فعالیت ۸ هزار بانوی متخصص در بخش هوانوردی ایران
رئیس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از فعالیت هشت هزار نفر بانوی متخصص در حوزه هوانوردی کشور خبر داد.
رئیس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از فعالیت هشت هزار نفر بانوی متخصص در حوزه هوانوردی کشور خبر داد.
به گزارش تجارتنیوز ، «فرزانه شرفبافی» در دیدار با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی افزود: این افراد در سمتهای مختلفی اعم از خلبان، مهماندار، مهندس، پزشک و معلم مشغول به فعالیتند.
شرفبافی بیان کرد: به تازگی در شرکت ایران ایر برای جذب ۵۰ خلبان اعم از زن و مرد اقدام کردیم که ۱۶ خلبان زن مراجعه کردند که هشت نفر واجد شرایط بودند. پنج نفر از آنان در امتحان کتبی پذیرفته شدند و در مرحله مصاحبه قرار دارند.
وی تصریح کرد: متاسفانه به زنانی که در این حوزه فعالیت دارند حق عائلهمندی و مستمری برای وراث پرداخت نمیشود؛ در حالی که همه نیروهای مرد از این حقوق بهرهمندند.
راهاندازی کترینگ غذای حلال برای مقاصد گردشگری
شرفبافی یادآور شد: هم اکنون تعدادی مدیرکل زن در سمتهای روابط عمومی، درآمد و کترینگ مشغول به کار هستند ضمن اینکه کترینگ این هواپیمایی بعد از فعالیت مدیریت جدید اقدام به ایجاد گردشگری حلال کرده بدین معنا که امکان دستیابی خانوادههای مسلمان به غذاهای حلال، مکانهای امن و همچنین ایجاد فضای کاملا اسلامی که در آن اوقات شرعی رعایت شده و از سوی دیگر در تمام پروازها فضایی برای نمازخانه فراهم شده است؛
وی اظهار داشت: این کترینگ ۸ اردیبهشت ماه افتتاح شد که قطعا با استقبال مسلمانانی از کشورهای مختلف مواجه خواهد شد.
شرفباف گفت: ایران میتواند نخستین کشوری باشد که این فرصت را برای مسلمانان جهان ایجاد کرده است و قطعاً میتواند گردشگرانی از کشورهای تاجیکستان، ارمنستان، پاکستان، لیبی، ترکیه و … جذب کند. از سوی دیگر در این کترینگ دقت شده که عرقیات ایرانی و غذاهای حلال با بالاترین کیفیت ارائه شود.
هواپیماهای هما فرسوده است
رییس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران درباره مشکلات احتمالی این خط هوایی پس از خروج آمریکا از برجام تصریح کرد: یکی از مواردی که شرایط کار را برای ما سخت میکند، شیوه تهیه قطعات مورد نیاز هواپیماها در صورت تحریم است.
شرفبافی اضافه کرد: متوسط سن ناوگان ایران ایر ۲۱.۵ سال و متوسط سن هواپیماهای کشور ۲۳.۵ سال است. این به آن معنا بوده که همه هواپیماها فرسوده است که نتیجه استفاده از آنها، پروازهای یاسوج و ارومیه خواهد بود.
وی افزود: رقابت نابرابر ناوگان دیگر خطوط با ۲۱ هواپیمای ایران ایر یکی دیگر از مشکلات است.
اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی برای رفع هر نوع موانع قانونی و حمایت از این بخش اعلام آمادگی کردند.
توافق هستهای برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) بیست و سوم تیرماه سال ۱۳۹۴ (چهاردهم ژوئیه ۲۰۱۵) در وین بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه اروپا و گروه ۱+۵ شامل انگلیس، فرانسه، آمریکا، روسیه، چین و آلمان امضا شد.
با اجرای برجام از دی ماه ۱۳۹۴، مقامهای ایرانی بارها به کارشکنیهای طرف مقابل بویژه آمریکا برای اموری مانند ارتباطهای مالی و تجاری اعتراض کردهاند.
«دونالد ترامپ» که از بهمن سال ۱۳۹۵ به عنوان رییس جمهوری آمریکا بر سر کار آمده است، شامگاه هجدهم اردیبهشت ماه خروج از برجام را اعلام کرد.
منبع: ایرنا
نظرات