فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۵۹۳۸

«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

رقیب هایلوکس از راه رسید/ رونمایی از اولین وانت پیکاپ کیا + جزئیات

رقیب هایلوکس از راه رسید/ رونمایی از اولین وانت پیکاپ کیا + جزئیات

تیزرهای پیکاپ کیا مدتی است که در فضای مجازی مورد بحث کاربران قرار گرفته است. پس از گذشت مدت زیادی از انتشار تیزرها، کیا از نخستین پیکاپ خود، به عنوان رقیبی برای فورد رنجر و تویوتا هایلوکس رونمایی کرد. این خودرو قرار است در نیمه دوم سال 2025 بسته به بازار هدف در نسخه‌های تک‌کابین و دوکابین با دو موتور بنزینی و دیزلی در کره جنوبی، استرالیا، خاورمیانه و آفریقا عرضه شود.

به گزارش تجارت نیوز،

کیا برای طراحی خودرو از زبانی جسورانه و مکعب‌شکل بهره‌ می‌جوید که واکنش زیادی را در بر داشته است. برخی این طراحی را متفاوت و تازه دانسته و آن را مورد تحسین قرار داده‌اند. برخی هم این طراحی را شلوغ و پیچیده خوانده و به نقد آن پرداخته‌اند، اما می‌توان از طراحی خارجی این خودرو به عنوان وجه تمایز آن با سایر رقبا یاد کرد.

در بخش جلویی، جلوپنجره بزرگ با خطوط عمودی قرار گرفته و در کنار فلاپ‌های حجیم گل‌گیر که چراغ‌های جلو در ابتدای فلاپ‌ها تعبیه شده است نمایی عضلانی را از خودرو القا می‌کنند. لوگوی KIA به صورت برجسته در فضای بالای جلوپنجره حک شده است.

عقب خودرو نیز به‌طور قابل‌توجهی متمایز است و شامل چراغ‌های عقب به شکل C است که توسط یک بخش پلاستیکی مشکی با جنسی مشابه فلاپ‌های خودرو به گل‌گیرها متصل می‌شود. درب عقب با نشان KIA TASMAN به‌خوبی هویت این خودرو را تقویت می‌کند. 

طراحی جسورانه کابین پیکاپ کیا

طراحی جسورانه تسمن به بدنه خودرو محدود نشده و در بخش کابین خودرو هم شاهد آن هستیم. یک مجموعه نمایشگر دیجیتال پانوراما با قابلیت Ground View که اطلاعات زمین را روی صفحه نمایش مرکزی نشان داده و آگاهی راننده را در شرایط چالش‌برانگیز افزایش می‌دهد.

در کنار دریچه کولر لانه زنبوری که به صورت پیوسته و نواری بر گرد داشبورد کشیده شده است، از المان‌های طراحی مدرن در بخش کابین این خودرو هستند. همچنین کلیدها، دنده، و دستگیره درب به صورت استوانه‌ای طراحی شده که به وجوه تمایز این خودرو می‌افزاید.

 در بخش میانی صندلی‌های جلو، کنسول مرکزی عریض قرار گرفته و درب کنسول به صورت تاشو طراحی شده که در حالت بسته به عنوان استراحتگاه آرنج و در حالت باز به عنوان میزکار قابل استفاده است.

همچنین صندلی‌های عقب این خودرو به ادعای کیا، فضای راحتی را ارائه داده که امکان 22 تا 30 درجه خم شدن دارند. در زیر صندلی‌های ردیف عقب، فضایی مخفی با حجم 32 لیتر برای بار تعبیه شده است.

عملکرد پیکاپ کیا

تسمن با دو پیشرانه دیزلی و بنزینی عرضه می‌شود. پیشرانه دیزلی یک موتور چهار سیلندر 2.2 لیتری با توان 207 اسب بخار و گشتاور 441 نیوتن متر و پیشرانه بنزینی یک موتور 4 سیلندر 2.5 توربو با توان تولیدی 277 اسب بخار وگشتاور 421 نیوتن متر است که توان تولیدی آن‌ها کمتر از برخی رقبای دیگر مانند رنجر و هایلوکس است.

دو موتور فوق با دو گیربکس دستی شش سرعته و اتوماتیک هشت سرعته قابل ترکیب است. تسمن قادر است در مدت 10.4 ثانیه از 0 به 100 کیلومتر در ساعت برسد و حداکثر سرعت آن 185 کیلومتر در ساعت است. مدل پایه، دوچرخ‌محور خواهد بود، در حالی که نسخه‌های X-Line و X-Pro با چهارچرخ‌محور با قابلیت‌های مختلف رانندگی از جمله حالت‌های اکونومی، هوشمند و اسپرت عرضه می‌شوند. 

سیستم تعلیق و امکانات رفاهی اضافی

در بحث سیستم تعلیق، این خودرو از تعلیق جلوی دوجناقی «دبل ویشبون» و یک محور عقب سخت با فنرهای شمشی به همراه سیستم دمپرهای متغیر فرکانس و کنترل بازگشت هیدرولیک استفاده می‌کند که سوار نرمی را با حداقل لرزش ارائه می‌دهد.

کیا ادعا می‌کند که تسمن استاندارد جدیدی برای آرامش در جاده‌ها در این کلاس ایجاد خواهد کرد و از فناوری‌های پیشرفته کاهش نویز استفاده می‌کند.

تسمن همچنین مجهز به سیستم کمک چهار چرخ محرک است که به لطف سیستم کمک راننده امکان بیراهه نوردی را فراهم می‌کند. به ادعای کیا، این خودرو مجهز به اتصالات ضد آبی است که به راننده امکان عبور و مرور در عمق 80 سانتی متری آب را می‌دهد. 

این خودرو 3.5 تن ظرفیت بکسل و 1173 لیتر گنجایش با وزن 1195 کیلوگرم را برای بستر بار ارائه می‌دهد که در دسته خود عددی رقابتی است. همچنین بستر بار شامل ویژگی‌های عملیاتی مانند پله‌های کناری برای دسترسی آسان، یک پریز برق 240 ولت و گزینه‌های مختلف لوازم جانبی از جمله کف بار لغزنده و راه‌حل‌های اضافی برای ذخیره‌سازی است.

تسمن با چه قیمتی به بازار می‌رسد؟

جزئیات قیمت‌گذاری تسمن اعلام نشده است، اما انتظار می‌رود که این اطلاعات نزدیک به زمان عرضه خودرو در سال 2025 منتشر شود.

اولین پیکاپ کیا با طراحی جسورانه، قابلیت‌های قابل‌توجه و متعهد به رفاه، کیا را برای ورود به بازار رقابتی پیکاپ‌ها آماده می‌کند و تجربه تسمن، چشم‌انداز خوبی را برای موفقیت کیا در این سگمنت ترسیم می‌کند. 

گرچه این خودرو به لحاظ عملکرد پیشرانه ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده است، اما طبق ارقام، عملکرد تعلیق آن بهتر یا نزدیک به رقباست. برگ برنده این خودرو در رقابت با سایر خودروهای موجود در این سگمنت، امکانات رفاهی و وجوه تمایز در طراحی است. 

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار