خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۹۲۶۳۶

هیولای ۴۰۰ مگاپیکسلی هاسلبلاد

هیولای ۴۰۰ مگاپیکسلی هاسلبلاد

کمپانی هاسلبلاد از دوربین قطع متوسط H۶D-۴۰۰c MS با توان تفکیک ۴۰۰ مگاپیکسل مجهز به فناوری مولتی شات رونمایی کرد.

کمپانی هاسلبلاد دوربین جدیدش به نام MS H6D-400c را معرفی نمود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، این کمپانی خوش نام سوئدی تولید کننده دوربین‌های قطع متوسط پس از ده‌سال از معرفی اولین دوربین مولتی شات این‌بار یک اعجوبه جدید با توان تفکیک 400 مگاپیکسل را معرفی نمود.

این دوربین از سنسور 100 مگاپیکسلی با سایز 40*53/4 میلیمتر از نوع CMOS ساخت سونی با 16 بیت عمق رنگ و داینامیک رنج 15 استپی بهره می‌برد.

این فناوری در دوربین‌های کمپانی‌های دیگر مانند سونی، پاناسونیک و المپیوس هم استفاده می‌شود، اما وجه تمایز آن نسبت به سایر رقبا استفاده از حسگر شناور پنج محوره است که به خوبی از عهده این ماموریت بر می‌آید.

دامنه حساسیت این دوربین از 64 تا 12800 همچنین از سرعت 1/2000 تا 60 دقیقه قابل تغییر است.

این شرکت سوئدی برای این مدل دوربین یک صحفه نمایش 3 اینچی تاچ اسکرین با رزولوشین 920 هزار نقطه در نظر گرفته است و به ادایی خودشان با کیفیت دقیقی که در نمایش رنگ‌ها دارد تجربه منحصربفردی را برای کاربر به ارمغان می‌آورد.

اگر که از دستگاه‌های با سیستم عامل iOS استفاده می‌کنید می‌توانید با استفاده از WiFi به دوربین متصل شده و با نرم‌افزار Phocus Mobile پیش‌نمایش عکس‌های گرفته شده را ببینید.

همچنین برای این دوربین خروجی صدا و HDMI نیز در نظر گرفته شده است. از دیگر درگاه‌های ارتباطی این محصول USB 3.0 TYPE-C با سرعت 5گیگابیت بر ثانیه برای انتقال سریع اطلاعات استفاده شده است.

این دوربین در فیلمبرداری هم خوب عمل می‌کند و می‌تواند ویدئوهای UHD (4K, 25 fps) با فرمت خام تهیه کند.

هاسلبلاد برای ذخیره سازی عکس‌ها و فیلم‌ها در این دوربین از دو درگاه CFast 2.0 استفاده کرده که با سرعت بالای این مموری‌ها هیچ‌گونه نگرانی بابت کند بودن در روند ذخیره‌سازی نخواهیم داشت و قابلیت استفاده از 32 گیگابایت رو دارد که در حالت تک شات می‌تواند به صورت میانگین حدود 144 عکس را ذخیره کنیم.

از MS H6D-400c می‌توانیم در دماهای منفی 5 درجه تا مثبت 45 سانتی‌گراد به خوبی استفاده کنیم و نگران سرما و گرما و افت کارایی آن نشویم.

وزن این دوربین یه همراه یک لنز 80 میلیمتر، باطری و کارت حافظه 2180 گرم است.

عکس‌های گرفته شده با این دوربین در فرمت TIFF ذخیره می‌شوند که سه نوع انتخاب پیش‌رو داریم:

تک شات با رزولوشین 100 مگاپیکسل با حجمی حدود 300 مگابایت، 4 شات 100 مگاپیکسلی حدود 650 مگابایت و شاهکار 6 شاتی 400 مگاپیکسلی که با انتخاب 16 بیت حجمی حدود 2/4 گیابایت را در اختیار کاربر می‌گذارد.

این دوربین سازگاری کامل با سیستم عامل مکینتاش 10/9 به بالا و همچنین با سیستم عامل ویندوز نسخه‌های XP, Vista, 7(x64) ,8 ,10 را دارد و با نصب نرم‌افزار Phocus در هر دو سیستم عامل به خوبی می‌توان آن را کنترل کرد.

فناوری مولتی شات چیست؟

در سنسورهای متداول دوربین‌های عکاسی روند کار به این صورت است: زمانی‌که فوتون‌های نوری به حسگر دوربین تابیده می‌شود سه نور اصلی سبز، آبی، قرمز جداگانه بر روی دیودهای همان رنگ ثبت می‌شوند، اما کار در دوربین‌های مولتی‌شات به این صورت است که با شیفت دادن سنسور در یک برنامه‌ حرکتی کل سنسور را به اندازه یک پیکسل حرکت می‌دهد که باعث ثبت هر سه‌ رنگ اصلی در هر یک از پیکسل‌‌ها می‌شود.

این کار باعث افزاریش توان تفکیک یا همان رزولوشن تصویر و افزایش داده‌های رنگی می‌شود. استفاده از حسگر شناور پنج محوره کمک شایانی به ثبت تصاویر دقیق می‌کند چرا که در کل مراحل مولتی‌شات سنسور دچار خطاهای لرزشی نمی‌شود.

سه پایه را محکم ببندیم

اصولا برای استفاده از فناوری مولتی‌شات نیاز به سوژه‌های ساکن داریم و دوربین را هم باید در جایی ثابت بگذاریم و همچنین می‌بایست دوربین به رایانه متصل شده باشد و اگر این کار را نکنیم از این دوربین می‌توانیم همانند یک دوربین قطع متوسط معمولی استفاده کنیم و تصاوریر غیر مولتی‌شات تهیه کنیم، چرا که برای انتقال تصاویر با همچین حجمی حتما نیازمند رایانه هستیم.

یکی از بازار هدف این چنین دوربین‌هایی می‌تواند موزه‌ها یا گالری‌های باشند که نیازمند تهیه نسخه‌های دیجیتالی و کپی‌های با کیفیت و رنگ‌های طبیعی از آثار هنری و گران‌بها هستند.

همچنین در تهیه تصاویر ماکروگرافی با کیفیت بالا هم مورد استفاده است و موارد دیگر.

با توجه به قیمت بالای این محصول که چیزی در حدود 48000دلار می‌باشد هاسبلاد این امکان را برای کاربران در نظر گرفته است که بتوانند برای پروژه‌های کوتاه‌مدت تا طولانی مدت این دوربین را با مبلغ روزانه 400 تا 200 یورو اجاره نمایند و متحمل صرف هزینه‌های زیاد نشوند.

منبع: خبرگزاری علم و فناوری​

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.