دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.
به گزارش تجارتنیوز، این گروه در بحبوحه نگرانیهای فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی بر ذهن کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه تشکیل شده است.
این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفنهای هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشنهای شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرمهایی که اخلاقی تلقی میشوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرمهایی را میتوان اخلاقی در نظر گرفت.
مکرون که به دنبال افزایش حمایتها از خود در نظرسنجیهای عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانهتری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکههای اجتماعی معرفی کند. تلاشهای او نشاندهنده نگرانیهای روزافزون بینالمللی در میان والدین، روانشناسان و سیاستگذاران است که فناوریهای جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.
در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی میتواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکتهای فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.
این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سهشنبه یافتههای خود را به مکرون ارائه کرد.
در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیههای کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکتهای فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.
بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی میگذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی میتواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.
نظرات