تجارتنیوز گزارش میدهد:
کدام استارتاپ سلامت برای نوبت دهی آنلاین مناسب است؟
امروزه یک استارتاپ سلامت میتواند خدمات متنوعی از جمله گرفتن نوبت و ویزیت به کاربران ارائه دهد که باعث تسهیل روند مراجعه به پزشک میشود. در ایران چندین استارتاپ مانند دکتردکتر، دکتر ساینا و غیره این فعالیت را انجام میدهند.
به گزارش تجارتنیوز ، بیماران برای طی کردن روند درمان، با مشکلات زیادی روبهرو هستند بنابراین طی یک دهه گذشته تعداد زیادی استارتاپ سلامت متعددی در این حوزه شکل گرفتهاند تا بیماران را از شلوغی مطبها و هدر رفتن زمان نجات دهند.
یکی از مشکلات اساسی که بیماران با آن دستوپنجه نرم میکردند؛ گرفتن زمان برای ویزیت بود. اما در دنیای امروزی نوبت گرفتن از پزشک معالج به سادگی یک کلیک است.
در حال حاضر میتوان با یک اپلیکیشن یا سایت به تعداد زیادی پزشک در زمینه مورد نیاز خود دسترسی پیدا کرد و نوبت گرفت. در ایران نیز تعدادی از استارتاپهای سلامت این خدمت را ارائه میدهند.
رزرو آنلاین بدون محدودیت زمانی در دکتر ساینا
از استارتاپهای موفق حوزه سلامت است. این استارتاپ سلامت به بیماران اجازه میدهد تا بدون هیچگونه محدودیتی در مکان و زمان، نسبت به نوبتگیری از بیمارستانها و کلینیکها اقدام کنند.
همچنین، بیماران میتوانند بدون مراجعه حضوری و با ارسال یک متن و یا ویدئو، از توصیهها و مشاورههای پزشک متخصص مورد نظر استفاده کنند.
پزشکان عضو در دکتر ساینا به نظر میرسد که توانستهاند نظر بیماران خود را جلب کنند، چرا که براساس امتیاز بیماران بسیاری از پزشکان، نمرههایی نزدیک به 5 را دریافت کردهاند.
با این حال اما وضعیت نوبت دهی در دکتر ساینا کمی متفاوت است، چون زمانی که به بخش نوبتدهی مراجعه میکنیم، بسیاری پزشکان برای روزهای آینده زمان خالی ندارند و کاربران نمیتوانند به صورت آنلاین وقت رزرو کنند.
این استارتاپ دارای خدمات دیگری مانند مشاوره آنلاین، مشاوره تلفنی، بانک سلامت شامل اطلاعات بیش از (2 هزار کلینیک، 900 بیمارستان، 494 بیماری، 850 دارو، 7779 داروخانه، 2389 آزمایشگاه، 1108 مرکز تصویر برداری و 693 گیاه دارویی) و مجله سلامت است.
نکته جالب اینجاست که این استارتاپ حاصل تحقیقات و فعالیتهای جمعی از محققین دنیاست که در کشورهای استرالیا، فرانسه، آمریکا، مالزی، هند و سنگاپور زندگی میکنند.
استارتاپ سلامت دکتردکتر
این استارتاپ سلامت؛ خدمات متنوعی را در حوزه پزشکی ارائه میدهد. در سامانه «دکتردکتر» امکان نوبت دهی اینترنتی برای همه پزشکان و کلینیکهای سراسر کشور وجود دارد.
دکتردکتر سایت نوبتدهی اینترنتی بهترین پزشکان کشور است که فعالیت خود را از سال 1394 آغاز کرده است و تا به امروز بیش از 15 هزار پزشک به عضویت این سایت درآمدهاند که اغلب این پزشکان در تخصصهای متفاوت از مراجعان خود امتیاز 4 را از 5 امتیاز دریافت کردهاند.
وضعیت نوبت خالی در میان پزشکان دکتردکتر کمی بهتر از دکتر ساینا است. زیرا اگر پزشکی در یک تخصص تا مدت زیادی وقت نداشته باشد، اما پزشک دیگری در همان تخصص و با امتیاز نزدیک به پزشک قبلی یافت میشود که دارای وقت در زمانهای نزدیکتر باشد.
سایت دکتردکتر همه نیازهای پزشکان و بیماران همچون: نوبت دهی پزشک، پرونده سلامت الکترونیک، خروجی لیست بیمه را برآورده خواهد کرد.
دکتردکتر یکی از بهترین سایتهای رزرو آنلاین دکتر و ویزیت آنلاین پزشک بصورت تلفنی است که توانست در سال 1394 و 1395 و 1397 رتبه نخست جشنواره وب را به دست آورد.
امکانات کلی اپلیکیشن دکتردکتر عبارتاند از جستجو پیشرفته نوبت دهی اینترنتی پزشکان (نام پزشک، انتخاب تخصص، انتخاب استان)، دسته بندی مجله سلامت دکتردکتر، تب بهترین پزشکان و کلینیکهای دکتردکتر و منوی عضویت بیمار، عضویت پزشکان، عضویت کلینیکها.
رضایت 80 تا 100 درصدی از پزشکان پذیرش 24
پذیرش 24 مشاوره پزشکی آنلاین و دریافت نوبت از بهترین پزشکان و مراکز درمانی ایران را برای کاربران فراهم میکند. این سایت در حال حاضر با بیش از 300 بیمارستان و کلینیک و 12 هزار پزشک در ارتباط است که اغلب این پزشکان از مراجعان اینترنتی خود حدود 80 تا 100 درصد رضایت جلب کردهاند.
پزشکان این پلتفرم در وضعیت خوبی برای نوبت دهی قرار دارند و شاید کمتر پزشکی برای هفتههای آینده وقت ویزیت نداشته باشد.
اپلیکیشن پذیرش 24، شامل مجموعه کاملی از شماره تلفن و آدرس پزشکهای شهر مورد نظر است که با توجه به تخصص به طور منظم دستهبندی شدند.
تنوع انتخاب پزشک در دکترنکست
30 هزار پزشک در دکتر نکست به ارائه خدمات آنلاین میپردازند. این تعداد بالا این امکان را فراهم میکند که بیماران بتوانند به پزشکان متعددی دسترسی داشته باشند و در صورت حاد بودن بیماری یا مساله خود، گزینههای بیشتری را برای دریافت نوبت آنلاین در اختیار داشته باشند.
دکتر نکست ثبت ساده و سریع نسخه و پرونده الکترونیک مبتنی بر هوش مصنوعی و تکنولوژی Voice Command، فضای ابری برای نگهداری مدارک پزشکی بیمار، مشاهده سوابق و پرونده پزشکی بیماران، پیشگیری از تداخلات دارویی حین تجویز، مدیریت آنلاین نوبتها، مدیریت مطب و حسابداری و… را برای پزشکان فراهم کرده است.
بقراط؛ نوبتدهی در سریعترین زمان
بقراط یکی دیگر از پلتفرمهای سلامت دیجیتال است که حدود 4 هزار پزشک به عضویت این پلتفرم درآمدهاند. بررسیها نشان میدهد که بسیاری از پزشکهای باسابقه که عضو بقراط هستند، دارای زمان خالی برای ویزیت هستند.
امکانات دیگر استارتاپ سلامت بقراط شامل، نرم افزار مدیریت مطب و مراکز درمانی، مشاوره آنلاین تصویری، تلفنی و متنی، نوبت دهی تلفن گویا، پرونده الکترونیک سلامت، مدیریت مالی و مدیریت بیماران و بسیاری امکانات دیگر است.
سلامتی 24 جامعترین استارتاپ سلامت است؟
این استارتاپ هم خدماتی مانند دیگر استارتاپهای حوزه سلامت دارد، اما یکی از ویژگیهایی که آن را متفاوت میکند این است که تا به امروز پشتیبان بیش از 79 هزار پزشک و 55 هزار کاربر از سراسر کشور است. همچنین؛ این سایت به زبان عربی هم قابل مشاهده است.
در سلامتی 24، پزشکان به دو دسته پزشکان ویژه و پزشکان جدید تقسیم میشوند که اگر کاربران به وب سایت آن مراجعه کنند، متوجه میشوند که بسیاری از پزشکان پنج ستاره مورد نیاز را دریافت کردهاند و نوبت دهی در سلامتی 24 در وضعیت مثبتی قرار دارد.
اما از سوی دیگر تعداد بالای پزشکان در این پلتفرم میتواند کمی برای مخاطبان گیجکننده باشد و شاید مخاطبان برای انتخاب پزشک ممکن است که زمان زیادی را صرف کنند.
هر کدام از استارتاپهای سلامت در ایران به بخش خاصی از پزشکی تعلق دارند. این استارتاپها میتوانند برگههای آزمایش بیماران را تجزیه و تحلیل کرده و نتایج آن را از طریق اپلیکیشنها به بیماران انتقال دهند. به این ترتیب، هم روند درمان بیماران، سرعت گرفته و هم هزینههای آنها کاهش پیدا میکند.
با وجود این در چهار ماه گذشته بسیاری از استارتاپهای سلامت در کشور به دلیل قطعی و اختلالات مکرر اینترنت دچار زیانهای کلانی شدند. چرا که بیماران در زمانی که اینترنت با اختلال مواجه باشند، طبیعتا به سراغ روشهای سنتی خواهند رفت و باعث کاهش مراجعه به روشهای اینترنتی میشود.
در گزارش « استارتاپهای سلامت روزهای سختی را پشت سر میگذارن د» میتوانید خسارتهای وارد شده استارتاپهای این حوزه را در سه ماه اخیر مشاهده کنید.
مهمترین اخبار و گزارشهای مربوط به حوزه تکنولوژی و استارتاپ را در صفحه اختصاصی اخبار استارتاپ تجارتنیوز بخوانید.
نظرات