فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۳۱۴۰۰۷

مدیر کل دفتر ارزیابی سازمان ملی استاندارد:

مدیریت سنتی پاسخگوی نیازهای امروز حوزه کیفی‌سازی نیست

مدیریت سنتی پاسخگوی نیازهای امروز حوزه کیفی‌سازی نیست

مدیر کل دفتر ارزیابی کیفیت کالا و خدمات سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به تحولات ایجاد شده در نظام تولید، اعلام کرد: در چنین فضایی دیگر نمی‌توان با مدیریت سنتی پاسخگوی نیازهای جامعه در حوزه کیفی‌سازی کالاها و خدمات باشیم لذا تنها راه حل این مسئله، تدوین یک نظام جدید است.

«پرویز درویش» در مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد در یزد با اشاره به این که شعار روز جهانی استاندارد امسال «استانداردهای بین المللی و چهارمین انقلاب صنعتی» انتخاب شده است، اظهار کرد: انقلاب صنعتی اول در قرن ۱۸ با ورود ماشین بخار، انقلاب صنعتی دوم در قرن ۱۹ با ایجاد خطوط مونتاژ، انقلاب صنعتی سوم در نیمه دوم قرن ۲۰ با ورود کامپیوتر و انقلاب صنعتی چهارم در قرن ۲۱ با اینترنتی شدن اشیاء رخ داده است .

به گزارش تجارت‌نیوز، وی افزود: به دنبال وقوع پی در پی این انقلاب‌ها به ویژه انقلاب چهارم صنعتی، چیزهایی که زمانی برای انسان رویا تلقی می‌شد،‌ امروز محقق شده و این فناوری‌های جدید، نظام تولید را کاملا متحول کرده است.

درویش تصریح کرد: در چنین فضایی دیگر نمی‌توان با مدیریت سنتی پاسخگوی نیازهای جامعه در حوزه کیفی‌سازی کالاها و خدمات باشیم و تنها راه حل این مسئله، تدوین یک نظام جدید است و سازمان استاندارد به این موضوع ورود کرده و کمیته‌های فنی طراحی شده که تدوین این استانداردها را در اولویت قرار داده است.

«علی زینی‌وند» معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد نیز در این همایش گفت: اگر تولید‌کننده‌ای در سطح محلی، ملی یا بین‌المللی بتواند کالاهای خود را با ذائقه مردم هماهنگ کند، آن تولید و استاندارد پایدار خواهد بود و در هیچ شرایطی با مشکل مواجه نمی‌شود .

وی تصریح کرد: بروز شایعات در کشور گاهی با سرعت اتفاق می‌افتد و این جریان در موضوع مواد غذایی، امنیت جامعه را خدشه دار می‌سازد که استاندارد می‌تواند با ایجاد ذهنیتی مثبت و با توجه به جایگاه خود امنیت روانی جامعه را تقویت کند.

معاون استاندار افزود:‌ ورود استاندارد به تمام بخش‌ها توسعه کشور را متوازن و پایدار می‌سازد و اگر کالایی در عصر اطلاعات با وجود رقابت بالا از استاندارد برخوردار باشد به جایگاه مورد قبول بین‌المللی می‌رسد.

زینی‌وند ادامه داد: ترویج فرهنگ استاندارد سازی محصولات، رفتارها و برنامه‌ها در تار پود بخش‌های مختلف کشور اعتمادسازی عمومی را تقویت می‌کند و توجه به این موضوع حائز اهمیت است.

«سید ابوالفضل موسوی بیوکی» نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی هم در این همایش گفت: یزد دارای برندهای بسیاری است و درحال حاضر بیش از ۸۰۰ نوع کالا در استان یزد تولید می‌شود.

وی بیان کرد: ۴۰۰ مورد از این کالاها در گستره کشوری و بسیاری از آنها در گستره جهانی توزیع می‌شود اما متاسفانه مصرف کنندگان از یزدی بودن این محصول‌ها بی‌اطلاع هستند.

موسوی بیوکی افزود: عنوان «ساخت ایران ـ یزد» باید در شناسنامه و برچسب کالاهای تولیدی یزد قید شود زیرا کالاهای یزد کیفی و استاندارد هستند بنابراین می‌توانند موجوب افتخارآفرینی برای استان یزد باشند.

«محمدحسین ماجدی اردکانی» مدیر کل استاندارد استان یزد نیز در ابتدای این همایش با اشاره به این که استان یزد یکی از استان‌های با کمترین میزان مشکل در حوزه استاندارد است، اظهار کرد: بازار یزد یک بازار خوب در زمینه استاندارد کالاهاست.

وی خاطرنشان کرد: از تولیدات استان، بازرسی‌ها و نمونه‌گیری‌های متعددی در طول شش ماهه اول امسال انجام شد که تنها دو درصد از این کالاها استانداردهای لازم را نداشتند که باید این دو درصد هم برطرف شود.

گفتنی است؛ در انتهای این مراسم از واحدهای تولیدی نمونه و برگزیده، مدیران کنترل کیفیت نمونه و کارشناسان اداره کل استاندارد استان یزد با اهداء تندیس و لوح تقدیر تجلیل شد.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.