رئیس هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید بیان کرد؛
فعالیت ۱.۵ میلیون نفر در صنعت فرش دستباف ایران
رئیس هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید گفت: عمده مددجویان و همچنین عمده زنان روستایی سرپرست خانوار بافندگان فرش ایرانی هستند و توجه به این صنعت گام مهمی در راستای فقرزدایی از کشور خواهد بود.
علی ربیعی در گردهمایی سراسری روسای ادارات فرش دستباف سازمانهای صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور، در چابهار اظهار کرد: ایجاد شغل در صنعت فرش دستباف ایران که بهمثابه ابزار فرهنگی و دیپلماسی فرهنگی است بسیار ارزانتر از دیگر صنایع تمام میشود؛ ما برای مثلا یک پتروشیمی باید 12 هزار میلیاردتومان سرمایهگذاری کنیم تا حداکثر بتوانیم 700 نفر را مشغول بهکار کنیم اماسرمایهگذاری در فرش دستباف علاوهبر آنکه خواهان بسیاری در جهان دارد موجب تقویت فرهنگ ما نیز میشود.
به گزارش تجارتنیوز،ربیعی با بیان اینکه در دوران تحریم گذشته؛ صادرات فرش ایران از هزارتن به 400 تن رسید؛ افزود: در سالهای اخیر تحریمهای ظالمانه و همچنین سنتی بودن فروشندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران، بسیاری از بازارهای هدفما باآنکه فرش دستباف ایران منحصربه فرد است در تسخیر کشورهای دیگری مثل ترکیه قرار گرفتند؛ تحریم یک وجه است؛ اگر صادرکنندگان و تجار فرش از حالت سنتی بیرون بیایند و با تاسیس شرکتهای بزرگ به صادرات مبادرت بورزند قطعا فرش دستباف ایران جایگاه واقعی خود را در بازارها و فرهنگهای سراسر جهان پیدا خواهد کرد.
رئیس هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: هماکنون 1.5 میلیون نفر در صنعت فرش دستباف ایران فعالیت میکنند؛ فرش دستباف علاوهبر جنبههای اقتصادی و فرهنگی، جنبههای اجتماعی نیز دارد؛ عمده مددجویان و همچنین عمده زنان روستایی سرپرست خانوار بافندگان فرش ایرانی هستند و توجه به این صنعت گام مهمی در راستای فقرزدایی از کشورخواهد بود.
وزیر سابق کار تعاون و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: 80 درصد فرش دستباف ایران صادر میشود. با تقویت صنعت فرش دستباف و حضور شرکتهای قدرتمند برای بازاریابی و فروش؛ تحولی مهم برای ایجاد اشتغال و فقرزدایی رخ خواهد داد.
شایان ذکر است، گردهمایی سراسری روسای ادارات فرش دستباف سازمانهای صنعت، معدن و تجارت با حضور علی ربیعی وزیرسابق کار و رئیس هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید و مدیران مرکز ملی فرش ایران در چابهار درحال برگزاری است.
منبع:ایسنا
نظرات