فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۹۳۸۲۴

قیمت روبل امروز سه‌شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۱/ روسیه بزرگ‌ترین تامین‌کننده نفت چین

قیمت روبل امروز سه‌شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۱/ روسیه بزرگ‌ترین تامین‌کننده نفت چین

قیمت روبل امروز سه‌شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۱ نوساناتی داشت؛ نرخ روبل در لحظه تنظیم این خبر ۴۹۴ تومان است. بیشترین قیمت در طول روز چقدر است؟

به گزارش تجارت‌نیوز ، بر اساس اعلام شبکه اطلاع‌رسانی ارز، طلا و سکه، قیمت روب ل امروز سه‌شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۱ نوساناتی دارد. نرخ روبل در لحظه تنظیم این خبر ۴۹۴ تومان است. بیشترین قیمت روز هم ۴۹۵ و پایین‌ترین قیمت آن ۴۹۰ تومان بوده است.

همچنین متوسط قیمت ارز ملی روسیه در سایت کانون صرافان ایران، ۴۵۰ تومان اعلام شده است. بانک مرکزی قیمت روبل را کاهشی و ۷۰۰ تومان اعلام کرده است.

روسیه برای سومین ماه متوالی بزرگ‌ترین تأمین‌کننده نفت چین شد

بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده توسط اداره خدمات گمرک چین، روسیه همچنان بزرگترین تأمین‌کننده نفت خام این کشور در ماه ژوئیه بود.

تسنیم به نقل از راشاتودی نوشت: بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده توسط اداره خدمات گمرک چین، روسیه همچنان بزرگترین تأمین‌کننده نفت خام این کشور در ماه ژوئیه بود.

آمارها نشان می‌دهد که واردات نفت چین از روسیه طی همین ماه به ۷٫۱۵ میلیون تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷٫۶ درصد افزایش داشته است.

با این حال، این رقم که به حدود ۱٫۶۸ میلیون بشکه در روز می رسد، کمتر از رکورد ۲ میلیون بشکه در روز ماه می بود.

بر اساس این گزارش، صادرات نفت روسیه به چین از طریق خط لوله سیبری شرقی اقیانوس آرام و از طریق محموله های دریایی انجام می شود.

چین به طور پیوسته واردات انرژی خود از روسیه را افزایش داده است، در حالی که خریداران غربی به منظور کاهش درآمدهای مسکو، از خریداری محموله‌های این کشور تحریم شده اجتناب کرده‌اند.

این در حالی است که تلاش‌ها برای حذف یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان از بازار جهانی انرژی، قیمت‌های نفت خام را افزایش داد و روسیه را وادار کرد تا به خریداران آسیایی روی بیاورد. در نتیجه، چین در حال حاضر بزرگترین خریدار نفت این کشور است.

دومین تامین کننده بزرگ نفت چین، عربستان سعودی است که ۶٫۵۶ میلیون تن یا ۱٫۵۴ میلیون بشکه در روز در ماه ژوئیه به چین صادر کرد. اگرچه این میزان هنوز اندکی کمتر از سطح ثبت شده در ژوئیه گذشته است، اما نسبت به ماه قبل افزایش نشان می‌دهد.

افزایش واردات نفت خام روسیه که با تخفیف بسیار زیادی صورت می‌گیرد، عرضه از سوی کشورهای رقیب یعنی آنگولا و برزیل را به ترتیب ۲۷ و ۵۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داده است.

در عین حال، اگرچه داده‌های گمرک نشان می‌دهد ماه گذشته میلادی هیچ محموله نفتی از ونزوئلا یا ایران به چین ارسال نشده است، خرید این کشور از مالزی که معمولاً به عنوان نقطه انتقال نفت از این دو کشور استفاده می‌شود، نسبت به سال گذشته ۱۸۳ درصد افزایش یافت و به ۳٫۳۴ میلیون تن رسید.

این رقم در مقایسه با ۲٫۶۵ میلیون تن ثبت شده در ژوئن امسال نیز افزایش زیادی نشان می‌دهد.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.