خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۵۳۷۲۴۹

آخرین قیمت دلار تا پیش از امروز ۱۶ اردیبهشت

آخرین قیمت دلار تا پیش از امروز ۱۶ اردیبهشت

روز چهارشنبه دلار حمایت سنگین ۲۱هزار و ۸۰۰تومانی را از دست داد و وارد کانال ۲۰هزار تومانی شد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، روز چهارشنبه دلار حمایت سنگین ۲۱هزار و ۸۰۰تومانی را از دست داد و وارد کانال ۲۰هزار تومانی شد. خوش‌بینی معامله‌گران نسبت به مذاکرات هسته‌ای، سمت‌وسوی انتظارات را تغییر داده و فروشندگان بیشتری را روانه بازار کرده است.

دنیای اقتصاد نوشت:

اسکناس آمریکایی در همان ابتدای روز چهارشنبه کانال ۲۲ هزار تومانی را از دست داد و حمایت سنگین ۲۱ هزار و ۸۰۰ تومانی نیز سد راه فروشندگان ارزی نشد. شدت فروش به اندازه‌ای بود که ساعت ۳ بعدازظهر اسکناس آمریکایی در بازار با قیمت ۲۱ هزار و ۵۰ تومان مورد معامله قرار می‌گرفت که ۹۵۰ تومان کمتر از روز دوشنبه بود.

به باور فعالان، انتظار معامله‌گران برای به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای عامل مهمی است که میزان فروش‌ها را در روزهای اخیر به شکل معناداری بالا برده است. در کنار این، تقاضاهای حواله‌ای به شکل محسوسی کاهش پیدا کرده‌اند و بازار از سمت تقاضا تحت فشار نیست. به‌عنوان مثال، دیروز نرخ حواله درهم مرز ۶ هزار تومانی را از دست داد و همین مساله در کاهشی‌تر شدن انتظارات بازیگران بازار داخلی اثر مهمی داشت.

تحلیلگران فنی باور دارند در صورتی که قیمت دلار زیر محدوده ۲۱ هزار و ۸۰۰ تومان تثبیت شود، احتمال افت اسکناس آمریکایی به محدوده ۲۰ هزار و ۸۰۰ تومانی بسیار بالا خواهد بود.

دلار صرافی بالاتر از بازار آزاد

روز چهارشنبه در مقاطعی قیمت فروش دلار صرافی‌های بانکی بالاتر از بازار آزاد بود. به‌عنوان مثال، حدود ساعت ۳ بعدازظهر صرافی‌های بانکی قیمت فروش دلار را ۲۱ هزار و ۴۰۰ تومان درج کرده بودند که بیش از ۳۰۰ تومان بالاتر از نرخ اسکناس آمریکایی در بازار آزاد بود.

به گفته برخی تحلیلگران، بازارساز با این نوع قیمت‌گذاری سعی دارد که بازار را در ریل منطق قرار دهد و مانع از رفتارهای هیجانی شود. بازارساز به تجربه دریافته زمانی که قیمت با شیب سخت کاهشی شود، احتمال دارد که با همان شدت در مسیر برگشت قیمتی قرار بگیرد. در شرایط کنونی، به نظر می‌رسد بازارساز سعی می‌کند قیمت را در دامنه مشخصی قرار دهد و منتظر افت پله‌ای و دامنه‌دار قیمت شود. این در حالی است که سفته‌بازان و نوسان‌گیران به دنبال این هستند که از جو کاهشی برای هجوم یکباره به بازار استفاده کنند. آنها در دی ماه ۹۹ کاهش شدید دلار را با حمله یکباره جبران کرده بودند. به نظر می‌رسد بازارساز قصد ندارد اجازه دهد یکبار دیگر چنین سناریویی تکرار شود.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.