فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۹۳۸۸۵

سالانه چند هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشته می‌شوند؟

سالانه چند هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشته می‌شوند؟

هادیانفر گفت: سالانه ۳۰۰ هزار مجروح در تصادفات و ۱۷ هزار کشته داریم که ۵۰۴ میلیارد تومان هزینه مستقیم و غیر مستقیم دارد. بنابراین اگر در این حوزه دولت کمک کند مانند سودی است که به کشور بازمی‌گردد.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از همشهری‌آنلاین ، کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور فراجا امروز در اولین نشست تخصصی رؤسای پلیس راه، مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، گفت: صنعت خودروسازی ما مناسب و ایمن نیست.

اگر صنعت خودروسازی کشور را با ۴ خودرو ساز دنیا در حوزه زیبایی، ایمنی، کیفیت و ابزار خودرو مقایسه کنیم، خودروساز های داخلی کدام یک را دارند؟ صنعت خودروسازی کشور مناسب نیست و خودروسازها در این بخش ناایمن هستند.

به گفته رئیس پلیس راهور در حوزه قوانین و مقررات هیچ یک از این قوانین بازدارنده نیست که باید در این بخش اقدامات مناسبی صورت بگیرد.

او می گوید: سالانه ۳۰۰ هزار مجروح در تصادفات جاده‌ای و ۱۷ هزار کشته داریم که ۵۰۴ میلیارد تومان هزینه مستقیم و غیر مستقیم دارد. بنابراین اگر در این حوزه دولت کمک کند مانند سودی است که به کشور بازمی‌گردد.

هادیانفر درباره اربعین گفت: بیشترین تصادفات در این بخش مربوط به نداشتن راه های جدا شونده، خستگی و خواب آلودگی بوده است. امسال بیش از ۲ میلیون نفر تاکنون برای اربعین ثبت نام کرده‌اند که پیش بینی شده که امسال ۹ روز قبل از اربعین این سفرها شروع می‌شود.

بنابراین باید مدیریت زمان داشته باشیم . ۳ مرز مهران، چذابه و شلمچه بیشترین تردد را خواهد داشت که ۶۵ درصد آن از مرز مهران خواهد بود.

او گفت: در شهریور بیشترین تصادفات را خواهیم داشت. چون از ۱۵ شهریور سفرهای پایانی مردم شروع می‌شود و بیشترین مسیرهای پر تردد هم برای خراسان رضوی، گیلان و مازندران خواهد بود.

افزایش اقبال مردم به سفر

رییس پلیس راهور فراجا گفت: رشدسفرها، وسائط نقلیه و اقبال مردم به تردد سبب شده تا شرایط مدیریت ترافیک تغییر کند.

هادیانفر گفت: یکی از مسائلی مهم است، مدیریت صحیح ترافیک است. شرایط متفاوت شده است. ما سالانه نیم تا یک و نیم درصد افزایش جمعیت داریم. همچنین ۵۴ میلیون گواهینامه در کشور وجود دارد و ۳۸ میلیون وسیله نقلیه داریم. البته پلیس راهور در حدود ۷۰۰ شهر کشور حضور ندارد.

وی افزود: تردد و اقبال مردم به سفرها بیش از گذشته شده است‌. تاثیر کرونا بحثی جدا است و عوامل دیگری نیز وجود دارد.

رشد جمعیت، رشد وسائط و رشد ترددها شرایطی ایجاد می‌کند که باید ساختار و روش مناسبی در کشور اخذ شود تا بتوانیم ترافیک را به طور صحیح مدیریت و ترددها را تسهیل کنیم. ما باید ایمنی را در راه‌ها ایجاد کنیم و در کنار خدمات مطلوب سوانح ترافیکی و تصادفات فوتی را کاهش دهیم. چیزی که در چند سال اخیر اتفاق افتاده، این است که سالی یک و نیم میلیون وسیله نقلیه به ناوگان ۳۸ میلیونی اضافه می شود اما طی ۴ سال، کمتر از ۷ هزار نقلیه فرسوده از ناوگان خارج شده است.

رییس پلیس راهور فراجا ادامه داد: انسداد مسیر و تراکمی که ایجاد شده سبب شد تا برخی از خیابان‌های ما تبدیل به پارکینگ شود. این اتفاق در استان‌های دیگر و در مناسبت‌ها نیز رخ می‌دهد. وقتی جمعیت، وسائط نقلیه و دارندگان گواهینامه اضافه می‌شوند، باید زیرساخت‌ها نیز متناسب با آن مورد توجه قرار گیرند.

هادیان فر تاکید کرد: امروز تمام مردم کشور ما کاربر حوزه ترافیک هستند یا راننده‌اند، یا سرنشین‌اند یا عابر پیاده هستند. این نکته قابل تامل است که کرونا در دوره ای باعث مرگ مردم شد اما تصادفات همواره وجود دارند و این تهدیدی است که به طور جد در کل دنیا وجود دارد. در دنیا هر سال یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در تصادفات می‌میرند.

۴۳ درصد فوتی‌های تصادفات در بیمارستان‌ها اتفاق می‌افتد

رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به عوامل موثر در مدیریت ترافیک گفت: حل مشکل ترافیک مستلزم توجه به پنج عامل اصلی است. مورد اول مدیریت است. در تمام دنیا به این بحث نگاه جدی می‌شود.

در کشورهای اروپایی طرحی با چشم‌انداز تصادف فوتی صفر اجرا شده و بسیاری از کشورها نیز به آن دست پیدا کرده‌اند و این طرح فراتر از حرف و کلام بوده است‌. این کشورها در ۱۰۰ هزار نفر ضریب را از ۱۸.۵ به یک و نیم رساندند و امیدوارند آن را به صفر برسانند و راهبردهای صحیحی برای آن پیش بینی کرده‌اند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.