بروز فاجعه با قطعی برق در بیمارستانها
قطعی برق در بیمارستانها فاجعه است. دکتر محمدرضا هاشمیان در این مورد اعلام کرد: در حد فاصل قطع برق و اتصال دوباره دستگاه ونتیلاتور به برق اضطراری، حیات بیماران کووید ۱۹ به خطر جدی میافتد و حتی آنها جان میسپارند.
به گزارش تجارتنیوز ، قطعی برق این روزها مشکل مردم ایران است. قطعی برق در نقاط مختلف کشور مشکلات بسیاری را ایجاد کرده و زندگی مردم را گرفتار کرده است. قطعی برق در بیمارستانها بسیار خطرناک و حتی موجب مرگ بیماران میشود. دکتر هاشمیان، فوق تخصص آیسییو تاکید کرد در حد فاصل قطعی برق و اتصال دوباره دستگاههای ونتیلاتور به بیماران کووید ۱۹، امکان مرگ این بیماران افزایش مییابد و فاجعه رخ میدهد.
فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که نشان میدهد در آیسییو برقها رفته، بیماران یکییکی در حال اکسپایر شدن هستند و دستگاه هم نیست و …
این فیلم در صفحه دکتر محمدرضا هاشمیان، فوق تخصص آیسییو بیمارستان مسیح دانشوری نیز منتشر شد. او در مورد این فیلم و اتفاقاتی که قطعی برق برای بیمارستانهای ایران، بخصوص بیماران بخش کووید ۱۹ ایجاد میکند چنین گفت: این بار فیلم این صحنه منتشر شده است اما ما با چنین صحنههایی بارها مواجه شدهایم. اکسیژن که قطع میشود بعضی از ونتیلاتورها از دچار اختلال عملکرد میشوند. بعضی از ونتیلاتورها که توربینی هستند کاملا از کار میافتند. رفت و آمد اکسیژن بسیار اثر بدی بر بیمار دارد. وقتی که چنین اتفاقی میافتد، تا کادر درمان بتوانند اکسیژن راتکمیل کنند گاها مشاهده شده که بیماران مبتلا به کرونا جان میسپارند. بارها گفتهام که متاسفانه وزارت بهداشت جزئیات مرگ بیماران کووید ۱۹ را منتشر نمیکند.
او افزود: مسالهای که در مورد قطعی برق و مواجه شدن این شرایط برای دستگاههای ونتیلاتوری که وزارت بهداشت در اختیار بیمارستانها قرار داده وجود دارد این است که وزارت بهداشت بدون هماهنگی و بررسی انجمن این دستگاههای ونتیلاتور را خریداری کرده است. آنها با قطعی برق دچار اختلال شدید در عملکرد میشوند. دستگاه ونتیلاتور تلویزیون نیست که با متصل شدن به برق اضطراری عملکردش بدون اختلال ادامه داشته باشد. کوالیتی دستگاه ونتیلاتور کاملا دچار افت میشود. برق اضطراری کیفیت عملکرد را کاهش میدهد و فشار اکسیژن کم میشود و بیمار از دست میرود.
مرگ بیماران کرونا با قطعی برق در بیمارستانها
دکترهاشمیان با گفتن از اینکه افت اکسیژن بیمار کووید بسیار خطرناک است افزود: افت اکسیژن برای بیماران کووید که زیر اکسیژن هستند بسیار حیاتی است و جانشان را به خطر میاندازد.
او در مورد اینکه چند درصد بیماران مبتلا به کرونا در ایران در حد فاصل قطع برق و اتصال دوباره به برق اضطراری دچار افت اکسیژن حیاتی شده و جان خود را از دست دادهاند چنین توضیح داد: نمیدانیم. وزارت بهداشت به صورت دقیق علت مرگ بیماران کووید را اعلام نکرده است. این جز اسرار طبقهبندی شده وزارت بهداشت است که تحت هیچ شرایطی اعلام نمیشود. تیم جدید وزارت بهداشت شاید بتواند جزئیات فوت را یافته و اعلام کند تا آمار دقیق مرگ و میر کرونایی مشخص شود.
منبع: رکنا
نظرات