تحول در بازار مسکن و جبران عقب ماندگیها
وزیر راه و شهرسازی از جبران عقبماندگیهای موجود در بازار مسکن خبر داد و اعلام کرد کمبود تولید مسکن و قیمتهای سرسام آور باید جبران شود.
به گزارش تجارتنیوز ، وزیر راه و شهرسازی از جبران عقبماندگیهای موجود در بازار مسکن خبر داد و اعلام کرد کمبود تولید مسکن و قیمتهای سرسام آور باید جبران شود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وضعیت نابسامان بازار مسکن گفت: عقب ماندگیهای انباشت شده در حوزه مسکن جبران میشود.
مهرداد بذرپاش عصر دوشنبه در اختتامیه همایش آموزههای زلزله بم و لزوم مقاوم سازی اظهارداشت: با توجه به زلزله خیر بودن اکثر استانهای کشور مقاوم سازی سازههای شهری و روستایی اهمیت بالایی دارد و در راستای نوسازی و بهسازی سازهها نیز باید اقدامات مناسبی انجام شود.
وی عنوان کرد: تشویق مردم به بازسازی بافتهای فرسوده با ارائه تسهیلات و وامهای بانکی و ارزان قیمت در دستور کار قرار دارد، هر چند در گذشته نیز اقدامات مطلوبی انجام شده است اما این امر باید شتاب گیرد.
وی گفت: وضعیت موجود در حوزه مسکن نیز باید اصلاح شود و عقب ماندگیهای انباشت شده در این حوزه نیاز به برنامه ریزی برای جبران دارد، کمبود تولید مسکن و قیمتهای سرسام آور باید جبران شود.
بذرپاش با اشاره به سیاست مردمی سازی کارها افزود: از حضور انبوه سازان و بخش خصوصی برای نوسازی و بهسازی حمایت میکنیم و دولت حمایتهای لازم را انجام میدهد.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ارائه مشوقهای لازم جزو وظایف دولت است و در این زمینه ورود میکنیم.
وی از شهرداریها نیز خواست در راستای مقاوم سازی به خصوص در بافت فرسوده همکاریهای لازم را انجام دهند.
وی از اعطای وامهای ارزان اسکان موقت به متقاضیان در بافتهای فرسوده خبر داد.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری از افزایش سه برابری دریافت وام نوسازی در بافتهای فرسوده خبر داد.
وام نوسازی افزایش یافت
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری از افزایش سه برابری دریافت وام نوسازی در بافتهای فرسوده خبر داد.
آنطور که مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری میگوید طی یک سال گذشته منتهی به آبان ۱۴۰۱ دریافت وام نوسازی در بافتهای فرسوده بیش از سه برابر افزایش یافته و از ۱۱ هزار و ۳۱۲ فقره به ۳۸ هزار فقره رسیده که بیانگر استقبال سازندهها از برنامهها و حمایتهای دولت و شهرداریها در نوسازی بافتهای فرسوده است.
وزارت راه و شهرسازی دولت سیزدهم، برنامههایی را به منظور بهسازی و ساماندهی بافتهای فرسوده و ناکارآمد به عنوان ظرفیتی برای تولید و نوسازی مسکن در نظر گرفته است. افزایش سقف تسهیلات تا ۶۰۰ میلیون تومان، پرداخت وام ساخت در قالب طرح نهضت ملی مسکن بدون لحاظ شروط پنجگانه و رونمایی از بسته مشوقهای شهرسازانه از جمله این برنامهها است. ظاهرا طی یک سال گذشته این برنامهها در ترغیب مالکان و سازگان به ساخت و ساز در بافتهای فرسوده تاثیرگذار بوده است.
محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، چند روز قبل با ارائه آمار دریافت پروانههای ساختمانی پایتخت در پاییز سال جاری بیان کرد: در شهر تهران در پاییز امسال تا روز ۳۰ آذر ۱۴۰۱ تعداد ۴۲۴ پروانه ساختمانی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال رشد ۵۷ درصدی را نشان می دهد. به لحاظ تعداد واحد نیز برای ۳۰۰۸ واحد پروانه صادر شده که از افزایش ۴۶.۵ درصد نسبت به سال گذشته حکایت دارد و رشد معنیداری را نشان میدهد.
منبع: مهر
نظرات