خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۲۰۳۱۹

الحاق اراضی مشکل کمبود زمین پرند را رفع می‌کند

الحاق اراضی مشکل کمبود زمین پرند را رفع می‌کند

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید گفت: کمبود اراضی در شهر‌های جدید از جمله پرند وجود داشته است که در تلاش هستیم با الحاق اراضی وساخت شهرک بخشی از این کمبود‌ها را رفع کنیم.

به گزارش تجارت‌نیوز، سعید غفوری مدیرعامل شرکت  عمران شهر‌های جدید در خصوص تامین زمین برای متقاضیانی که در شهر‌های جدید ثبت نام کرده بودند، اما هنوز زمین برای آنها تامین نشده است گفت:  در حال حاضر در برخی از شهر‌های کشور با کمبود منابع اراضی مواجه هستیم گفت: الحاقیه‌های را در شمال فاز ۶ و جنوب فاز سه در حال انجام است و در کنار الحاث اراضی اقدام به ساخت شهرک اعتمادیه با ظرفیت ۱۰ هزار واحد پیگیر هستیم که به زودی اقدامات لازم آن انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در بحث الحاق اراضی در شهر‌های جدید مشکل تامین منابع آب هم مطرح است که در حال مذاکره با دستگاه‌های خدمات رسان هستیم که به دلیل عدم همکاری دستگاه‌های خدمات رسان در برخی از شهر‌ها از جمله پرند و پردیس خود اقدام به تامین امکانات وخدمات زیربنایی کرده ایم به طوری که در شهر جدید پردیس با موافقت وزیر راه وشهرسازی فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب پردیس را شرکت عمران شهر‌های جدید انجام داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر ٢٨ هزار هکتار برای ساخت ٣٣ هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید تامین شده‌است. 

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با اشاره به آخرین وضعیت طرح حمایت جوانی در شهر‌های جدید افزودگفت: در بخش قانون جوانی جمعیت در شهر‌های جدید ۴٠٢۴ واحد برای خانوار‌های سه فرزند و چهار فرزند واگذاری زمین  داشتیم.

غفوری با بیان اینکه در ٣٣ ماهه گذشته رکورد تاریخی اجرای پروژه عمرانی در این بخش شکست، افزود: ٢٨١ پروژه با ۴١۵٠ میلیارد تومان انجام شد. همچنین٣۵١ پروژه روبنایی و زیربنایی در شهر‌های جدید در دستور کار است. از مهمترین موضوعات در این حوزه زیرساخت‌های شهری است که متروی پرند را به افتتاح رساندیم و در حال حاضر قطار حومه‌ای اصفهان ـ بهارستان  ٩٧ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. اقدامات خوبی هم در بحث قطار شهری مشهد ـ گلبهار نیز ایجاد شده است.

وی درباره شناسایی نقطه برای ایجاد  ٢٧ شهر ساحلی در جنوب کشور با هدف توسعه اقتصاد دریا محور اظهار داشت: ٣٨٠٠ کیلومتر برای ایجاد ٢٧ شهر ساحلی در نظر گرفته شده که ١۴ نقطه مربوط به استان هرمزگان، ٩ نقطه برای استان سیستان و بلوچستان است. ایجاد ٢٧ شهر ساحلی در راستای تحقق تبدیل اقتصاد نفت پایه به دریامحور است و  می‌تواند دروازه‌های اقتصادی کشور مبتنی بر اقتصاد دریامور را بار کند و این سیاست قطعا نقش انکارناپذیری در توسعه بلند مدت در کشور خواهد داشت. 

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: این ٣۶٢ هزار هکتار در ٢٧ نقطه نوار ساحلی وارد عملیات اجرایی شده  و تا کنون ۶ طرح جامع آماده است و ساخت یک شهرک در این ٢٧ شهرک در دست اجرا قرار گرفته است. 

غفوری افزود: در سایر نقاط کشور ٢٠ شهرک با مساحت ١٠ هزار هکتار با ظرفیت احداث ١٣٠ هزار هکتار مورد بررسی قرار گرفته است.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.