فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۳۶۳۷۶۱

معاون وزیر صنعت خبر داد:

تزریق ۴۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بنگاه‌های کوچک

تزریق ۴۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بنگاه‌های کوچک

معاون وزیر صنعت گفت: جذب ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای واحدهای کوچک و متوسط ادامه خواهد یافت تا بتوان با تزریق مناسب نقدینگی، به افزایش بهره‌وری این واحدها کمک کرد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال با به‌کارگیری ۳ محور اصلی تدوین شده برای سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، شاهد افزایش کارآیی شهرک‌های صنعتی کشور خواهیم بود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محسن صالحی‌نیا، اظهار داشت: در سال ۱۳۹۸ برای سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ۳ محور اصلی تهیه و تنظیم شده است تا با توجه به تحریم‌های موجود و با به‌کارگیری حداکثری از ظرفیت صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، شاهد رشد صنعت و اقتصاد باشیم.

وی با اشاره به اینکه در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته، صنایع کوچک و متوسط، عامل مهمی در توسعه اقتصادی هستند، افزود: هدف این سازمان، ایجاد شرایط لازم برای بنگاه‌های کوچک و متوسط به منظور استقرار و توسعه تولید است؛ چرا که صنایع کوچک با ایجاد فرصت‌های شغلی و افزایش درآمد، می‌توانند سکان اقتصاد جهانی را در دست گیرند و به‌طور قابل توجهی بر اقتصاد تاثیرگذار باشند.

رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: بیشترین نیاز این بنگاه‌ها، جذب منابع مالی و نقدینگی است؛ از این رو این هدف تا جذب ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای واحدهای کوچک و متوسط ادامه خواهد یافت تا بتوان با تزریق مناسب نقدینگی، به افزایش بهره‌وری این واحدها کمک کرد.

صالحی‌نیا تصریح کرد: یکی از محورهای تعیین شده برای نقشه راه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سال ۱۳۹۸، توسعه زیرساخت‌های واحدهای تولیدی است تا با در اختیار گذاشتن امکاناتی نظیر آب، برق و راه بتوانیم ظرفیت‌های تولیدی را برای بهره‌وری بهتر آماده کنیم.

وی ادامه داد: موضوع دوم، تمرکز بر مسائل اشتغالزایی در قالب حمایت از بنگاه‌ها، زنجیره تامین کالا و گشایش‌های صادراتی است تا با رفع مشکلات، فضای خوبی برای کسب‌وکار ایجاد شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت: سومین موضوع، تامین منابع مناسب در قالب تسهیلات سرمایه در گردش، کمک به نوسازی و بازسازی است تا با تأمین منابع، واحدهای صنعتی به بهره‌برداری برسند.

منبع: مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.