پیشبینی قیمت دلار امروز ۱۲ تیر / چرا دلار دوباره گران شد؟
نرخ ارز در هفته گذشته روند افزایشی داشت. یک کارشناس اقتصادی میگوید علاوه بر سیگنال منفی که از مذاکرات شنیده میشود، موتور چاپ پول در سه ماهه گذشته با سرعت بالایی پیش رفته و اگر چاپ پول همینطور ادامه داشته باشد، حتی توافق در مذاکرات برجامی هم به سادگی نمیتواند مانع از افزایش تورم و نرخ ارز شود.
به گزارش تجارتنیوز ، محمدرضا اخوان، کارشناس اقتصادی در یادداشتی برای تجارتنیوز درباره وضعیت بازار ارز نوشته است:
« موج افزایشی دیگری که هفته پیش در بازار ارز جریان یافت، بار دیگر توجه فعالان اقتصادی را به نوسانات قیمت ارز و عوامل این روند افزایشی جلب کرد.
برای اغلب بازیگران بازار ارز، یکی از مهمترین عوامل موثر بر قیمت ارز ، اخبار مذاکرات و نشستهای ایران با کشورهای ۱+۴ است. از این رو کوچکترین سیگنال مثبت یا منفی در این خصوص، مستقیما قیمت ارز را متاثر میکند.
خبر تغییر ترکیب کمیته مذاکرکننده ایرانی و نامشخص بودن زمان دور بعدی مذاکرات، که توسط رسانههای بینالمللی تایید شد، سیگنالهای منفی را به معاملهگران بازار ارز ارسال کرده و زمینهساز افزایش قیمت ارز در روزهای پایانی هفته شد.
ادامه گزارش را در سیگنال بانک مرکزی برای افزایش قیمت دلار بخوانید.
دنیای اقتصاد نوشت:
به گفته فعالان، یکی از عوامل افت دلار، سودگیری معاملهگران بود. در واقع افرادی که در ابتدای کانال ۲۴ هزار تومانی اقدام به خرید کرده بودند، تصمیم گرفتند که بخشی از ارزهای خریداری شده خود را با حاشیه سود مناسب به فروش برسانند. در کنار این، روز پنجشنبه نرخ حواله درهم رفتار صعودی نداشت و با افت خود به بازار داخلی سیگنال نزولی داد. درهم روز پنجشنبه از محدوده ۶ هزار و ۹۰۰ تومانی خارج شد و به محدوده ۶ هزار و ۸۰۰ تومانی رسید.
تحلیلگران فنی باور دارند در صورتیکه قیمت دلار روز شنبه از مرز ۲۵ هزار تومانی پایینتر برود، زمینه برای ورود بیشتر فروشندگان به بازار فراهم خواهد شد. با این حال صعودیهای بازار همچنان خوشبین هستند که دلار بتواند از سطح مقاومتی ۲۵هزار و ۵۰۰ تومانی عبور کند. گروه اخیر اعتقاد دارند، اتفاق بنیادی در بازار رخ نداده است که بتواند زمینهساز افت قیمتها شود. در مقابل دسته دیگری از فعالان، باور دارند که بازارساز با عرضه خود زمینهساز نزول قیمتها خواهد شد.
نظرات