ادامه حوادث سریالی برای هواپیماهای بوئینگ در آمریکا
در جدیدترین حادثه برای هواپیماهای شرکت بوئینگ آمریکا، روکش موتور یک بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ متعلق به خطوط هوایی ساوت وست در حین برخاستن از باند فرودگاه شهر دنور از جای خود کنده شد و به بال آن برخورد کرد.
به گزارش تجارتنیوز، روز یکشنبه روکش موتور یک هواپیمای بوئینگ 737-800 متعلق به خطوط هوایی ساوت وست در حین برخاستن از باند فرودگاه شهر دنور آمریکا از جای خود کنده شد و به بال آن برخورد کرد.
این حادثه باعث شد که اداره هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) تحقیقاتی را در این باره آغاز کند.
در این حادثه هیچ کسی آسیب ندید و پرواز 3695 ساوت وست حدود ساعت 8:15 صبح روز یکشنبه به وقت محلی (14:15 به وقت گرینویچ) به سلامت به فرودگاه بین المللی دنور بازگشت.
این هواپیمای بوئینگ که با 135 مسافر و 6 خدمه عازم فرودگاه هیوستون هابی بود، 25 دقیقه پس از برخاستن و رسیدن به ارتفاع 10300 فوتی (3140 متری)، دچار این حادثه شد و بازگشت.
مسافران این هواپیما با یک هواپیمای دیگر از شرکت ساوت وست با حدود چهار ساعت تاخیر به هیوستون رسیدند. ساوت وست در این باره گفت که تیم های تعمیر و نگهداری در حال بررسی این هواپیما هستند.
طبق سوابق اداره هوانوردی فدرال آمریکا، این هواپیما در ژوئن 2015 وارد ناوگان هوایی آمریکا شده بود.
بر اساس این گزارش، هواپیماهای 737-800 نسل قبلی پرفروش ترین هواپیمای 737 بوئینگ یعنی 737 NG است که آن مدل نیز با مدل 737 مکس جایگزین شد.
شرکت هواپیمایی ساوت وست از بیان آخرین زمان تعمیر و نگهداری این موتور هواپیما خودداری کرد.
شبکه خبری ایبیسی نیوز ویدئویی را در پلتفرم شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد که در آن نشان میدهد روکش کنده شده موتور این هواپیما با لوگوی پاره ساوت وست به سرعت در باد میلرزد.
این حادثه در حالی رخ میدهد که شرکت هواپیمایی آلاسکا اخیراً اعلام کرد بوئینگ در سه ماهه اول سال جاری میلادی 160 میلیون دلار غرامت برای زمین گیر شدن هواپیمای 737 مکس 9 به این خطوط هوایی آمریکایی پرداخت کرده است.
در تاریخ 5 ژانویه، هنگامی که پرواز خطوط هوایی آلاسکا از پورتلند در ایالت اورگان عازم کالیفرنیا بود، یکی از دربهای اضطراری هواپیما در ارتفاع 16000پایی (4900متری) از جای خود کنده شد و چندین نفر از 171 مسافر آن نیز مجروح شدند. برخی از وسایل مسافران از جمله لباس و تلفن همراه آنان نیز با فشار باد از این درب به بیرون مکیده شد.
هواپیما نیز بهسرعت به مبدأ خود بازگشت و در پی این حادثه، نگرانیها در مورد ایمنی این مدل هواپیما باز هم افزایش یافت.
این اولین حادثه برای بوئینگ 737 مکس که در سال 2015 وارد بازار شد، نیست. سقوطهای مرگبار در سالهای 2018 و 2019 این مدل هواپیما منجر به توقف پروازهای آن در سراسر جهان تا سال 2020 شده بود.
نظرات