آیین اهدای لوح به سه سکوی کرادفاندینگ / تعداد سکوهای تأمین مالی جمعی فعال به ۳۳ سکو رسید
فرابورس ایران از آغاز فعالیت رسمی سه سکوی جدید تأمین مالی جمعی به نامهای « گلرنگ کراد»، «یکتا کراد» و «جمع سپار» خبر داد.
فرابورس ایران از آغاز فعالیت رسمی سه سکوی جدید تأمین مالی جمعی به نامهای « گلرنگ کراد»، «یکتا کراد» و «جمع سپار» خبر داد.
آیین اهدای لوح به سه سکوی کرادفاندینگ با حضور مدیرعامل فرابورس ایران برگزار شد و بدین ترتیب تعداد سکوهای تأمین مالی جمعی فعال به 33 سکو رسید.
سکوی «گلرنگ کراد» متعلق به مرکز نوآوری و فناوریهای نوین گروه صنعتی گلرنگ است. همچنین سکوی «یکتا کراد» نیز متعلق به شرکت نوآوری مالی یکتا و سکوی «جمع سپار» متعلق به مدیریت فناوری و نوآوری رشد خواهان جوان است.
فعالیت «گلرنگ کراد» در حوزههایتک
افشین سامانی، مدیر سکوی تأمین مالی جمعی «گلرنگ کراد» با اشاره به اینکه این سکو شهریورماه مجوز فعالیت خود را دریافت کرد، گفت: سکوی تأمین مالی جمعی گلرنگ کراد، در راستای ایجاد شبکهای از سرمایهگذاران، شناسایی کسبوکارها و پروژههای با پتانسیل بالا در حوزههای متناسب با زنجیره ارزش گروه صنعتی گلرنگ، شکل گرفته است.
وی در تشریح اهداف این سکو گفت: «گلرنگ کراد» باهدف تبدیلشدن به قابل اعتمادترین سکوی تأمین مالی در کشور، بر توانمندی همکاران، پشتوانه صنعتی و اقتصادی گروه صنعتی گلرنگ اتکا دارد.
مدیر سکوی تأمین مالی جمعی «گلرنگ کراد» با اشاره به اینکه این سکو در حوزههای هایتک مثل دارو، شوینده، آرایشی و بهداشتی و معدن در حال تأمین مالی طرحها است، تصریح کرد: گلرنگ کراد با تأکید بر امنیت و توانمندیهای ساختاری خود، به عنوان یک گزینه جذاب برای سرمایهگذاران و کسبوکارهای مختلف در اکوسیستم نوآوری فعالیت میکند.
تمرکز«یکتا کراد» بر تأمین مالی استارتاپها
حسام جعفری، عضو هیئتمدیره شرکت نوآوری مالی یکتا نیز با اشاره به اینکه سکوی تأمین مالی جمعی «یکتا کراد» امروز مجوز فعالیت خود را از فرابورس دریافت کرد، گفت: این سکو متعلق به شرکت یکتا نت، یکی از برجستهترین و موفقتترین استارتاپهای ایرانی است که 8 سال پیش تأسیس شده است.
به گفته وی «یکتا نت» یکی از بزرگترین نهادهای حوزه دیجیتال مارکتینگ در ایران و یک الگوی موفق دانشبینان است که به بلوغ رسیده و میتواند به فضای استارتاپی شرکتهای نوآور کشور کمک کند.
جعفری با اشاره به اینکه در مجموعه یکتا نت بیش از 30 شرکت فعال هستند که همه در فضای استارتاپی رشد کردند، افزود: در سالهای اخیر برخی از آنها توانستند به شرکتهای بزرگی تبدیل شوند.
وی هدف سکوی «یکتا کراد» را کمک به فضای رشد و تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی اعلام کرد.
وجه تمایز سکوی «جمع سپار»
محسن مخبری، مدیر سکوی تأمین مالی جمعی «جمع سپار» نیز با اشاره به اینکه امروز (26 آبان ماه) پروانه فعالیت سکوی تأمین مالی جمعی «جمع سپار» از فرابورس دریافت شد، گفت: تمرکز فعالیت این سکو تأمین مالی در حوزه شرکتهای دانشبنیان و فنآور است.
به گفته وی تمایز سکوی تأمین مالی جمعی «جمع سپار» نسبت به سایر سکوها بازدیدهای میدانی توسط این سکو از پروژهها است تا ریسک سرمایهگذاری برای سرمایهگذاران کاهش یابد.
نظرات