در میزگرد تجارتنیوز، با حضور دو فعال حوزه رمزارز بررسی شد:
چرا نگاه رگولاتوری مانع توسعه صنعت رمزارز در ایران است؟
رگولاتور سالهاست تلاش میکند برای صنعت رمزارز در ایران قانونگذاری و تنظیمگری انجام دهد. این تلاشها، هنوز به تدوین قانون جامعی منجر نشده اما فعالان این حوزه میگویند که تعدد تصمیمگیران و نگاهها و سیاستهای مختلف آنها، راه را بر توسعه این صنعت بسته است. امید امینزاده، رئیس هیاتمدیره آبان تتر و بردیا احمدنیا، همبنیانگذار و مدیر عملیات ولکس، در میزگردی در تجارتنیوز به بررسی چالشهای صنعت رمزارز در ایران پرداختند. بخش نخست این میزگرد را در ویدئوی پیوست این مطلب ببینید.
به گزارش تجارتنیوز ، نهادهای مختلفی در ایران خود را متولی صنعت رمزارز میدانند که یکی از مهمترین آنها بانک مرکزی است. از سالهای پایانی دهه 90، بحث قانونگذاری در زمینه رمزارزها در ایران به ویژه از سوی این نهاد مطرح بوده اما همچنان به نتیجه مشخصی نرسیده است. اخیرا وزارت اقتصاد اعلام کرده که لایحهای را مورد حوزه رمزارز آماده کرده است اما هنوز از محتوای آن اطلاعی در دست نیست.
اما این بلاتکلیفی و نهادهای متعدد تصمیمگیر، چالشهایی را برای فعالان این حوزه ایجاد کرده است. امید امینزاده، رئیس هیاتمدیره آبان تتر و بردیا احمدنیا، همبنیانگذار و مدیر عملیات ولکس با حضور در میزگردی که تجارتنیوز، متولی آن بود، از این چالشها گفتند. به اعتقاد آنها، نگاه رگولاتوری مانع توسعه صنعت رمزارز در ایران شده است. به ویژه که تصمیمگیران مرتبط هنوز در مورد نوع نگاهی که باید به رمزارز و ارز دیجیتال داشته باشند و تعریفی که میخواهند از آن ارائه کنند، به جمعبندی نرسیدهاند. در نتیجه مشخص هم نیست که قرار است چه برخوردی با آن داشته باشند و آیا برای مثال، رمزارز را به عنوان وسیلهای برای پرداخت به رسمیت میشناسند یا خیر. این شرایط فعالان صنعت رمزارز را سر در گم کرده و به مانعی جدی برای توسعه این حوزه در کشور تبدیل شده است.
در ویدئویی که در پیوست آمده، بخش نخست میزگرد تجارتنیوز را در مورد صنعت رمزارز، با حضور امینزاده و احمدنیا، فعالان صنعت رمزارز در ایران مشاهده میکنید.
نظرات