اولین ساختمان ماندگار در تهران ساخته شد
اولین ساختمان ماندگار سازگار با محیط زیست در تهران ساخته شد.
مراسم اعطای نشان ساختمان ماندگار امروز با حضور مدیران انجمن معماری و دکوراسیون و جمعی از متخصصان بخش مسکن برگزار شد.
به گزارش تجارتنیوز ، براساس این گزارش علیرضا کریم با بیان اینکه می خواهیم صنعت ساختمان همانند صنعت هتلداری ستاره دار و رتبه بندی شود گفت: با همکاری انجمن معماری، سازمان توسعه پایدار شهرداری و نظارت علمی دانشگاه خوارزمی سعی کردیم تعدادی از ساختمانهای کشور را به صورت کاملا ماندگار و متناسب با محیط زیست بسازیم.
وی ادامه داد: آیین نامه و استانداردهای این ساختمانها تهیه و اولین مجموعه که توانست تاییده تمامی استانداردهای جهانی را دریافت کند در تهران ساخته شد.
کریم درباره اصلی ترین شاخصه های این ساختمان ها گفت: رعایت تمامی اصول محیط زیست و آسیب نرساندن به پوست؛ استفاده از رنگ های BoTجهت جلوگیری از سرطان ریه ، رعایت تمامی مسائل اجتماعی در ساختمانها و داشتن توجیه اقتصادی برای خریداران از مهم ترین شاخصه های این ساختمان ها به شمار میرود.
وی تاکید کرد: سازنده در ساخت این ساختمان ها تنها نباید به فکر پر کردن جیب خود باشند بلکه باید در ساخت وساز های خود به فکر توسعه پایدار و استفاده از بهترین مصالح ساختمانی باشند.
کریم یاد آور شد: متاسفانه هم اکنون در ساخت و سازهای کشور به چنین مسائل با اهمیت توجه نمیشود و باید سعی کنیم با فرهنگ سازی درست ساخت ساختمان های ماندگار را گسترش دهیم.
دبیر اجرایی طرح ساختمانهای ماندگار با بیان اینکه هم اکنون ۱۸ ساختمان ماندگار در کشور در حال ارزیابی است و سال گذشته اولین ساختمان ماندگار ساخته شد گفت: هدف در ساخت این واحدها لوکس بودن نیست بلکه سعی داریم این ساختمان ها مطابق با استاندارد های جهانی و اصول محیط زیست باشد.
وی افزود: در بخش ساخت وساز نمیتوانیم رعایت اصول استاندارد را اجباری کنیم بلکه سازندگان تنها باید حداقل های استاندارد را رعایت کنند . هم اکنون آیین نامه ساختمانهای ماندگار یک آییننامه کیفی است و رعایت آن نیز اجباری نیست.
کریم اظهار کرد: امروز برای اولین بار دانش ساخت ساختمان های ماندگار در ایران اجرایی شده و جوانهای خلاق کشور توانسته اند هم سطح با استانداردهای جهانی فعالیت کنند.
وی با اشاره به اینکه صنعتی سازی در ساختوسازهای ایرانی جوابگو نیست گفت: به دلیل تجمیع پلاکها در محلات و کوچک بودن مساحت ها صنعتی سازی در ایران جوابگو نیست.
وی گفت: برای صنعتی سازی باید به سراغ شهرهای جدید با پلاک های تجمیع نشده برویم.
کریم تاکید کرد: ساخت چنین ساختمانهای در ایران باید هرچه سریعتر فرهنگسازی شود زیراکه میتواند برای زمینهساز رونق اقتصادی و در نتیجه بهبود وضعیت ساختوساز در کشور شود.
وی در پایان گفت: باید به سراغ فرهنگ و توسعه پایدار برویم و به فکر افزایش سازگاری ساختمانها به محیط زیست باشیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظرات