خبر فوری:

خبر مهم:

کد مطلب: ۲۹۳۴۸۴

برای حفظ بازار‌های جهانی باید صادرات را افزایش داد

برای حفظ بازار‌های جهانی باید صادرات را افزایش داد

رئیس اتحادیه باغداران گفت: صادرات محصولات کشاورزی به ارز‌آوری در کشور کمک شایانی می‌کنند به خصوص در مورد پسته و زعفران که بیشترین نرخ ارز‌آوری را در بین محصولات خوراکی دارند.

مجتبی شادلو در رابطه با مشکلات صادرات محصولات باغی بیان کرد: در چند ماه گذشته که مشکل تهیه ارز در کشور وجود داشت صادرات با مشکلات بزرگی مواجه شده بود، ولی با صدور تبصره‌هایی از سوی بانک مرکزی در حدود یک ماه گذشته راه برای صادرات و واردات هموارتر شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی وضعیت کنونی صادرات محصولات باغی را این گونه بیان کرد: بزرگترین مشکل ما در امر صادرات قیمت بالای تمام شده محصولات است که کاملا متغیر نسبت به قیمت‌های تعیین شده جهانی است و تولید کنندگان به ناچار مجبور به کاهش کیفیت کالای تولید شده می‌شوند که در این صورت کشور‌هایی که محصولات مشابه تولید می‌کنند از کشور ما در بازار‌های جهانی سبقت خواهند گرفت.

رئیس اتحادیه باغداران در خصوص سطح کیفی تولیدات باغی تصریح کرد: محصولات باغی ما به دلیل زحماتی که مدیرات در امر کیفی‌سازی انجام می‌دهند، در سنجش‌های جهانی یک محصول برتر شناخته شده اند و در بین خوراکی‌ها زعفران و پسته‌ی ایرانی مشتریان قابل توجهی در سطح جهانی دارد و حیف است که این بازار پر رونق را کشور ما از دست بدهد.

شادلو با ذکر این مطلب که بزرگترین مشکل در امر تولیدات، قیمت تمام شده‌ی مصولات باغی است گفت: امیدواریم که در خصوص ارتباط با بازار‌های جهانی شوک دیگری وارد نشود، زیرا این امر موجب تغییر قیمت محصول صادر شده در کشور مقصد می‌شود و کاملا به ضرر صادرکنندگان است.

وی در رابطه با افزایش قیمت میوه در چند روز گذشته عنوان کرد: سرمازدگی در اواخر فروردین ماه باعث شد تا درصد زیادی از محصولات آسیب ببینند و موجب خرابی آن‌ها شد و این امر موجب شد تا میوه در بازار کمتر از حد نیاز شود که بزرگترین دلیل قیمت بالای میوه است، ولی خوش بختانه تدابیری اندیشیده شده که امیدواریم با مشکل سرما زدگی و حتی گرما زدگی بتوانیم در سال‌های آینده جلوگیری کنیم.

رئیس اتحادیه باغداران با ذکر این مطلب که اقدامات زیادی برای مصرف بهینه آب صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: اقدامات کارگشا و موثری در خصوص مصرف بهینه آب در کشاورزی صورت می‌گیرد که باید از این منبع الهی به نحو احسن استفاده شود، ولی به هر حال باز هم میزان مصرف آب بالا است و در راستای کاهش مصرف آب کشاورزان هرگونه تدابیری در این خصوص را پذیرا هستند.

منبع: میزان

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.