چرا مردم سراغ بیتکوین زیرپوستی میروند؟
در سال ۲۰۱۴ میلادی، مردی هلندی به نام Martijn Wismeijer برای ذخیره سازی بیت کوینهایش دست به کار عجیبی زد و دو تراشه NFC زیر دو دست خود قرار داد تا از آنها برای ذخیره کلیدهای رمزنگاری شده بیتکوینهایش استفاده کند.
در سال ۲۰۱۴ میلادی، مردی هلندی به نام Martijn Wismeijer برای ذخیرهسازی بیتکوینهایش دست به کار عجیبی زد و دو تراشه NFC زیر دو دست خود قرار داد تا از آنها برای ذخیره کلیدهای رمزنگاری شده بیتکوینهایش استفاده کند.
به گزارش تجارتنیوز ، حال با گذشت ۴ سال از آن اتفاق، به نظر میرسد که بسیاری از مردم به بیتکوین زیرپوستی برای امنیت ارزهای دیجیتالی شان روی آوردهاند.
این مرد دلایل محکمی برای استفاده از چنین روش عجیبی دارد چرا که تا به حال مبلغ زیادی از ذخیره بیتکوینهایش را به علت هک، دزدی و یا اختلال سیستمی از دست داده است.
او در اینباره میگوید:«میتوانم با اطمینان بگویم طی این سالها، بیش از ۸۰ درصد بیت کوینهایم را به علت هک، دزدی، تبادلهای اشتباه و دیگر اختلالات از دست دادهام. بدون شک اگر من این چیپها را در سال ۲۰۱۰ نصب کرده بودم، اکنون بسیار ثروتمند بودم.»
چیپهای قرار گرفته در دستان این مرد هلندی از شیشه ساخته شدهاند، ابعادی ۲ در ۱۲ میلیمتری دارند و هم اندازه یک دانه برنج هستند. این تراشههای NFC، هرکدام قادرند ۸۸۸ بایت اطلاعات را در خود نگاه داشته که این حجم حافظه برای ذخیره کلید آدرس ۲۶ بیت کوین کافی است.
آقای Wismeijer میگوید که هر روز از این تراشهها برای خریدهای مختلف بهره میگیرد. نحوه کار بدین شکل است که او ابتدا چیپ قرار گرفته روی دستش را به وسیله تلفن هوشمند اسکن کرده، کد اسکن شده را رمزگشایی نموده و پس از آن تراکنش مدنظر خود را انجام میدهد.
این رمزنگاریها که فقط در تلفن همراه او موجودند، موجب میشود که کسی نتواند تنها با اسکن کردن دستهای وی به بیتکوینهایش دست پیدا کند.
او که به خاطر استفاده از این راهکار عجیب و غریب معروف شده است، اکنون یک کمپانی به نام Mr. Bitcoin تاسیس نموده و به راهاندازی دستگاههای خودپرداز بیتکوین اشتغال دارد.
کارکنان وی نیز بعد از فهمیدن ماجرا، روش کارش را تکرار کرده و بدین ترتیب به ادعای وی، اکنون بیش از پنجاه نفر تنها در قسمت پراگ حضور دارند که از بیتکوین زیرپوستی استفاده میکنند.
منبع: دیجیاتو
نظرات