جمعآوری آدرس سکونت ۷۳ میلیون ایرانی/ عدم ثبت آدرس چه مجازاتی دارد؟
وزارت راه و شهرسازی، آدرس محل سکونت 73 میلیون ایرانی را تا کنون در سامانه ملی املاک و اسکان جمعآوری کرده است. این وزارتخانه به کسانی که اطلاعات خود را در این سامانه ثبت نکردهاند هشدار داد که از برخی خدمات محروم میشوند.
به گزارش تجارتنیوز ،سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت شهرسازی با اشاره به لزوم ثبت اطلاعات افراد در سامانه ملی املاک و اسکان گفت: در حال حاضر اطلاعات ٧٣ میلیون اشخاص حقیقی و حقوقی را در اختیار داریم و هشدار میدهیم که اگر سرپرست خانوار در این سامانه نسبت به ثبت اطلاعات اقدام نکنند، مشمول جرایم میشوند.
ابوالفضل نوروزی با بیان اینکه ٣ هزار میلیارد تومان مالیات از شناسایی خانههای خالی برآورد شده است، اظهار داشت: از شناسایی خانههای خالی به دنبال کسب درآمد نیستیم و این مالیات را مالیات تنظیمی میدانیم.
ثبت محل سکونت 73 میلیون شخص حقیقی و حقوقی
وی با اشاره به مراجعه و ثبت اطلاعات مردم در سامانه ملی املاک و اسکان گفت: در حال حاضر اطلاعات ٧٣ میلیون اشخاص حقیقی و حقوقی را در اختیار داریم که این افراد در چه موقعیتی مکانی اسکان دارند و زندگی میکنند و این اطلاعات کاملا بی سابقه بوده است.
سرپرست دفتر اقتصاد وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: این اطلاعات کاملا هوشمند به دست آمده و اطلاعات دقیق سکونت و اقدامات ٧٣ میلیون نفر ایرانی در سامانه ثبت شده است و این هشدار را میدهیم که اگر سرپرست خانوار در این سامانه نسبت به ثبت اطلاعات اقدام نکنند، مشمول جرایم میشوند.
مجازات عدم ثبت اطلاعات
نوروزی با اشاره به جرایم سرپرستان خانواری که اطلاعات سکونت را ثبت نمیکنند، گفت: طبق قانون تمام خانههای کشور خالی هستند مگر اینکه افراد اطلاعات آن را ثبت و خوداظهاری کنند. اولین جریمهای مشمول افرادی که اطلاعات خود را ثبت نمیکند این است که مشمول مالیات بر خانههای خالی میشود، دومین جریمه این است که تعرفه برق این واحد بها بالاترین رقم احتساب میشود و سومین جریمه این است که نمیتواند از دستگاههای اجرایی خدمات دریافت کند به طوریکه دستگاههای اجرایی نباید این افراد خدمات بانکی ارائه دهند یا اینکه نمیتوانند پاسپورت دریافت کنند یا تاریخ آن را تمدید کنند.
وی درباره چگونگی به دست آمدن این اطلاعات گفت: اگر فردی برای افتتاح حساب به بانکی مراجعه کرده و آدرسی را ثبت کرده و به طور کلی به هر دستگاه اجرایی مراجعه کرده و آدرسی را ثبت کرده تمام این اطلاعات را از دستگاهها دریافت کردهایم که به ٣۵٠ میلیون رکورد اطلاعات رسیدیم و با تقاطع گیری این اطلاعات به آدرس ٧٣ میلیون شخص حقیقی و حقوقی رسیدهایم.
منبع: ایلنا
نظرات