خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۸۶۶۴۵

صدور ۶۰ مجوز ایجاد تاکسی اینترنتی

صدور ۶۰ مجوز ایجاد تاکسی اینترنتی

سخنگوی اتحادیه کسب‌و‌کارهای مجازی،­ از صدور ۶۰ مجوز فعالیت برای تاکسی‌های اینترنتی در ایران تا به امروز خبر داد.

رضا الفت نسب،­ در نشست خبری این اتحادیه درباره لایحه ایجاد محدودیت در فعالیت شرکت‌های تاکسی اینترنتی توسط وزارت کشور گفت: به تاکسی‌های اینترنتی تا به امروز ۶۰ مجوز داده شده و در کل برای کسب و کارهای مجازی ایران ۶۵۰ نوع مجوز تعریف شده و بسیاری از این مجوزها زائد هستند.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی افزود: بر اساس قانون، کسب و کارهایی که بر بستر فضای مجازی هستند باید از قوانین صنفی استفاده کنند و بنا بر جدیدترین تغییرات قانون در سال ۹۶ کسب و کارها صرفا باید از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی مجوز بگیرند.

الفت نسب ادامه داد: در فعالیت نظارتی شهرداری برای تاکسی‌های اینترنتی به دلیل برخورداری از بستر تاکسی سنتی ابهام وجود دارد و در عین حال، دخالت در این حوزه رقابت را از بین می‌برد و ایجاد مجوزهای جدید مغایر با فرآیند تسهیل صدور مجوز و بهبودهای کسب و کار بنا بر قانون است.

سخنگوی اتحادیه کسب‌ و کارهای مجازی تاکید کرد: شهرداری به دنبال دخالت در قیمت گذاری تاکسی‌های اینترنتی و سهم خواهی در این حوزه است. این در حالی است که شهرداری در بحث پرداخت تاکسی با چند مدل کسب و کار روبرو بود و صرفا به یک کسب و کار به صورت انحصاری اجازه فعالیت داد که نشان از عدم مدیریت سالم شهرداری دارد.

میلاد منشی پور، مدیر عامل تاکسی آنلاین تپ سی نیز در همین خصوص گفت: رشد کسب و کارهای این حوزه با توجه به قیمت‌گذاری رقابتی سرعت بالایی دارد و باعث شده تا سهم بازار این نوع تاکسی ها افزایش و در عین حال به دلیل عدم رفتار مناسب و میل به استفاده مردم از تاکسی‌های زرد سهم بازار تاکسی دربست سنتی کاهش پیدا کرده است.

ژوبین علاقه بند تصریح کرد: تاکسی‌های اینترنتی از همکاری با شهرداری‌ها و سازمان‌های دولتی و ارائه اطلاعات به منظور برنامه ریزی برای ترافیک و آلودگی‌هوا و غیره استقبال می‌کنیم و این مسئله می‌تواند تا مدل کسب‌ و کارها را گسترش و تغییر دهد.

معاون توسعه کسب و کار اسنپ تصریح کرد: اسنپ و تپ سی در شرایط رو به افول اقتصادی که بسیاری از کسب‌و‌کارها تعطیل می‌شوند در حال رشد و ایجاد ارزش افزوده هستند. در حال حاضر ۸۰ هزار تاکسی در تهران فعال است که ۲۰ درصد آنها بهره وری‌های لازم در سیستم حمل و نقل را ندارند.

منبع: صداوسیما

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.