فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۵۴۳۱۸۶

تولید جوجه یکروزه در اردیبهشت کم شد

تولید جوجه یکروزه در اردیبهشت کم شد

مدیرکل دفتر طیور معاونت امور تولیدات دامی گفت: در فروردین ۱۴۰۰ حدود ۱۲۳ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی تولید شده و تولید جوجه یکروزه گوشتی در اردیبهشت حدود ۱۱۸ میلیون قطعه پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، غلامرضا ملک‌نیا گفت: در فروردین ۱۴۰۰ حدود ۱۲۳ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در کشور تولید شده که از این میزان، ۱۱۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای تولیدکننده به ثبت رسید.

مدیرکل دفتر طیور معاونت امور تولیدات دامی، میزان تولید جوجه یکروزه گوشتی در اردیبهشت امسال را حدود ۱۱۸ میلیون قطعه پیش‌بینی کرد و افزود: از این میزان تاکنون بیش از ۱۰۲ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی تولید شده که در مقایسه با اردیبهشت سال گذشته بالای ۱۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی میزان جوجه‌ریزی در فروردین سال ۱۳۹۹ را ۹۹ میلیون قطعه عنوان کرد.

ملک‌نیا گفت: در ۶ ماهه نخست امسال با میانگین تولید ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه در هر ماه و با توجه به شرایط سنی گله‌ها که حداقل ۴۵ روز در نظر گرفته می‌شود، روزانه بیش از هفت هزار تن و ماهانه میانگین ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزار تن تولید گوشت مرغ خواهیم داشت.

وی روند جوجه‌ریزی را خوب و بر اساس نیاز کشور ارزیابی کرد و اذعان داشت: در حال حاضر کمبود جوجه‌ریزی و کمبود گوشت مرغ نداریم.

مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی درباره واردات جوجه یکروزه گوشتی گفت: به منظور تامین ذخایر استراتژیک گوشت مرغ در کشور برای ماه‌ها و ایام پر مصرف، پیش‌بینی واردات ماهانه حدود ۱۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی با محوریت شرکت پشتیبانی امور دام در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است.

وی توضیح داد: واردات جوجه یکروزه به صورت تخم مرغ نطفه‌دار انجام و پس از انتقال به واحدهای جوجه‌کشی تبدیل به جوجه یکروزه می‌شود.

ملک‌نیا ادامه داد: جوجه‌های یکروزه وارداتی از طریق قرارداد با شرکت‌های زنجیره‌ای وارد واحدهای پرورش مرغ گوشتی می‌شوند و پس از تبدیل به گوشت مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری و برای تنظیم بازار در ماه‌ها و ایام پر مصرف، ذخیره‌سازی می‌شوند.

وی در مورد تامین نهاده‌های مورد نیاز واحدهای مرغداری نیز گفت: در حال حاضر مشکل خاصی در تامین نهاده‌های دامی نداریم و تنها مشکل، تخصیص ارز به واردکنندگان نهاده‌های دامی از سوی بانک مرکزی است که باید مرتفع شود تا واردات و ترخیص نهاده‌ها به موقع انجام گیرد.

ملک‌نیا افزود: در این هفته نهاده‌های ذرت و سویای مورد نیاز تمام واحدهای تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در کلیه حلقه‌ها در سامانه بازارگاه، بارگذاری و در حال حاضر توسط واحدها درحال خریداری است.

وی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۶ هزار واحد مرغداری گوشتی فعال در کشور وجود دارد.

منبع: مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.