فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۲۵۷۵۵۰

تجارت شرکت‌های روسی با ایران ادامه می‌یابد

تجارت شرکت‌های روسی با ایران ادامه می‌یابد

پتر پوشکارو (Petr Pushkarev) تحلیلگر روس کارزار بین‌المللی موسوم به ‘تله تِرِد’ (TeleTrade) از ارتقای روابط تجاری ایران و روسیه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: شرکت‌های روسی فارغ از تحریم‌های واشنگتن به تجارت در ایران ادامه خواهند داد.

پوشکاررو در گزارشی با بیان اینکه شرکت‌های روسی فعال در ایران هم اکنون نیز مشمول تحریم‌های آمریکا هستند و بنا بر این چیزی برای از دست دادن ندارند، افزود: شرکت‌های روسی چنان که گویی چیزی رخ نداده است، به سرمایه‌گذاری‌های خود در بخش نفت، گاز و انرژی هسته‌ای ایران ادامه می‌دهند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، آن‌ها نسبت به شرکت‌های اروپایی چون توتال و ایرباس که کسب و کارهای عمده‌ای در آمریکا داشته و در فهرست تبادلات آمریکایی قرار دارند، از مزیت قابلیت معامله با ایران برخوردارند.

این تحلیلگر ارشد ادامه داد: شرکت‌های روسی می‌توانند به آسانی تهدیدهای واشنگتن را در مورد دریافت تاوان از شرکت‌هایی که با ایران تجارت کرده یا پروژه‌هایی را در این کشور اجرایی می‌کنند، نادیده بگیرند.

پوشکارو اضافه کرد: تجارت روسیه با ایران اکنون تنها دومیلیارد دلار است اما می‌تواند با افزایش قابل توجهی همراه باشد. با توجه به اینکه ایران و روسیه در سوریه متحدان طبیعی هستند، این امر ردخور ندارد.

(شرکت نفتی روسی) روس نفت (Rosneft) قراردادهایی ابتدایی به ارزش 30 میلیارد دلار با ایران دارد و حتی اگر تنها بخش کوچکی از این برنامه‌ها نه از طرف شرکت‌های اروپایی بلکه به دست روسیه اجرایی شوند، دستاورد بزرگی برای مسکو خواهد بود.

وی گفت: ' دیگر بستر محتمل برای ارتقای سطح ارتباطات تجاری میان تهران و مسکو، قراردادهایی هستند که برای تحویل هواپیماهای مسافربری منعقد شده‌اند. ایران در نظر داشت تا 100 هواپیما از بویینگ و 20 هواپیمای دیگر از کمپانی‌ای تی آر خریداری کند.

' روسیه این بخت را دارد تا در صورتی که تهران با یک یا دو سال انتظار موافقت کند، جت‌های MC-21 خود را به ایران بفروشد. خط تولید این هواپیماها مرحله آزمایش‌های پایانی را پشت سر می‌گذارد'.

تله تِرِد که یک کارگزار بین المللی با بیش از 200 شعبه در 30 کشور جهان است، در سال 1994 تأسیس شده است و خدمات مالی ارائه می‌دهد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هشتم مه (هیجدهم اردیبهشت) با طرح ادعاهای واهی علیه ایران از توافق هسته‌ای خارج شد و تهدید کرد که تحریم‌های سختگیرانه ای را علیه این کشوراعمال خواهد کرد.

پس از آن سران آلمان، فرانسه، انگلستان، چین و روسیه دیگر امضاکنندگان برجام با انتقاد از این تصمیم یک جانبه، بارها بر پایبندی خود به این توافقنامه بین المللی تاکید ورزیدند و نشستهایی با ایران و یا بطور چندجانبه برای حفظ آن بدون آمریکا برگزار کردند.

منبع: عصر ایران

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار