انحصار شرکت پشتیبانی امور دام، عامل کندی در تامین نهادههای دامی
اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام و طیور ایران، در نامهای به وزیر جهادکشاورزی، انحصار در بارگیری نهادههای دامی را از بندر امام خمینی (ره) از سوی شرکت پشتیبانی امور دام، عامل تاخیر در روند تامین نهاده برای مرغداران و دامداران دانسته است.
به گزارش تجارتنیوز ، اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام و طیور ایران، در نامهای به وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرده است که انحصار در بارگیری نهادهها از بندر امام خمینی(ره) از سوی شرکت پشتیبانی امور دام، عامل تاخیر در روند تامین نهاده برای مرغداران و دامداران است.
در نامه این اتحادیه به کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی آمده است:
جناب آقای دکتر خاوازی
وزیر محترم جهاد کشاورزی
همانطور که استحضار دارید تاخیر بارگیری نهادههای دامی، علیرغم تامین ارز مورد نیاز و عرضه کالا در بازارگاه، از مهمترین موارد اعتراض دامداران و مرغداران کشور است که به غلط تصور بر ایجاد تاخیر از طریق واردکنندگان کالا بوده است.
متاسفانه بنابر اطلاعات موجود، مهمترین عامل تاخیر در بارگیری نهادههای دامی بعد از معضل تامین ارز (که اخیرا از طریق پیگیریهای انجام شده تا حدودی مرتفع گردیده است) مشکل کمبود کامیون حمل کالا از بنادر میباشد.
در همین ارتباط نیز بررسیهای انجام شده نشان میدهد، انحصار در بارگیری و حمل محمولههای متعلق به شرکت پشتیبانی امور دام در بندر امام، بیشترین سهم را در تاخیر تحویل تعهدات واردکنندگان به دامداران و مرغداران از یکسو و هزینه و خسارت مضاعف بر واردکنندگان از سوی دیگر، دارد که این امر عمدتا ناشی از حجم نامتعارف واردات نهاده، از سوی شرکت پشتیبانی امور دام بوده است.
در این خصوص ملاحظه تصویر بخشنامه شماره ۴۷/۵۰۴۷۷ مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۱ معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در خصوص حمل نهادههای دامی شرکت پشتیبانی امور دام کشور، با هزینههای روباری اضافی به سراسر کشور، مصداق بارز تبعیض و ظلم در حق بخش خصوصی برای کالای مشابه و تقویت بخش دولتی بر خلاف مفاد اصلاحی اصل ۴۴ قانون اساسی، مصوب مقام معظم رهبری میباشد و مشخص نیست بر چه اساسی، نهادههای دامی متعلق به بخش خصوصی که توسط وزارت جهاد کشاورزی در سامانه بازارگاه به دامداران و مرغداران با نرخهای مصوب فروخته شده باید از اولویت حمل خارج گردند.
علی ایحال با توجه به عوارض متعدد روند فعلی، خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به بررسی و اقدامات اصلاحی فوری، دستورات عاجل مبذول و نتیجه امر ابلاغ شود.
منبع: فارس
نظرات