فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۸۷۰۵۸

رئیس کمیسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار شورای شهر تبریز:

توسعه متوازن اقتصاد و محیط‌زیست باید مورد توجه قرار گیرد

توسعه متوازن اقتصاد و محیط‌زیست باید مورد توجه قرار گیرد

رئیس کمیسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار شورای شهر تبریز گفت: توسعه متوازن اقتصاد و محیط‌زیست باید مورد توجه قرار گیرد، اما در کشور ما صورت مسئله این معضل به شکل مناسبی طرح نشده است.

سعید نیکو خصلت در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز از فعالیت‌های این کمیسیون، اظهار کرد: برای رفع دغدغه آلودگی هوای تبریز اجرای طرح (L.E.Z) از خواسته‌های و اهداف کمیسیون بود که خوشبختانه با دستور استاندار این طرح در محدوده مرکزی شهر اجرایی شد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، نیکوخصلت تصریح کرد: معاینه فنی خودروها یک ضرورت است و در این راستا محدوده کنترلی معاینه فنی باید به 35 کیلومتری تبریز توسعه یافته و باید بر کیفیت معاینه فنی‌ها دقت شود.

وی افزود: درخصوص استفاده نیروگاه حرارتی تبریز از مازوت جلسات متعددی در کمیسیون برگزار شده است که در نهایت برای عدم استفاده از مازوت ضرورت دارد فشار گاز ورودی به تبریز افزایش یابد تا به سمت استفاده از مازوت نرویم.

عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: بررسی میزان آلایندگی اتوبوس ها و سایر آلاینده‌ها مورد بررسی قرار گرفته است و نهایتا به این نتیجه رسیدیم که برای توسعه ناوگان حمل‌ونقل شهری ورود 900 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان شهری تبریز ضروری است.

وی با بیان اینکه کمیسیون محیط‌زیست به این جمع‌بندی رسیده است که حداقل سرمایه‌گذاری و خرید بیش از 500 اتوبوس در تبریز ضروری است، افزود: در این راستا از کمیسیون سرمایه‌گذاری خواستار ارائه راهکار برای نحوه خرید اتوبوس‌های یورو 5 هستیم.

نیکو خصلت اظهار کرد: درخصوص شهر هوشمند و ناوگان هوشمند شهری سیستم کامپیوتری ایجاد خواهد شد تا ترافیک و زمانبندی مناسبی انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه تبریز ظرفیت لازم برای رونق حمل‌ونقل دوچرخه‌ای را دارد، گفت: شرکت هلندی که در این زمینه در چند کشور فعال است پکیج سرمایه‌گذاری مناسبی پیشنهاد داده است و به نظر می‌رسد در صورت پیاده‌سازی آن در تبریز به تغییرات رفتار ترافیک شهروندی منجر خواهد شد.

نیکوخصلت بیان کرد: پیوست توسعه پایدار و محیط‌زیست برای هر پروژه را الزامی کرده‌ایم که برای تصویب به شورا ارائه خواهیم داد.

نیکو خصلت افزود: زمانی در تبریز 50 گونه پرنده زندگی می‌کرد که در حال حاضر این تعداد به هشت نوع کاهش یافته است این پرندگان و سایر حیواناتی که سالها در شهر در کنار انسان‌ها زندگی می‌کنند، حق حیات دارند و باید مدیریتی برای مدیریت حیوانات شهری به وجود بیاید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: جلسات زیادی با آموزش‌وپرورش استان آذربایجان‌شرقی درخصوص تغییر رفتار شهروندی و ایجاد مدرسه طبیعت برگزار شده است.

عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه سیاست‌های کمیسیون این بوده است که میزان کاشت درختان در سطح شهر را به دوبرابر برسانیم، افزود: برای تحقق این موضوع باید بخش خصوصی را به این مسئله وارد کنیم.

وی درخصوص زیستگاه عینالی گفت: در این باره باید از نظرات محققان و دانشمندان استفاده کنیم و از شک و تردیدها درخصوص توسعه و یا عدم توسعه درختکاری در عینالی رها شویم.

نیکوخصلت تصریح کرد: درخصوص آفت‌ها و استفاده از سموم برای از بین بردن آنها و ضرری که این سموم به شهروندان و شهر وارد می‌شود، کمیسیون به صورت جدی ورود کرده است و در این راستا قراردادی با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان منعقد شده است.

وی در پایان استفاده از گونه‌های درختی کم‌آب و سازگار با اقلیم منطقه‌ای را در توسعه فضای سبز تبریز ضروری دانست.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.