فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۸۷۱۹۸

ورود اولین هواپیمای برجامی به کشور تا ۲ سال آینده

ورود اولین هواپیمای برجامی به کشور تا 2 سال آینده

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا اعلام کرد که اولین هواپیمای برجامی خریداری شده شرکت آسمان از بوئینگ تا 2 سال آینده وارد کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا اعلام کرد که اولین هواپیمای برجامی خریداری شده شرکت آسمان از بوئینگ تا 2 سال آینده وارد کشور می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، «ولی آذروش» امروز (یکشنبه) در بازدید خبرنگاران از بخش‌های مختلف شرکت هواپیمایی آسمان این سخنان را اعلام کرد و یادآور شد: شرکت بوئینگ در قراردادی که با شرکت آسمان منعقد کرده، متعهد شده 30 فروند هواپیما به این شرکت تحویل دهد که اولین فروند آن که از نوع «737 مکس» است، دو سال دیگر وارد کشور خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش شمار ناوگان هوایی این شرکت به 25 فروند اشاره کرد و گفت: با قراردادی که شرکت آسمان با بوئینگ منعقد کرده، این شرکت 95 درصد ارزش 30 فروند هواپیمای خریداری شرکت آسمان را تامین مالی می‌کند.

آذروش با بیان اینکه تاکنون در مسیر اجرای این قرارداد، مشکلی بوجود نیامده است، گفت: شرکت بوئینگ 95 درصد ارزش این 30 فروند را تامین مالی خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا افزود: در صورتی‌که دولتمردان آمریکایی در مسیر اجرای این قرارداد مشکلی ایجاد نکنند، آسمان علاوه بر این 30 فروند هواپیمای بوئینگ، 30 فروند دیگر را نیز از این شرکت خریداری می‌کند.

به گفته آذروش، با تلاش مجموعه شرکت هواپیمایی آسمان، شمار هواپیماهای این شرکت، اکنون از 8 به 25 فروند افزایش یافته است و درحال حاضر در فرودگاه مهرآباد و برخی شهرهای کشور، بیشترین پروازهای هوایی در مسیرهای داخلی به شرکت آسمان اختصاص دارد.

وی گفت: شرکت آسمان 1200 میلیارد تومان زیان انباشت داشت که با همکاری همه مجموعه‌های این شرکت، بخش زیادی از این بدهی‌ها تسویه شده و مقدار کم باقیمانده نیز در حال پرداخت شدن است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: مجوزهای فروش این 30 فروند هواپیمای بوئینگ از خزانه‌داری آمریکا در حال اخذ است و طبق قرارداد نخستین فروند آن در سال 2020 میلادی وارد ناوگان هوایی آسمان می‌شود.

وی اظهار داشت: در 3 سال گذشته شاهد تحولات خوبی در شرکت آسمان بودیم که آموزش نیروی انسانی، افزایش اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم، ارائه کیفی غذای مورد نیاز سرویس‌های هوایی توسط کترینگ آسمان و انجام تعمیرات اساسی 12 موتور هواپیماها توسط متخصصان فنی و مهندسی این شرکت از مهم‌ترین آن بوده است.

آذروش افزود: با اضافه شدن 50 دستگاه موتور هواپیما، دیگر در این شرکت شاهد زمین‌گیر شدن هواپیماها نیستم و هم‌اکنون 8 فروند ناوگان این شرکت به 25 فروند افزایش یافته که 15 فروند آن ملکی هستند.

وی بر نوسازی ناوگان شرکت هواپیمایی آسمان تاکید کرد و گفت: ما درصددیم با نوسازی ناوگان هوایی شرکت آسمان، به تمام مناطق محروم کشور پروازهای منظمی را برقرار کنیم و آسمان اولین شرکتی بوده که از هواپیماهای ای‌تی‌آر از 20 سال پیش در خطوط خود استفاده کرده است.

او با بیان اینکه در شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا حوزه حمل‌ونقل با 65 هتل در بخش گردشگری برای ارائه خدمات مناسب به مسافران و بازنشستگان مورد توجه جدی قرار گرفته است، افزود: در این راستا با پیگیری قانونی حدود 200 میلیارد تومان از مطالبات شرکت‌های تابعه اخذشده و آتیه صبا از این پس بدون مطالعات اقتصادی در طرح‌هایی که برای ما توجیه اقتصادی ندارد، وارد نخواهد شد.

وی با اشاره به زیان انباشت شرکت‌های تابعه آتیه صبا بیان کرد: شرکت‌های تابعه آتیه صبا هم‌اکنون یک هزار میلیارد تومان زیان انباشت دارند و هم‌زمان با توسعه فعالیت‌های اقتصادی به خصوص در حوزه حمل‌ونقل و گردشگری در حال تسویه این زیان انباشت هستیم و با ورود 30 فروند هواپیماهای خریداری شده از بوئینگ برای 30 هزار نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا افزود: در شرکت آتیه‌ صبا در حال تدوین اپلیکیشنی هستیم که شرکت هواپیمایی آسمان را با مجموعه هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی خود ترکیب کنیم و مجموعه‌ای گردشگری برای ارائه خدمات مناسب به مردم و همچنین تخفیف ویژه به بازنشستگان داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه در باره روند اجرای پروژه‌های آزادراه کنارگذر شرق اصفهان (سپاهان) و همچنین قطار سریع‌السیر تهران-مشهد توسط هلدینگ آتیه صبا، گفت: این پروژه‌ها در گذشته مطرح شده بود اما تلاش می‌کنیم پروژه‌های زیان‌ده و کم‌بازده را از فعالیت‌های این شرکت حذف کنیم و فعلا پروژه‌های یاد شده از اولویت‌های ما نیست.

آذروش افزود: برای توسعه فعالیت‎های آتیه صبا خرید مابقی سهام شرکت‌ تجهیزات ایمنی راه‌ها از زیرمجموعه این هلدینگ در دستور کار ما قرار گرفته و برنامه ما در این شرکت این است که به پروژه‌هایی که توجیه اقتصادی، زیست محیطی و فنی ندارند وارد نشویم.

منبع: ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.