تجارتنیوز گزارش میدهد:
ریزش بیتکوین تمام شد؟/ رمزارزها دوباره اوج میگیرند؟
بیتکوین دیروز بعد از افزایش نرخ بهره فدرال رزرو بیش از ۵ درصد رشد کرد و حالا در یک قدمی ۴۰ هزار دلاری شدن است. آیا روند نزولی بازار به پایان خود نزدیک است؟
به گزارش تجارتنیوز ، دیروز بعد از افزایش نرخ بهره فدرال رزرو بیتکوین اوج گرفت و حالا باید مقاومتهای خود را پشت سر بگذارد. اولین مقاومت محدوده روانی ۴۰ هزار دلار است. بعد این محدوده ۴۲ هزار دلار یک مقاومت مهم و بعد از آن ۴۶ هزار دلار مقاومت محسوب میشود.
مایکل وندوپوپ، تحلیلگر بازار رمزارزها در ویدیو جدید خود در یوتیوب نسبت به پایان روند نزولی بازار ابزار امیداواری کرد. «آلتکوینهای بخش Defi حتی در موادری تا ۹۰ درصد از سقف قیمتی خود ریزش کردند و به نظر میرسد وقت برگشت بازار است. ما در مرحلهای هستیم که فعالان بازار شروع به انباشت میکنند و برای چرخه صعودی بعدی آماده میشوند.»
سیلویو میکالی، استاد موسسه فناوری ماساچوست و تحلیلگر رمزارزها تحقیقاتی در رابطه با روند ۱۰ سال آینده بلاکچین ارائه داد. او عقیده دارد که بلاکچین تا ۱۰ سال آینده به ابزار مالی موسسات سنتی تبدیل میشود.
«هزینه تراکنش کم که ارزهای دیجیتال دارند آنها را زنده نگه میدارد. البته تعداد معدودی از شبکهها که برای انتقال مناسب هستند دوام بیشتری در بازار دارند.»
ما در دورهای از ظهور رمزارزهای گوناگون زندگی میکنیم. مانند زمان انقلاب صنعتی که بعدها بسیاری از صنایع غیرکاربردی از بین رفتند. حالا هم به نظر میرسد ارزهایی که در آینده به درد بشر بخورند پیشرفت خوبی خواهند داشت.
بیتکوین دوباره اوج میگیرد؟
بیتکوین مصرف برق بالایی دارد. حتی در مواردی از یک کشور کوچک هم بیشتر برق مصرف میکند اما ذخیره ارزش جهانی است. اگرچه برخی از ارزهای دیجیتال مصرف کمتری دارند اما بیتکوین جایگاهی ویژه در بازار رمزارزها دارد. لین آلدن، استرتژیست بازار رمزارزها عقیده دارد بیتکوین به زودی اوج میگیرد و به شکل پول غالب استفاده میشود.
«من فکر میکنم که دیجیتالی شدن پول اجتنابناپذیر است. اما سوال مهم این است که کدام ارز دیجیتال پیروز میشود؟ آیا بیتکوین به اندازهای قوی است که با ارزهای دیجیتال بانک مرکزی مقابله کند؟»
آلدن عقیده دارد که بیتکوین برخلاف سایر داراییهای پرریسک بدهی نهاد واسطه به مردم نیست و برای همین ارزشمند است. علاوه بر این حمل این نوع دارایی راحت است. همچنین میتوان در تراکنشها مخفی ماند. پس میتوان روی بیتکوین به عنوان یک بیمه حساب باز کرد.
نمیتوان گفت بیتکوین حتما رشد میکند. تا زمانی که مقاومتهای مهم کانال ۴۰ هزار دلار شکسته نشود روند بیتکوین هنوز صعودی نشده است.
یک گزارش تحقیقی
اگرچه بسیاری بیتکوین ۱۰۰ هزار دلاری تا پایان سال میلادی را پیشبینی میکنند اما هنوز هیچ چیز معلوم نیست. صرافی coinbase در یک گزارش تحقیقاتی وضعیت بازار رمزارزها در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. براساس گزارش این صرافی مکن است در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ عرضه بیتکوین افزایش پیدا کند.
احتمالا در رابطه با هک بزرگ صرافی Mt.Gox شنیدهاید. تقریبا هشت سال پیش بود که این صرافی هک شد و بیش از ۱۴ هزار بیتکوین از این صرافی به سرقت رفت. اما حالا پس از هشت سال بیتکوینهای دزدیده شده پیدا شده است.
«با احتساب بیتکوین ۴۰ هزار دلاری و ۱۴۰ هزار بیتکوین بازیابی شده این مبلغ به ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار میرسد که میتواند تاثیر زیادی بر بازار داشته باشد.»
یکی از راههایی که میتوان عرضه در بازار را کاهش داد خرید بیتکوین توسط نهادهایی مانند بنیاد لانا است. این بنیاد قرار است ۱۰ میلیارد دلار بیتکوین خریداری کند.
البته کوینبیس عقیده دارد که انتقال اتریوم بخ لایه دوم میتواند قدرت خرید را افزایش دهد و این ارز احتمالا شرایط بهتری دارد. از طرفی پلتفرمهای غیرمتمرکز هم از نظر کوینبیس در نیمه دوم سال رشد خوبی خواهند داشت.
آخرین اخبار رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارتنیوز بخوانید.
نظرات