فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۶۳۶۲۳

اشکالات عجیب و غریب ورزشگاه آزادی در بازگشایی مجدد

اشکالات عجیب و غریب ورزشگاه آزادی در بازگشایی مجدد

دیدار استقلال و شمس‌آذر نشان داد که برخلاف ادعای اتمام فاز نخست پروژه ورزشگاه آزادی اشکالات و ایرادهای جدی همچنان وجود دارد.

به گزارش تجارت نیوز،

برگزاری دیدار استقلال – شمس‌آذر در ورزشگاه آزادی خبر امیدوارکننده‌ای برای اهالی فوتبال بود، اما با وجود بهره‌برداری مجدد از این ورزشگاه چالش‌ها و مشکلات فراوانی در بخش‌های مختلف ورزشگاه وجود دارد که اگر فکری به حال آنها نشود همزمان با میزبانی مجدد نمایندگان ایرانی در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا شاهد یک آبروریزی بزرگ در عرصه میزبانی خواهیم بود که این اتفاق می‌تواند تبعات ناخوشایندی برای فوتبال ایران به همراه داشته باشد. اشکالات و معایب ضلع غربی ورزشگاه آزادی در شرایطی به چشم می‌آید که پیش از این اعلام شده بود، فاز نخست بازسازی ورزشگاه در ضلع غربی به اتمام رسیده اما مشاهدات عینی خبرنگاران در جریان برگزاری دیدار استقلال و شمس‌آذر نشان داد که برخلاف ادعای اتمام فاز نخست پروژه اشکالات و ایرادهای جدی همچنان وجود دارد که بایستی در اسرع وقت این مشکلات برطرف شود در غیر این صورت ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا مجوز برگزاری بازی در این ورزشگاه را صادر نخواهند کرد.

اشکالات موجود در فاز نخست بازسازی ورزشگاه به دو دسته تقسیم می‌شود، بخش عمده‌ای از مشکلات به ایرادهای سخت‌افزاری برمی‌گردد و قسمتی از معایب موجود به ضعف نرم‌افزاری مربوط است. که در ادامه معایب بزرگ موجود در بازسازی فاز نخست را با هم مرور خواهیم کرد.

 میکسدزون عجیب و غریب

قرار بود طبق برنامه از پیش تعیین شده، میکسدزون جدید ورزشگاه آزادی با استانداردهای بین‌المللی همخوانی داشته باشد تا خبرنگاران در این محل فعالیت خود را انجام دهند اما نه‌تنها خبری از میکسدزون حرفه‌ای و استاندارد نبود بلکه در فضایی عجیب و غریب با اسپیس فریم، ابتدای تونل رفت‌وآمد بازیکنان را به‌عنوان میکسدزون طراحی کردند تا این اتفاق زشت حسابی بد جلوه کند.

سالن تاریک نشست خبری

با وجود طراحی سالن شیک نشست خبری ورزشگاه آزادی، گویا این محل آماده برگزاری نشست خبری بعد از بازی نشد به همین خاطر محلی در ضلع شرقی ورزشگاه را به‌عنوان محل برگزاری نشست خبری انتخاب کرد تا با ازدحام عجیب جمعیت خبرنگاران کنفرانس خبری مربیان بعد از بازی برگزار شود تا همهمه خبرنگاران، نبود سیستم صوتی مناسب و عدم روشنایی کافی حسابی به چشم بیاید.

درهای غیراستاندارد رختکن

با وجود آماده‌سازی رختکن تیم‌های میهمان و میزبان و بازسازی این رختکن‌ها اتفاق عجیب اینجا بود که درهای ورودی رختکن‌ها دستگیره نداشت تا زمان بستن عوامل اجرایی تیم‌ها مجبور شوند، درهای رختکن را با شدت به هم بکوبند شاید آنها بسته شود، اما نبود دستگیره درهای ورودی تنها اشکال موجود در رختکن‌ها نبود، پشت درهای اصلی رختکن، پیچ‌های بلند روی زمین به‌کار رفته بود تا درهای رختکن بسته شود تا مربیان و بازیکنان بتوانند در فضای رختکن به گفت‌و‌گو بپردازند.

سیستم تهویه سرویس‌های رختکن‌ها

یکی از اشکالات موجود در رختکن‌های ورزشگاه که بایستی در اسرع وقت برطرف شود، سیستم تهویه سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های ورزشگاه بود به شکلی که زمان استفاده از حمام‌های رختکن بخار عجیبی در فضای سرویس‌ها جمع می‌شد که نشان می‌داد سیستم تهویه رختکن دچار اشکال است و باعث می‌شود رفت‌وآمد در آن منقطع از رختکن مختل شود.

  سیم‌های آویزان در تونل

در ضلع غربی تونل که سالن نشست خبری در آنجا قرار گرفته بود، سیم‌ها و کابل‌های متعدی از سقف آویزان بود که باعث وحشت خبرنگاران و اعضای کادرفنی تیم‌های میزبان و میهمان شده بود، هرچند معلوم نبود این کابل‌ها و سیم‌ها مربوط به کدام بخش از ورزشگاه بود اما از نظر روانی باعث ترس و وحشت افراد شده بود.

 مصائب اتاق عوامل برگزاری

عوامل برگزاری مسابقات نیز از مشکلات و معایب موجود در ضلع غربی بی‌نصیب نماندند، اتاق عوامل اجرایی تا ده دقیقه قبل از بازی بدون برق بود به شکلی که آنها برای آماده‌سازی لیست بازیکنان دو تیم با مشکل روبه‌رو شدند، ماجرا به‌قدری عجیب و غریب بود که ناظر فدراسیون برای نوشتن فهرست بازیکنان دو تیم مجبور بود از نور چراغ قوه تلفن همراه خود کمک بگیرد.

 خروجی نامناسب تونل خبرنگاران

یکی از اتفاقات عجیب و غریب دیگر در فرایند بازسازی بی‌توجهی به محل خروج خبرنگاران از تونل در نظر گرفته شده همجوار با تونل اصلی ورزشگاه بود، خروجی این تونل مشرف به ورودی رختکن میزبان بود، به‌گونه‌ای که کوچکترین فعل و انفعالی در رختکن میزبان را در تیررس نگاه خبرنگاران قرار داد و آنها به‌راحتی با دوربین‌های موبایل می‌توانستند ورود و خروج به رختکن میزبان را رصد کنند و از این محل به‌راحتی فیلم بگیرند در حالی که چنین اتفاقی در دنیا مرسوم نیست و محل رفت‌وآمد تیم‌ها با محل تردد خبرنگاران کاملاً متفاوت است.

 جایگاه غیراصولی میهمان و میزبان

محل استقرار نفرات اضافه نیمکت دو تیم در جایگاه ویژه نیز با اشکالات فراوانی روبه‌رو بود، به شکلی که داود رفعتی ناظر بازی که در ورزشگاه حاضر بود خود وارد عمل شد و نفرات غیرمسئول را یک به یک از داخل این جایگاه بلند می‌کرد، رفت‌وآمد عجیب افراد از مقابل این قسمت صدای اعتراض مربیان استقلال که از روی سکو بازی را تماشا می‌کردند را نیز بلند کرد تا آنها برای تماشای راحت بازی به محل دیگری بروند و بازی را به صورت ایستاده تماشا کنند.

 آبیاری سنتی ورزشگاه قبل از شروع بازی

یکی دیگر از اتفاقات عجیب ورزشگاه آزادی که سوژه‌ساز شد مدل آبیاری زمین چمن قبل از بازی شد، با وجود اینکه چمن ورزشگاه و سیستم آبیاری این چمن هیچ تغییری نکرده بود، در کمال ناباوری آبیاری چمن با شلنگ و آبپاش‌های دهه شصت انجام شد تا در زمان بازدید موسیمانه این ماجرا با تعجب او همراه شود، گفته می‌شود اشکال بزرگ در سیستم آبیاری مکانیزه مشکل برق ورزشگاه بود که باعث شد چمن با سیستم آبیاری سنتی انجام شود.

  کابل‌های سرگردان VAR

نحوه کابل‌کشی برای اتاق VAR به‌قدری نامناسب بود که صدای همه را درآورده بود، عوامل اجرایی اتاق VAR کابل‌های خود را از روی دیوارها و سقف میکسدزون غیراستاندارد عبور داده بودند و با چسب پهن آنها را مهار کرده بودند تا بتوانند تصویر را به اتاق کمک‌داور ویدیویی برسانند، این اتفاق نشان داد هیچ زیرساخت استانداردی در خصوص کابل‌کشی برای اتاق VAR طراحی نشده که قطعاً با اعتراض ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا روبه‌رو خواهد شد.

 نبود اینترنت کابلی

برابر مقررات و آیین‌نامه‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا اتاق عوامل اجرایی برگزاری بازی بایستی به اینترنت کابلی مجهز باشد تا فرایند اتصال به سایت برگزاری مسابقات و اتوماسیون برقرار شود اما در اوج ناباوری به دلیل نبود زیرساخت مناسب، اینترنت کابلی وجود نداشت و مشکلاتی برای عوامل اجرایی مسابقه به‌وجود آمد تا آنها گزارش ابتدای بازی و پایان بازی را به‌موقع به سرپرستان دو تیم ارائه ندهند.

منبع : ایلنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.