خبر مهم:

کد مطلب: ۸۹۵۳۴۸

بدترین ساعت‌ها در اینترنت ایران، ساعت‌ ۲۰ تا ۲۳ هر روز/ رئیس‌جمهور باید پاسخگوی کیفیت اینترنت باشد

بدترین ساعت‌ها در اینترنت ایران، ساعت‌ ۲۰ تا ۲۳ هر روز/ رئیس‌جمهور باید پاسخگوی کیفیت اینترنت باشد

دومین گزارش تحلیلی اختلال‌ها، محدودیت‌ها و سرعت اینترنت در ایران، صبح امروز توسط کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن، در اتاق بازرگانی تهران، رونمایی شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، این گزارش در راستای اولین گزارشی است که تیرماه سال جاری، از وضعیت کیفیت اینترنت در ایران منتشر شد و طی نامه‌ای رسمی به اطلاع ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوط، رسید.

کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک تهران در دومین گزارش خود در خصوص وضعیت اینترنت کشور آورده است: همانطور که مشخص است ایران با میانگین حدود ۴۸ درصد وبسایت دارای اختلال، پس از چین با میانگین حدودی ۴۷ درصد به عنوان اولین کشور با بیشترین اختلال اینترنت در ۹ ماه اخیر است.

خط تیره در این جدول به معنی قرار نگرفتن کشورهای منتخب در میان پایین‌ترین کشورهای این رتبه بندی است؛ به این معنا که حتی همین کشورهای انتهای جدول نیز در تمامی ماه ها جزو کشورهای با اختلال بسیار زیاد نبودند، حال آن که ایران در این ماه‌ها صدرنشین این جدول است.

اختلال در اینترنت

بدترین ساعت‌ها در اینترنت ایران 

کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک تهران در گزارشی اعلام کرد: برای بررسی دقیق‌تر وضعیت اینترنت، ساعت‌های مختلف شبانه‌روز را به عنوان یک متغیر مهم مورد بررسی قرار دادیم. وضعیت اینترنت در آبان ۱۴۰۲ را از نظر شاخص تاخیر (Latency ) از دو پروایدر همراه اول و ایرانسل رصد کردیم؛ همانطور که مشخص است از ساعت‌های ۱۷ تا ۲۳ همزمان با افزایش مصرف کاربرها، Latency دسترسی به اینترنت نیز روندی افزایشی نشان می‌دهد.

اختلال در اینترنت

انجمن تجارت الکترونیک تهران: رییس جمهور بیش از هر کسی باید پاسخگوی کیفیت اینترنت به مردم باشد؛ اختیارات و کنترل کافی را هم دارد

کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک تهران در گزارشی اعلام کرد: رییس جمهور کشور با قدرت: ریاست شورای عالی امنیت ملی و تعیین رییس شورای امنیت کشور (وزیر کشور)، ریاست شورای عالی فضای مجازی و تعیین دبیر شورای عالی فضای مجازی، تعیین ۶ عضو از ۱۲ عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، تعیین وزیر ارتباطات و در نتیجه زیرمجموعه های آن شامل شرکت ارتباطات زیرساخت، تنظیم مقررات و افتا، تعیین و ریاست هیئت دولت و تعیین گارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال، از اختیارات و کنترل کافی برای بهبود کیفیت اینترنت کشور برخوردار است و بیش از هر کس دیگر باید پاسخگوی کیفیت اینترنت کشور به مردم باشد.

Screenshot_2024-01-15-11-50-39-965_com.google.android.apps.docs-edit

گزارش کامل انجمن الکترونیک در مورد وضعیت اینترنت کشور را اینجا بخوانید 

منبع : جماران

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.