فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۳۳۵۷۹۸

تا پایان سال انجام می‌شود:

توزیع ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک میان رانندگان و کامیون‌داران

توزیع ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک میان رانندگان و کامیون‌داران

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال مذاکره‌ایم تا پایان سال ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک بین کامیون‌داران توزیع شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با بیان اینکه سالانه ۱۳۰ هزار حلقه لاستیک در ناوگان باری کشور مصرف می‌شود، گفت: تا پایان سال ۳۰۰ هزار حلقه میان رانندگان توزیع خواهد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، عبدالهاشم حسن‌نیا در نشست خبری سومین نمایشگاه حمل‌ونقل و صنایع وابسته با بیان اینکه ۹۰ درصد حمل‌ونقل بار کشور به صورت جاده‌ای انجام می‌شود، به رسیدگی سازمان راهداری به مشکلات و مسائل رانندگان اشاره و تصریح کرد: کارگروهی برای رسیدگی به وضع رانندگان ایجاد شده است و اگرچه برخی مشکلات این قشر و صنف کامیون‌داران به بخش راه و شهرسازی منحصر نیست و سایر سازمان‌ها نیز باید همکاری کنند، اما در حال رسیدگی به این مشکلات هستیم.

وی ادامه داد: ۲۲ هزار فقره شکایت از سوی رانندگان از شرکت‌های حمل‌ونقلی از طریق سامانه‌های ۱۴۱ به سازمان راهداری واصل شده که نشان می‌دهد رابطه رانندگان با شرکت‌های حمل‌ونقلی چندان مناسب نیست. این سازمان به ۸۹ درصد شکایت‌ها رسیدگی کرده و مابقی شکایات نیز در دست بررسی هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معوقات بیمه رانندگان است که باید با همکاری دولت تسویه شود. همچنین ۷۵۰ هزار راننده تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارد.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یکی دیگر از مشکلات صنف رانندگان کامیون را کمبود اقلام مصرفی خصوصا لاستیک دانست و گفت: تاکنون ۳۵۰۰ حلقه لاستیک بین رانندگان توزیع شده که بسیار کم است چون سالانه نیازمند ۱۳۰ هزار حلقه لاستیک هستیم. با وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال مذاکره‌ایم تا پایان سال ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک بین کامیون‌داران توزیع شود.

وی درباره رسیدگی به تخلفات شرکت‌های حمل‌ونقلی گفت: سازمان راهداری تا قبل از این اختیار جریمه و پلمب کردن شرکت‌های حمل‌ونقلی را داشت که توانسته‌ایم اجازه این فرایند را در دستگاه‌های نظارتی دریافت کنیم. در حال حاضر این اختیار را داریم شرکت متخلف را جریمه یا در صورت تکرار پلمب کنیم.

معاون وزیر راه در خصوص صدور مجوز خدمات رفاهی گفت: برای محورهایی که صرفه اقتصادی داشته باشد و طرح ارائه شده از سوی سرمایه‌گذار اجرایی باشد مجوز خواهیم داد.

به گفته حسن‌نیا ۱۵۰۰ نقطه حادثه خیز در جاده‌ها شناسایی شده که برای اصلاح این نقاط حادثه خیز دو هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است. به همین منظور با استانداری‌ها مذاکراتی داشته‌ایم تا ۵۰ درصد اعتبارات لازم برای رفع نقاط حادثه خیز را تامین کنند و ظرف سه سال قرار است این ۱۵۰۰ نقطه را اصلاح کنیم.

وی درباره ارتقای ایمنی جاده‌ها نیز گفت: برای ایمنی راه‌ها دو رویکرد داریم که یکی حفظ ایمنی موجود مانند نصب گاردیل‌ها و حفاظ‌های جانبی و دیگری توسعه ایمنی راه‌هاست که این دو را علی‌رغم افزایش سالانه ۱۰ درصد در تعداد خودروها ادامه خواهیم داد.

معاون وزیر راه درباره افزایش تلفات جاده‌ها گفت: سال گذشته ۱.۷ درصد به تعداد کشته‌های جاده‌ای و امسال حدود ۳ درصد اضافه شد که باید این روند افزایش کشته‌ها متوقف شود به همین منظور باید برنامه‌هایی را برای کاهش حوادث جاده‌ای با همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط در دست اجرا داریم.

وی اظهار داشت: سالانه ۴۰۰ هزار دستگاه خودروی باری سنگین از مرزهای کشور ترانزیت می‌شود.

منبع: مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.