رشد ۲۵۰ برابری قیمت قیر طی ۱۲ سال
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: در 12 سال اخیر، قیمت قیر 250 برابر شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت قیر و بهرهوری از آن، گفت: در 12 سال اخیر، قیمت قیر 250 برابر شده است.
به گزارش تجارتنیوز ، خیرالله خادمی روز سهشنبه در نهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین آلات افزود: افزایش قیمت قیر در این مدت نشان میدهد که ما نمیتوانیم مانند گذشته نسبت به کیفیت تولید قیر و آسفالت بیتفاوت باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با اینکه 30 تا 35 درصد هزینه ساخت راهها به روسازی آسفالت اختصاص دارد، ما هم اکنون از معادن رودخانهای برای ترکیب آسفالت خود استفاده میکنیم.
وی تاکید کرد: با افزایش قیمت قیر، استفاده از مصالح رودخانهای صرفه اقتصادی ندارد و باید در تولید آسفالت برای مناطق مختلف کشور به مصالح کوهی نیز توجه شود.
خادمی بر صرفهجویی در استفاده از قیر تاکید کرد و گفت: اکنون 5 درصد مواد آسفالت را قیر تشکیل میدهد و اگر در این زمینه تنها یک درصد صرفهجویی کنیم، بسیاری از هزینههای ما کاهش مییابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در پروژههای راهسازی همواره بین یک تا یکونیم درصد هدررفت برای قیر درنظر میگیرند، اما با توجه به استفاده از تجهیزات مناسب در راهسازی کشور نباید دیگر شاهد هدررفت قیر باشیم.
وی برگزاری این همایش را در ارتقای کیفیت قیر و آسفالت کشور با اهمیت ارزیابی کرد و گفت: تا هشت سال پیش حمل قیر با تانکرهای تکجداره انجام میشد اما هم اکنون حمل قیر با تانکرهای دوجداره و با کیفیت حمل میشود.
خادمی ادامه داد: به جای تولید قیر «امسی»باید تولید قیر با «امولوسیون» که حلال در آب است، مورد توجه جدی تولیدکنندگان در مناطق مختلف آب و هوایی قرار گیرد.
نهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر آسفالت و ماشینآلات دوم تا چهارم در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با حضور متخصصان و کارشناسان و بیش از 30 شرکت فعال برگزار میشود.
منبع: ایرنا
نظرات