فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۲۸۰۱۳

دولت با تسهیلات کم‌بهره صنعت را نجات دهد

دولت با تسهیلات کم‌بهره صنعت را نجات دهد

نایب‌رئیس انجمن صنفی کارفرمایان استان اصفهان گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از صنایع و تولید داخلی، دولت باید نسبت به جذب پول و تسهیلات با هزینه کمتر از بانک جهانی تلاش کند و با اختصاص آن به بخش صنعت، تولید کشور را نجات دهد.

رضا چینی بابیان اینکه صنعت هم چنان در رکود شدیدی به سر می‌برد، اظهار کرد: با این‌وجود سال گذشته در بخش بین‌الملل تا حدودی روزنه امید برای بخش صنعت روشن شد و با کمک سازمان توسعه تجارت، برخی از واحدهای ما در خارج از کشور، جایگاه‌های کوچکی پیدا کردند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، نایب‌رئیس انجمن صنفی کارفرمایان استان اصفهان افزود: درحالی‌که صنایع با برخی مشکلات مقابله و هم چنان درگیر مسائل مالیاتی، بانکی و … هستند، اما با اقدامات صورت گرفته در داخل، برای جلوگیری از ورود اجناس قاچاق و شفاف‌سازی در این خصوص، بخش تولید را برای ماندن در بازار امیدوار کرده است.

وی بابیان اینکه کمک‌ها به‌خصوص در بخش نساجی خود را نشان داده و تا حدودی منجر به بهبود اوضاع شده است، تصریح کرد: با جلوگیری از واردات قاچاق امید بیشتری در تولیدکنندگان برای ماندن در بازار ایجاد شده که این حالت بهتری را ایجاد کرده است.

وی با تاکید بر اینکه رکود ناشی از فشار بانک‌ها و مالیات، منجر به تعطیلی تعداد دیگری از واحدهای صنعتی در استان شده است، گفت: آمارها نشان می‌دهد که حدود 11 هزار بیمه بیکاری در اصفهان پرداخت می‌شود که نشان می‌دهد بیشتر صنایع در بخش داخلی با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

آمار دقیقی از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی نداریم

چینی با بیان اینکه آمار دقیقی از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی نداریم، اظهار کرد: برای اعلام واحدهای تعطیل‌شده، نیازمند کار آماری دقیق از روی برگه‌های سوخت و برق مصرفی واحدهای تولید و استخراج اطلاعات آن هستیم که متأسفانه این کار سال گذشته در خانه صنعت، معدن و تجارت انجام نشد.

وی بابیان اینکه حاشیه سودی که صنایع در سال‌های قبل برای خود در نظر می‌گرفتند با استفاده از روش‌ها و فروش‌های انبوه بود، گفت: متاسفانه طی چند سال گذشته فروش انبوه صنایع به‌طور کامل از بین رفت، هم‌چنین مشکلات مالیاتی منجر به شفافیت بیشتر شده که این موارد، از حاشیه سودبخش تولید کاسته است.

نایب‌رئیس انجمن صنفی کارفرمایان استان اصفهان با اشاره به فشار تأمین اجتماعی، باوجود مصوبات خوب شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت در اصفهان به تولیدکنندگان، اظهار کرد: یکی از موارد بررسی‌شده در شورا این بود که تا پیش‌ازاین تامین اجتماعی از 10 سال قبل دفاتر کارخانجات را بازرسی می‌کرد که با کاهش آن به یک سال، روزنه امیدی برای واحدهای تولیدی باز شد؛ بااین‌وجود هنوز مشکلاتی با تامین اجتماعی پابرجاست به‌نحوی‌که اگر واحدی تعطیل شد و نتوانست هزینه حق بیمه کارمندان خود را بدهد، دفترچه‌های بیمه کارگران آن‌ها دیگر تمدید نمی‌شود. البته با دستور استاندار اصفهان تامین اجتماعی موظف به بیمه کارگران در این شرایط شده است.

وی بابیان اینکه هزینه پول در ایران بسیار زیاد است، تاکید کرد: زمانی که بانک‌ها تسهیلات خود را با نرخ 18 درصد می‌دهند و با احتساب دیرکرد آن، این عدد به 26 درصد افزایش می‌یابد. به‌طورقطع این حاشیه سود در صنعت وجود ندارد و هر روز بدهی‌های انباشته بیشتر می‌شود.

چینی با تاکید بر اینکه صنعت، یک سری مطالباتی از دولت و مجلس دارد که قرار بود سالانه 10 هزار میلیارد تومان در اختیار صنعت قرار گیرد، اما این محقق نشد، تصریح کرد: اگر این مطالبه در اختیار بخش صنعت قرار می‌گرفت کمک‌رسان تولید بود، از سوی دیگر از ارگان‌ها هم چون تامین اجتماعی و مالیات دیرکردهایی را از صنایع می‌گیرند درحالی‌که باید توجه داشت اگر صنعت پول داشت به زمان خود، بدهی‌هایش را پرداخت می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه دولت در مقطعی از زمان، رقمی را از روسیه به‌عنوان قرض با سود دو درصد دریافت کرد، گفت: در این شرایط نیز با توجه به دستور و تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از صنایع و تولید داخلی، دولت باید نسبت به جذب پول و تسهیلات با هزینه کمتر از بانک جهانی تلاش کند و با اختصاص آن به بخش صنعت، تولید کشور را نجات دهد.

منبع:ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.