خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۷۶۴۳۱۰

ممنوعیت استفاده  از چت ‌جی‌ پی‌ تی در چین

ممنوعیت استفاده  از چت ‌جی‌ پی‌ تی در چین

چین استفاده از چت ‌جی‌ پی‌ تی را در شرکت‌های فناوری و پلتفرم‌های اجتماعی داخلی ممنون اعلام کرد. به گفته چین این سرویس مسیر تحقق اهداف ژئوپلیتیک امریکا به شمار می‌آید.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از روزنامه چاینادیلی، دولت چین با حکمی همه شرکت‌های فناوری و پلتفرم‌های اجتماعی را از کاربرد سرویس هوش مصنوعی چت ‌جی ‌پی ‌تی منع کرد. حکومت، هوش مصنوعی به کاررفته در آن را ابزاری برای پخش اطلاعات نادرست از سوی آمریکا دانسته که ممکن است به حاکمیت چین لطمه بزند.

اطلاعات نادرست که توسط چت‌بات‌ها منتشر شود، می‌تواند به ایالات متحده در تحقق اهداف ژئوپلیتیک کمک کند.

سرویس چت‌ جی ‌پی‌ تی، چت با هوش مصنوعی که از هنگام رونمایی از آن در هفته‌های گذشته یک پلتفرم بسیار سریع شناخته شده و محبوبیت زیادی یافته، با حساسیت دولت چین روبه‌رو شده تا شهروندانش نتوانند از راه دور زدن محدودیت‌ها به آن دسترسی داشته باشند.

چت‌جی‌پی‌تی چت‌باتی بر اساس هوش مصنوعی است که می‌تواند به پرسش‌هایی حتی تخصصی پاسخ دهد و به صاحبان کسب‌وکارها کمک کند تا در ارائه خدمات به مشتری موفق‌ترعمل کرده و ماشین‌آلات را نیز توانمند کند تا زبان انسان را به نحوی درک کرده و بر اساس آن عمل کنند.

چت ‌جی ‌پی‌ تی که از سوی مجموعه اوپن‌اِی‌آی ارائه شده، امکان گفت‌وگوی کامل میان ربات با فرد را فراهم می‌کند، پست‌های وبلاگی می‌نویسد و به جستجوی اطلاعات خواسته شده اقدام می‌کند. یک کارشناس گفته است هوشی معادل هزار سال مطالعه یک انسان دارد.

چین در فیلترینگ اینترنت و تعیین محدودیت‌های زیاد برای استفاده مردمش از اینترنت جهانی سابقه طولانی دارد.

اما این بار دولت پکن مشخصا از شرکت‌های عمده فناوری چینی، مانند علی‌بابا و تِن‌‌سنت خواسته تا چت‌‌جی‌پی‌تی را چه در پلتفرم‌های اصلی و چه در سایر پلتفرم‌های خود مورد استفاده قرار ندهند.

قانون از شرکت‌هایی که مایل باشند چت‌بات یا سرویس‌های دیگری را به کاربران ارائه کنند که شامل چت‌بات هم باشد می‌خواهد که نیت خود را به مراجع ذیربط چینی آگاهی داده و مجوزهای لازم را دریافت کنند.

چین نگران است که قادر نباشد تا کنترل چت‌بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را به طور کامل در دست خود حفظ کند.

در مقابل، چین منتظر است تا شرکت‌های فناوری داخلی این کشور چت‌بات‌های تخصصی خود را ارائه کنند.

متخصصان فناوری در دانشگاه شانگهای به تازگی چت‌بات طراحی خود را با نام موس رونمایی کردند که در مرحله آزمایشی است.

شرکت چینی بایدو نیز به روی تکمیل چت‌باتی که از آن به عنوان ارنی‌بوت نام برده شده، کار می‌کند.

شرکت‌های چینی گفته‌اند که چت‌بات طراحی شده آن‌ها مانند چت ‌جی‌ پی ‌تی نیست و بر اساس نیازمندی‌های چین ارائه می‌شود.

از سوی دیگر، در میان کشورهای غربی در روزهای گذشته احتیاط بیشتری نسبت به کاربرد پلتفرم تیک‌تاک، که ساخت چین است دیده می‌شود.

کمیسیون اروپا، بازوی اجرایی اتحادیه اروپا، این هفته استفاده از تیک‌تاک برای کارکنان این نهاد را ممنوع کرد و از کارکنانش خواست اپلیکیشین تیک‌تاک را از گوشی‌های خود پاک کنند.

منبع: انتخاب

برای مطالعه بیشتر خبر شرکت‌های رقیب چت بات ChatGPT را بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.