فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۹۷۲۳۸

تداوم روند صعودی بورس‌های آسیایی

تداوم روند صعودی بورس‌های آسیایی

بورس‌های آسیایی امروز هم در پی رشد نیرومند اقتصاد جهانی و انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های مهم به روند رو به رشد خود ادامه دادند.

شاخص «ام. اس. سی. آی» بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه به جز ژاپن، ۰.۲۶ درصد افزایش یافت و دوازدهمین دور متوالی صعودی خود را به ثبت رساند تا بازدهی آن از ابتدای سال جاری میلادی به ۸ درصد برسد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، شاخص «نیک کی ۲۲۵» ژاپن پس از اندکی کاهش در ارزش ین، ۰.۱ درصد افزایش یافت و شاخص «کسپی» کره جنوبی، رکورد جدیدی را به ثبت رساند.

پس از دریافت سود سهام‌های شرکت‌های بلوچیپ در شانگهای، شاخص «هانگ سنگ» هنگ‌کنگ که بهترین عملکرد امسال را به ثبت رسانده است باز هم افزایش یافت تا بازدهی آن به ۱۱ درصد برسد. بیشتر بورس‌های اروپایی هم در معاملات امروز صعود داشتند.

بورس‌های وال استریت هم همین‌گونه بوده‌اند. تنها در هفته اخیر شاخص «داوجونز» ۲.۰۸ درصد، شاخص «اس اند پی ۵۰۰» ۲.۲۲ درصد و شاخص «نزدک کامپوزیت» هم ۲.۳۱ درصد افزایش یافتند.

بنابر آمارهای بنیاد تامسون رویترز، رشد درآمدهای فصلی اس اند پی ۵۰۰، ۱۳.۲ درصد تخمین زده می‌شود که بالاتر از ۱۲ درصد آغاز سال است، بیش از ۸۰ درصد ۱۳۳ شرکت موجود در این شاخص رشدی فراتر از پیش‌بینی‌ها داشته‌اند.

اقبال گسترده سرمایه گذاران به بازار سهام و ریسک تورم سریع‌تر در سطح جهانی، اثر مهمی را روی افزایش بازدهی اوراق قرضه در بسیاری از کشورهای توسعه یافته جهان داشته است.

بازده اوراق قرضه دو ساله وزارت خزانه‌داری آمریکا به تدریج به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۰۸ رسیده است و در بالاترین سطح خود درصورت افزایش نرخ بهره احتمالی توسط بانک مرکزی در ماه مارس امسال قیمت‌گذاری شده است.

بازده اوراق ۱۰ ساله هم با فراتر رفتن از میانگین هفته گذشته به ۲.۶۹ رسید که بالاترین سطح مشاهده شده از اواسط سال ۲۰۱۴ تاکنون است.

جلسه بعدی بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه برگزار خواهد شد که آخرین روز ریاست ژانت یلن بر این بانک محسوب می‌شود و تحلیل‌گران معتقدند در این روز بیانیه‌ای صادر خواهد شد که تنها بیانگر انتظارات تصمیم ماه مارس خواهد بود.

یورو در بازارهای آسیایی سود کمی را به دست آورد و به ۱.۲۴۱۲ دلار رسید که هنوز پایین تر از قله سه ساله ۱.۲۵۳۸ دلاری هفته گذشته محسوب می‌شود.

دلار نیز در برابر ین ژاپن عملکرد شکننده‌ای داشت و به ۱۰۸.۷۳ ین رسید.

شاخص دلار در برابر سبد ارزهای مهم جهان با ۰.۱ درصد کاهش به ۸۹.۱۴۵ واحد رسید که پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۱۴ محسوب می‌شود، دلار این هفته منتظر گزارش‌های اقتصاد آمریکا و اعلام شاخص‌هایی چون تورم، تولید و پرداخت‌ها است.

کاهش ارزش دلار یک مزیت برای سایر کالاها بود، طلا با رسیدن به ۱۳۴۸.۱۰ دلار در هر اونس، هفته گذشته به بالاترین سطح ۱۷ ماه اخیر رسیده بود.

بهای نفت هم به بالاترین سطح سه سال اخیر رسید و نفت خام برنت برای تحویل در آینده به ۷۰.۴۶ دلار در هر بشکه رسید و نفت خام آمریکا برای تحویل آتی هم با ۲۳ سنت افزایش به ۶۶.۳۷ دلار در هر بشکه رسید.

منبع: رویترز

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار