خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۸۹۲۲۹

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور مطرح کرد:

سهم ۱۷درصدی بخش گردشگری از برنامه‌ اشتغال دولت در سال ۹۷

سهم ۱۷درصدی بخش گردشگری از برنامه‌ اشتغال دولت در سال ۹۷

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی از سهم ۱۷درصدی گردشگری از برنامه‌ اشتغال دولت در سال ۹۷ خبر داد.

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری درباره برنامه‌های اشتغال دولت برای سال ۹۷ گفت: «از مجموع یک‌میلیون و ۳۴‌هزار شغل پیش‌بینی‌شده در سال ۹۷، ایجاد ۱۷۳هزار شغل به حوزه گردشگری اختصاص دارد، یعنی نزدیک به ۱۷درصد از سهم اشتغال سال ۹۷ بر دوش حوزه گردشگری است.»

به گزارش تجارت‌نیوز ، علی‌اصغر مونسان افزود: بر اساس این برنامه، برای ایجاد این تعداد شغل در حوزه گردشگری ۱۴۹۲۴۳میلیارد ریال منابع اختصاص یافته است که پیش‌بینی شده این میزان از طریق ۹۱۰۹۶میلیارد ریال آورده بخش‌خصوصی، ۳۶۵۶۸میلیارد ریال تسهیلات بانکی و منابع صندوق توسعه ملی و ۲۱۵۷۹میلیارد ریال وجوه اداره‌شده، یارانه سود تسهیلات و کمک بلاعوض تأمین شود.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: ایجاد ۱۷۳هزار شغل تنها مربوط به حوزه گردشگری است و حوزه‌ صنایع‌دستی نیز در طرح‌های اشتغال‌زایی خرد گنجانده شده است.

وی افزود: «اکنون حدود یک‌میلیون نفر به‌صورت مستقیم در حوزه گردشگری مشغول به‌کار هستند و حدود دومیلیون نفر در زنجیره گردشگری کشور فعالیت می‌کنند. در بخش صنایع‌دستی نیز یک‌میلیون نفر به‌صورت مستقیم و پنج‌میلیون نفر به‌طور غیرمستقیم از صنایع‌دستی ارتزاق می‌کنند.»

مونسان با بیان اینکه اشتغال در حوزه گردشگری پایدار است، گفت: «ایجاد شغل در حوزه گردشگری توزیع عادلانه ثروت را به‌همراه خواهد داشت و علاوه بر درآمدزایی برای شهرها و روستاها موجبات شادی و نشاط اجتماعی را نیز فراهم می‌کند.»

معاون رئیس‌جمهوری تصریح کرد: متاسفانه سازمان میراث‌فرهنگی جزو دو دستگاه پایین اجرایی کشور به‌لحاظ بودجه است. اعتبارات ما به‌هیچ‌عنوان کفاف کشوری با این میزان آثار تاریخی را نمی‌دهد.

وی گفت: البته نگاه رئیس‌جمهوری به این سازمان، ویژه است و امیدواریم بودجه سازمان میراث‌فرهنگی در سال آینده افزایش پیدا کند.

مونسان با بیان اینکه سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری می‌تواند در درآمد ارزی کشور و ایجاد شغل نقش جدی ایفا کند، ادامه داد: امید دارم این مسئله در کشور نهادینه شود که گردشگری اقتصاد سوم در جهان است. هر گردشگر معادل ۳۰ بشکه نفت، ارز وارد کشور می‌کند اما هنوز حوزه گردشگری در کشور به‌جد دنبال نشده است.

وی افزود: کشورهایی در همسایگی ما با تاریخ و جغرافیای محدود توانسته‌اند درآمد اصلی کشور خود از طریق حوزه گردشگری کسب کنند، اما ما با این ظرفیت‌های بی‌نظیر نتوانسته‌ایم آن‌گونه که باید از این حوزه درآمدزایی داشته باشیم.

منبع: مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار