مدارس حضوری میشود؟
نهاد ریاست جمهوری طی ابلاغیهای به برگزاری حضوری کلاسهای درس و امتحانات دانشگاهها و مدارس وابسته به وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.
به گزارش تجارتنیوز ، پس از حواشیهای بسیار در خصوص حضوری شدن یا نشدن کلاسهای مدارس بالاخره امروز تکلیف این ماجرا مشخص شد.
آنطور که تسنیم گزارش داده، بر اساس مصوبات شورای معاونان و تأکید وزیر آموزش و پرورش و در چارچوب مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، دفتر وزارتی آموزش و پرورش با ارسال بخشنامهای به ادارات کل آموزش و پرورش استانها بر توسعه آموزشهای حضوری در تمام مدارس و واحدهای آموزشی، با رعایت پروتکلهای بهداشتی و بهرهمندی از امکانات موجود مدرسه تأکید کرد.
حضور کارکنان در مدارس الزامی است
بر اساس این بخشنامه، حضور مدیران، معاونان و سایر همکاران در مدرسه، طبق برنامه هفتگی الزامی است و آموزش و تدریس باید از محیط کلاس ارائه شود.
رعایت جدول زمانبندی آموزش حوزههای یادگیری بر اساس برنامه درسی مصوب در این بخشنامه مورد تأکید است.
اگرچه مدارس از ابتدای آذرماه در تمام مقاطع تحصیلی بازگشایی شدهاند اما ساعات محدود حضور دانشآموزان یا بیتوجهی برخی مدارس به آموزش حضوری باعث شده تا خانوادهها این سبک از بازگشایی را صوری و صرفاً برای رفع تکلیف بدانند.
پیش از این، رئیسجمهور در تاریخ ۱۸ دی از نظر مثبت ستاد ملی کرونا برای برگزاری امتحانات و شرکت در کلاسهای درس به صورت حضوری با رعایت نکات بهداشتی سخن گفت و از وزرای مربوطه، مسئولان دانشگاهها و تمام مراکز علمی خواست تا اجازه ندهند در کشور شاهد افت تحصیلی باشیم.
از تعطیل کردن مدارس خودداری کنید
«یوسف نوری» وزیر آموزش و پرورش نیز به تازگی با تأکید بر اینکه مدارس همواره باید آماده ارائه خدمات آموزشی و تربیتی به دانشآموزان باشند، گفت: از ستاد ملی مبارزه با کرونا درخواست کردهایم تا جایی که امکان دارد اجازه بدهند مدارس به صورت حضوری به فعالیت خود ادامه دهند و از تعطیل کردن مدارس خودداری کنند. با توجه به این که بیشتر مردم و معلمان واکسیناسیون شدهاند، مدارس با رعایت پروتکلها و توصیههای بهداشتی باید باز باشند و معلمان در مدارس حضور داشته باشند تا چرخه آموزش و پرورش دچار مشکل نشود.
همچنین «محسن منصوری» استاندار تهران گفته است: مقرر شد با رعایت حفظ سلامت و خطوط قرمز رعایت شیوهنامههای بهداشتی، بازگشایی حداکثری مدارس و دانشگاهها در شهر تهران را دنبال کنیم و تأکید شد امتحانات مدارس و دانشگاهها حتماً حضوری برگزار شود.
همزمان با شیوع کرونا، مدارس در ایران از اسفند ۹۸ تعطیل شدند و آموزشها به شیوه مجازی ادامه یافت؛ کارشناسان از افت تحصیلی و ترک تحصیل، آسیبهای جسمی، تربیتی و حتی تهدید سلامت روان دانشآموزان به عنوان کارکردهای منفی آموزش مجازی سخن میگویند.
آخرین اخبار جامعه تجارتنیوز را از صفحه جامعه تجارتنیوز دنبال کنید.
نظرات