شبکه اینترنت ماهواره ای استارلینک اسپیسایکس، روز پنجشنبه، به دلیل نقص نرمافزاری داخلی، با یکی از بزرگترین قطعیهای بینالمللی خود روبرو شد و دهها هزار کاربر را آفلاین کرد.
بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی الکامپ با زمانبندی جدید، از ۳ تا ۶ مهرماه به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
سرویس پیام ماهوارهای استارلینک و تیموبایل با نام T-Satellite، اکنون برای تمام کاربران آمریکایی فعال است. این سرویس فعلاً فقط از ارسال پیامکوتاه و اشتراکگذاری موقعیت مکانی پشتیبانی میکند.
بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری، تاکنون یک میلیون و ۷۰۷ هزار و ۸۳۵ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند داتآیآر (ir.) بیشترین دامنه فعال را دارد
مایکروسافت نسخه جدیدی از سرفیس لپتاپ را با پشتیبانی از شبکه 5G معرفی کرده که از 4 شهریور با قیمت پایه 1799 دلار عرضه میشود. این لپتاپ از نسل دوم پردازندههای اینتل Core Ultra بهره میبرد و قابلیتهای هوش مصنوعی Copilot Plus را در اختیار کاربران قرار میدهد.
دفاع مستدل وزیر ارتباطات از ضرورت اینترنت و هشدار او در صحن مجلس درباره آسیبهای محدودیت شبکه، نور تازهای بر واقعیتهای اقتصاد دیجیتال افکند؛ بازاری که با هر روز محدودیت، ۵۰۰ میلیارد تومان ارزش افزوده خود را از دست میدهد و اشتغال نیمی از ده میلیون نفر به خطر میافتد.
معاون رگولاتوری اعلام کرد مسئولیت قانونی و حقوقی هرگونه سوء استفاده از سیم کارت، بر عهده مالک آن است. بر همین اساس مالکین سیم کارت با توجه به مشاهده برخی سوء استفادهها در شرایط اخیر، باید ازهرگونه واگذاری غیرقانونی از قبیل اجاره، امانت و...سیمکارت خودشان به دیگران بویژه اتباع خارجی خودداری کنند.
ارزش شیائومی در سالهای اخیر خیرهکننده بوده و تنها اپل و سامسونگ از نظر فروش جهانی گوشی هوشمند بالاتر از آن قرار دارند. این شرکت طیف وسیعی از محصولات متصل به گوشی را نیز به فروش میرساند؛ از کولر گازی و جاروبرقی رباتیک گرفته تا اسکوتر و تلویزیون.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران گفت: ممنوعیت واردات مودم باعث شده شرکتهای رقیب مجبور باشند، برای واردات این محصول، از شرکتهای چینی بخواهند که محصول را اسمبل نشده بفروشند تا بتوانند در ایران اسمبل کنند اما چینیها، مودم اسمبل نشده بدون بستهبندی را که پول کارگر و خط تولید هم برای آن نمیدهند، ۲۰ درصد گرانتر از مودم اسمبل شده با بستهبندی لوکس به خریداران ایرانی میفروشند.
بررسی جدید پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان میدهد که ایران با وجود برخی پیشرفتها در شاخصهای جهانی هوش مصنوعی، همچنان در رتبههای پایینتر از میانگین منطقهای قرار دارد؛ بهویژه در حوزه سیاستگذاری، زیرساخت و ظرفیت دیجیتال که از ارکان کلیدی آمادگی دولتها در بهرهبرداری از هوش مصنوعی محسوب میشوند و تحلیل روندها حاکی از آن است که برای کاهش فاصله ایران نیازمند اصلاحات اساسی در حکمرانی دیجیتال، توسعه زیرساختها و سرمایهگذاری هدفمند در زیستبوم هوش مصنوعی است.