نقدینگی سرگردان بلای جان اقتصاد ایران شده است
یک فعال اقتصادی گفت: نقدینگی که در همه جای دنیا نویدبخش سرمایهگذاری است متاسفانه امروز به یک معضل بزرگ در کشور تبدیل شده است و این مساله ریشه در سیاستهای پولی، بودجههای نفتی و عدم توسعه زیرساختهای بخش تولید مملکت دارد.
محمدرضا بهرامن افزود: هماکنون حجم سرمایههای سرگردان در جامعه بسیار بالا و هر روز نسبت به گذشته بر حجم این نقدینگی افزوده می شود.
به گزارش تجارتنیوز ، این فعال اقتصادی همچنین اظهار داشت: سرمایههای سرگردان باعث تلاطم و ناآرامی در اقتصاد مملکت شده است.
رئیس خانه معدن ایران گفت: برنامهریزی و سیاست گذاریها در کشور باید به نحوی باشد که این نقدینگی ضمن جلب و جذب بتواند در مسیر درست هدایت شود.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا انباشت نقدینگی در جامعه به مانند سایر ممالک دنیا در اقتصاد کشور موثر نیست، افزود: این مسئله ریشه در سیاستهای پولی، بودجههای نفتی و عدم توسعه زیرساختهای بخش تولید مملکت دارد.
بهرامن تصریح کرد: متاسفانه زیرساختهای لازم برای بخش تولید به درستی در کشور فراهم نشده است.
وی گفت: بخش عمده ای از دلارهای ناشی از فروش نفت بجای توسعه زیرساخت های اساسی در حوزههای جاری هزینه میشود.
رئیس خانه معدن ایران افزود: زیرساختهای بخش تولید امروز به نحوی نیست که بتوان سرمایههای سرگردان جامعه را جلب و جذب کند.
وی بیان داشت: برای جذب سرمایههای سرگردان باید فضای کسب و کار در جامعه اصلاح شود.
بهرامن اظهارداشت: تنها با وضع قوانین نمی توان فضای کسب و کار را بهبود بخشید بلکه برای تحول در این حوزه باید تمامی تلاشها معطوف به عزم ملی، بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای مردم نهاد، تقویت روحیه جهادی و غیره باشد.
منبع: تسنیم
نظرات