۲ کارشناس بازارهای مالی پاسخ میدهند:
با سرمایه خود چه کنیم؟ / واکنش احتمالی بازارها پس از مالیات جدید
آنچه از سخنان رئیس جمهور جدید در مجلس میتوان برداشت کرد اخذ مالیاتهای جدید برای بخشهای مختلف است. اگر این اتفاق در بازارهای مالی هم رخ دهد، بازارها چه واکنشی نشان خواهند داد؟ امروز ، یکشنبه ساعت ۱۷ در همین مورد ابراهیم علیزاده، سردبیر تجارتنیوز با دو کارشناس بازارهای مالی(محمد شاهرخی و میترا تاتاری) مصاحبه زندهای خواهد داشت.
به گزارش تجارتنیوز ، آنچه از سخنان رئیس جمهور جدید در مجلس میتوان برداشت کرد اخذ مالیاتهای جدید برای بخشهای مختلف است. اگر این اتفاق در بازارهای مالی هم رخ دهد، بازارها چه واکنشی نشان خواهند داد؟
با توجه به مباحث دیروز مجلس و برنامههای احتمالی دولت جدید برای اخذ مالیات از ثروت و داراییها و شاید حتی سپردههای بانکی، در این شرایط باید چه کرد؟ بهترین فرصت سرمایهگذاری در کدام بازار است؟ چگونه میتوان ارزش سرمایه خود را حفظ کرد؟
از دوره مرداد ماه پارسال تا امروز قیمت طلا و سکه حدود ۹ درصد، دلار معادل ۲۰ درصد، مسکن حدود ۲۵ درصد و کالاهای بادوام شامل خودرو و لوازم خانگی حدود ۵۸ درصد افزایش و در همین دوره شاخص بورس حدود ۱۵ درصد افت داشته است. اما آیا این عقب ماندگی، به معنای فرصت مناسب برای سرمایهگذاری در بورس است؟ در دیگر بازارها چطور، برای دلار، طلا و مسکن چه پیشبینیای وجود دارد؟
در دوره پنج ماهه نخست امسال نیز طلا بیش از شش درصد، سکه بیش از ۱۳ درصد، دلار ۱۲ درصد و بورس حدود ۱۵ درصد بازدهی مثبت داشته است. در همین مدت مسکن حدود هشت درصد و کالاهای بادوام هم ۹ درصد بازدهی مثبت داشتند. این آمار هم نشان میدهد که بورس قدمی برای جبران عقبماندگی خود برداشته است. اما آیا این روند ممکن است ادامه داشته باشد؟ اصلا چنین نگاهی به بازارها منطقی است؟
امروز، یکشنبه ساعت ۱۷ ابراهیم علیزاده، سردبیر تجارتنیوز در گفتگویی با محمد شاهرخی و میترا تاتاری، دو کارشناس بازارهای مالی به پیشبینی بازارها و بهترین روش برای سرمایهگذاری خواهند پرداخت.
علاقهمندان میتوانند این برنامه زنده اینستاگرامی را ساعت ۱۷ یکشنبه ۳۱ مرداد در صفحه تجارتنیوز مشاهده کنند. سوالات خود در این باره را در زیر این خبر در بخش کامنتها ثبت کنید تا کارشناسان برنامه به این سوالات پاسخ دهند.
برای مطالعه متن گفتگوی اینستاگرامی روز یکشنبه ۳۱ مرداد ماه گزارش پیشبینی بازارها در سال ۱۴۰۰ را بخوانید.
نظرات