست و فکر نمیکنم آقای رئیسی بتواند خود را از این مخمصه نجات دهد؛ چون راهها، علم و توانمندیش را ندارد. شما ببینید که چهقدر حرفها کلیشهای و کلی است. مثلا گفته مردم باید آرامش داشته باشند. چرا این را به ما میگویی؟ باید بروی و آرامش را ایجاد کنی.
چرا مخاطبت همیشه ملت هستند؟ گویی که او اصلا رئیس جمهور نیست. اینکه مدام بگویند دستور میدهم را هم من نمیفهمم. شما دیگر رئیس قوه قضاییه نیستی، باید گزارش بدهی. شما رئیس قوه مجریه هستی و باید اجرا کنی و عملیات و کارنامهات را گزارش دهی. ضمن احترامی که برای آقای رئیسی قائلم، اما ای کاش هیچ وقت ایشان رییس جمهور نمیشد؛ چون مملکت در این مدت خیلی ضرر کرد.
نزدیک به سه سال گذشته و هیچ اتفاقی که نیفتاده هیچ، سفرهها هم کوچکتر شده، ارزش پول ملی کمتر شده، حجم نقدینگی افزایش پیدا کرده و تورم اضافهتر شده است. وقتی میگوییم اضافهتر شده و یا تورم بالاست میگویند در ترکیه هم تورم بالاست. تفاوتی که بین ایران و ترکیه وجود دارد، این است که تورم آنها قابل پیشبینی است، اما برای ما این طور نیست. تورم غیرقابل پیشبینی خطرناکتر از تورم رو به رشد است، مثلا اگر شما امروز بدانید که تورم سال بعدتان ۷۰درصد است میتوانید برنامهریزی کنید، اما وقتی نمیدانید چهقدر است بسیار بد است. ما امروز نمیدانیم که قرار است سال بعد چه اتفاقی بیفتد و همین که همه از هم میپرسند سال بعد چه میشود این بدترین حالت برای یک کشور است.
نظرات