ثبت نام ۲ و نیم میلیون نفر برای سفر اربعین
تاکنون ثبت نام ۲ و نیم میلیون نفر برای سفر اربعین در سامانه سماح با پرداخت بیمه قطعی شده است.
به گزارش تجارتنیوز ، از چهارم مردادماه که سامانه سماح برای ثبتنام متقاضیان شرکت در پیادهروی اربعین 1402 فعال شده است، تاکنون 2 میلیون و 673 هزار و 823 نفر نسبت به ثبتنام اقدام کردهاند.
ثبت نام ۲ و نیم میلیون نفر برای سفر اربعین قطعی شده است
از این تعداد، 2 میلیون و 410 هزار و 420 نفر با پرداخت حق بیمه، ثبتنام خود را نهایی و قطعی کردهاند.
چنانچه افرادی برای ثبتنام در سامانه سماح با مشکلی مواجه شوند میتوانند با شماره 64511-021 تماس بگیرند تا مسئولان مربوطه در سازمان حج و زیارت آنها را راهنمایی و موضوعات را پیگیری کنند و در صورت لزوم موارد را به فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت منتقل کنند.
ممکن است در برخی ساعات حجم ورود متقاضیان به سامانه سماح افزایش قابلتوجهی داشته باشد و این امر موجب قرار گرفتن عدهای در صف و کندی سیستم شود، بنابراین توصیه میشود در چنین مواردی، زمان ثبتنام به ساعات دیگری موکول شود.
سامانه سماح به آدرس samah.haj.ir تا 20 شهریورماه برای ثبت نام متقضایان در دسترس عموم قرار دارد.
وزیر کشور عراق امروز (یکشنبه) با هدف بررسی روند پیشرفت طرح امنیتی زیارت اربعین امام حسین (ع)، نشست امنیتی به ریاست «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور و رئیس کمیته عالی امنیت مراسم اربعین حسینی (ع) برگزار کرده است.
در این دیدار، وضعیت امنیتی در تمامی استانهای عراق که شاهد عبور تعداد زیادی از زائران به سمت کربلای معلی ونجف اشرف و همچنین مناطق مرزی است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وزیر عراقی بر تشدید تلاشهای اطلاعاتی و امنیتی، ایجاد فضای امن و مناسب برای همه بازدیدکنندگان از داخل و خارج از کشور و ارتباط مستمر بین همه طرفهای ذیربط در راستای موفقیت این سفر تأکید کرد. (تسنیم)
سفر با اتوبوس دربستی به مرز ممنوع است
امسال کاپوتاژ خودرو در ایام اربعین ممنوع است و دولت عراق ورود خودرو به این کشور را به دلیل نبود زیرساختهای مناسب ممنوع کرده است. البته تجهیزات و وسایل موکبها از مرزهای زمینی به عراق ارسال میشود.
شهریار افندیزاده، رئیس کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین با اشاره عرضه بلیتهای اربعین، گفت: در زمینه سفرهای زمینی، سعی کردیم متناسب با نیاز زائران در حد توان اتوبوس در اختیار زائران قرار دهیم.
وی با بیان اینکه اجاره اتوبوس دربستی برای سفرهای اربعین به سوی مرزها ممنوع است، افزود: با توجه به اینکه تقاضا نسبت به عرضه اتوبوسها بیشتر است، ما اجاره اتوبوس دربستی را ممنوع اعلام کردهایم. البته زائرانی که قرار است به صورت کاروانی عازم زیارت اربعین شوند، باید اسامی را در قالب یک کاروان در اختیار شرکتهای اتوبوسرانی قرار دهند و بر اساس تعداد زائران، بلیت بگیرند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه بیشتر زائران از مرز مهران تردد میکنند، خاطر نشان کرد: سال گذشته سه هزار اتوبوس برای جابجایی زائران هنگام بازگشت از زیارت اربعین از مرز مهران نیاز داشتیم که با برنامهریزی انجام شده، بخش قابل توجهی از آن تأمین شد. امسال هم حدود سه هزار دستگاه اتوبوس در مسیرهای مختلف مرز مهران خواهیم داشت تا زائران بدون مشکل بتوانند به زیارت اربعین رفته و پس از آن به شهرهای خود بازگردند.
امسال هفت هزار دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائران اربعین فعالیت میکنند که البته بر اساس مذاکرات با دستگاههای و نهادهای مختلف قرار است تعداد اتوبوسها به هشت هزار دستگاه افزایش یابد. (فارس)
نظرات