فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۶۲۴۲۹۷

شرکت بازرگانی وانیکس روال واردات را بهبود بخشیده است

شرکت بازرگانی وانیکس روال واردات را بهبود بخشیده است

این روزها واردات و صادرات به عنوان بخش مهمی از تجارت جهانی و سرمایه‌گذاری معرفی می‌شود. مبادله کالا که از گذشته‌های دور مرسوم بوده، امروزه هم بخش مهمی از کالاها و محصولات مورد نیاز کشورهای پیشرفته و در حال توسعه نیز با همین روش تامین می‌شود.

بسیاری تصور می‌کنند که واردات تنها مختص کشورهایی است که از نظر اقتصادی ضعیف هستند. اما نکته جالب توجهی که درباره واردات وجود دارد این است که حتی کشورهایی که از نظر اقتصادی برتر هستند نیز گاهی برای تامین بخشی از کالاها و منابع مورد نیاز خود به واردات روی می‌آورند.

برای آشنایی بیشتر با خدمات شرکت بازرگانی وانیکس روی لینک کلیک کنید.

برای مثال در طی چند سال اخیر کشور چین که یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کننده‌های جهان است بیش از ۴۰ درصد صادرات کالا به ایالت متحده آمریکا را به ثبت رسانده است.

شرکت بازرگانی وانیکس که یک کمپانی معتبر ایرانی است مسیر واردات را برای صاحبان مشاغل و دارندگان کسب و کارهای بزرگ و کوچک هموار کرده است. این شرکت با اتکا به روش‌های قانونی و استفاده از تیم با تجربه و با تکیه بر تجربه کاری بیش از ده سال در صدد است تا روال واردات را برای همه بیش از پیش بهبود ببخشد.

چگونه کسب و کار خود را با واردت توسعه دهیم؟

این عقیده کاملا منطقی است که یک جامعه همه کالاهای مورد نیاز را خود تولید کند و نیازی به واردات نداشته باشد. اما با اندکی تفکر به خوبی متوجه خواهید شد که به دلایل متفاوتی مثل شرایط زیست محیطی و دسترسی نداشتن همه کشورها به ماشین‌آلات و مواد اولیه امکان تولید همه ابزارها و محصولات مورد نیاز برای یک کشور وجود ندارد. برای مثال برخی از کشورها به ذخایر و منابع معدنی دسترسی دارند و برخی هم به خاطر شرایط اقتصادی متفاوت می‌توانند انواع کالا را تولید کنند.

در ادامه شرکت بازرگانی وانیکس یک کمپانی پیشرو در حوزه واردات، راه‌حل‌هایی را بیان می‌کند که با به کارگیری آن‌ها امکان توسعه کسب و کار با واردات برای هر صنفی وجود دارد. مهم نیست که چه نوع تجارتی دارید کوچک یا بزرگ، در هر صورت شما هم به دنبال افزایش فروش و به دنبال آن کسب درآمد بیشتر هستید.

برای صاحبان مشاغل کوچک که به دنبال واردات می‌روند، یک استراتژی رشد کسب و کار ساده و یکسان وجود ندارد. اما، استراتژی‌های کلیدی وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید تا به کسب و کار خود بهترین شانس را برای رشد بدهید. روش پیشنهادی ما استفاده از واردات، اما با یک استراتژی مناسب و کمک گرفتن از افراد متخصص.

درباره بازار هدف تحقیق کنید

واردات به توسعه کسب و کار شما کمک می‌کند، اما بدون تحقیق و در پیش گرفتن یک روند مناسب نه تنها رشد نخواهید کرد، ممکن است شکست را هم تجربه کنید. هدف هر واردکننده‌ای فروش محصولات و رسیدن به سود است، بنابراین زمانی که به دنبال چگونگی رشد کسب و کار کوچک خود هستید، باید درباره بازار هدف تحقیق کنید. این نه تنها به شما امکان می‌دهد مشتریان فعلی خود را بهتر بشناسید، بلکه مشتریانی که ممکن است از شما قصد خرید داشته باشند را هم بشناسید.

کسب بینش در مورد بازار هدف خود و دانستن نیازهای آنها پیش از واردات بسیار مهم است. به این ترتیب، می‌توانید ببینید که چگونه کسب و کار شما می‌‌تواند رشد کند و برای برآورده کردن این نیازها تغییر کند. این موضوع را به خاطر داشته باشید که در مورد رقبای خود نیز تحقیق کنید. دانستن نقاط قوت و ضعف آنها می‌تواند به تصمیم‌گیری شما در مورد چگونگی مقیاس مناسب برای وارد کردن کالا هر چند جزیی کمک کند.

راه حل مناسبی برای فروش محصولات وارداتی خود بیابید

اگر قرار است که با واردات کالا هر چند جزیی، کارآفرینی کنید باید برای فروش محصولات خود نیز روشی داشته باشید. داشتن یک قیف فروش می‌تواند به ارتقای کسب و کار شما کمک کند و سرمایه‌ای که برای واردات صرف کرده‌اید، هدر نمی‌رود. شما باید سعی کنید راه هایی را برای حرکت دادن افراد از طریق قیف برای فروش ارائه کنید.

این می‌تواند شامل ارائه تخفیف یا دریافت اطلاعات تماس آنها و ارسال به روز رسانی‌های کسب و کار شما باشد. اگر مجموعه‌ای از محصولات با کیفیت از برندهای خاص را وارد می‌کنید، حتما از طریق ایمیل یا سایر کانال‌ها به مشتریان خود اطلاع‌رسانی کنید.

حفظ مشتریان قدیمی و اضافه کردن مشتریان جدید را از خاطر نبرید

برای ماندگاری کسب و کاری که با واردات کالا راه‌اندازی کرده‌اید باید علاوه بر نگه‌داری مشتریان قدیمی مشتریان جدیدی را هم اضافه کنید. وقتی روند مناسبی را برای افزایش مشتری در پیش بگیرید به دنبال آن مشتریان وفادار شما هم اضافه می‌شود. با توجه به اینکه جذب مشتری جدید پنج برابر بیشتر از حفظ مشتری فعلی هزینه دارد، تمرکز بر حفظ مشتریان به این معنی است که کسب و کار شما پولی را برای چیزی که سرمایه‌گذاری تضمین شده نیست، خرج نمی‌کند.

بهترین کالاهای وارداتی را بشناسید

نکته جالب توجهی که بیشتر واردکنندگان نوپا از آن بی خبر هستند، شناخت و پیدا کردن بهترین کالاهای وارداتی که سود بیشتری را نصیب کسب و کار آن‌ها می‌کند. معمولا برخی از کالاها طرفداران و بازار فروش بهتری دارند. با پیشرفت فناوری اطلاعات و دنیای دیجیتال، در هر گوشه این جهان همه از دسترسی داشتن به تکنولوژی و ابزارهای دیجیتال لذت می‌برند.

بنابراین وارد کردن مجموعه کالاهایی که با دنیای دیجیتال مرتبط هستند و راحتی بیشتری را برای افراد به ارمغان می‌آورند، بیشترین طرفدار و بازار فروش خوبی دارند.

اعتماد به شرکت بازرگانی وانیکس چه مزایایی دارد؟

معمولا کسانی که به دنبال توسعه کسب و کار خود و یافتن بهترین زنجیره تامین هستند به واردات روی می‌آورند. شرکت وانیکس با دسترسی داشتن به مجموعه‌ای از تامین‌کنندگان از چین، هند و امارات به راحتی می‌توانند شما را سریع‌تر به هر آنچه که برای کسب و کار خود نیاز دارید، برساند. با اعتماد به این شرکت بازرگانی از فواید زیر بهره‌مند شوید:

  • مجموعه‌ای از کالاهای مورد نیاز را بدون دغدغه از سایت سفارش دهید و در انبار خود تحویل بگیرید.
  • این شرکت اعتماد شما را جلب می‌کند، زیرا پس از ثبت سفارش به شما چک ضمانت اعطا می‌کند، در این صورت با خیال آسوده منتظر رسیدن کالاهای خود باشید.
  • همه مراحل را بدون صرف هزینه اضافی به صورت آنلاین طی کنید.
  • با مراجعه به سایت امکان مقایسه قیمت کالاهای مورد نیاز شما از تامین‌کننده‌های مختلف وجود دارد.
  • کالاها با کمترین آسیب و به بهترین شیوه حمل و نقل به دست شما می‌رسد.
  • از هزینه‌های اضافی مثل سفر به خارج از کشور یا تاخیر در تحویل بار در اداره گمرک جلوگیری می‌شود. این شرکت همه روال واردات را به همراهی تیم متخصص خود با استفاده از بهترین روش‌ها به انجام می‌رساند.

در ادامه قصد داریم به بیان راه‌حل‌های مناسب برای راه‌اندازی یک تجارت وارداتی بپردازیم.

راه اندازی یک تجارت وارداتی؛ ۸ نکته مهمی که باید بدانید

واردات کالا از یک یا مجموعه‌ای از شرکت‌های خارجی راه حلی برای راه‌اندازی یک کسب و کار با سرمایه محدود و اندک است. از مزایای محصولات وارداتی این است که به راحتی به دست مصرف‌کننده می‌رسند و جذابیت ثابت شده آن در بازارهای دیگر ریسک سرمایه‌گذاری را به اندازه قابل توجهی کاهش می‌دهد.

اما نکته‌ای که ما در اینجا قصد داریم به آن اشاره کنیم این است که علیرغم این مزایا، با یک اشتباه مثل انتخاب یک تامین‌کننده نامناسب یا نوسانات ارزی می‌تواند ایده خوب واردات را به ایده بد تبدیل کند. بسیاری از مشاوران تجاری بیان می‌کنند که بسیاری از واردکنندگان نوپا با واردات سریع، عدم آگاهی و تخصص، عدم آمادگی با مشکل مواجه می‌شوند.

معمولا برخی از آن‌ها به محض ملاقات با اولین تولید کننده قرارداد امضا می‌کنند، بدون آنکه شناختی از آن‌ها داشته باشند و به خوبی بررسی کنند. وانیکس این ۸ نکته را برای کارآفرینانی که درصدد راه‌اندازی یک تجارت وارداتی هستند، بیان می‌کند. این ۸ نکته کلیدی برای همه واردکنندگان کاربردی خواهد بود.

در نمایشگاه های تجاری بین‌ المللی شرکت کنید

اولین قدم برای کسانی که قصد دارند یک تجارت وارداتی را راه‌اندازی کنند، پیدا کردن بهترین و البته مورد اعتمادترین تامین‌کنندگان است. به هر حال شما قصد دارید با یک تامین‌کننده خارج از کشور خود و ورای مرز وارد معامله شوید، به همین دلیل باید یک تولیدکننده مورد اعتماد را بیابید.

اگر این امکان برای شما فراهم است، می‌توانید در نمایشگاه‌های بین‌المللی شرکت کنید. معمولا در چنین نمایشگاه‌هایی بیش از ۶۰ هزار غرفه ویژه شرکت تولیدکننده که طیف وسیعی از محصولات خود را به نمایش می‌گذارند، حضور دارند. در این نمایشگاه‌ها می‌توانید با گروهی از تولیدکننده‌های خارجی آشنا شوید و در صورت امکان از آن‌ها کالا خریداری کنید. بسیاری از کارشناسان حوزه واردات اعتقاد دارند که در این نمایشگاه‌ها با بیش از ده هزار ایده برای راه‌اندازی واردات تجاری خود آشنا می‌شوید.

اگر هم امکان وارد کردن آن محصول را به صورت مستقیم نداشتید، می‌توانید ایده‌های خود را با یک شرکت بازرگانی واسطه در میان بگذارید و از آن‌ها برای واردات کمک بگیرید.

با تامین کنندگان حقیقی دیدار کنید

در صورتی که به دنبال یک سرمایه‌گذاری بلند مدت و پایدار با واردات هستید، با تحقیق می‌توانید فهرستی از بهترین تامین‌کننده‌های کشور مورد نظر خود تهیه کنید. پس از گذراندن این مرحله می‌توانید از تامین‌کنندگان منتخب درخواست نمونه کار کنید. همچنین می‌توانید کارهای بخش تولید و به طور کلی تیم شرکت‌های مورد نظر را مورد ارزیابی قرار دهید.

اگر محصولات شرکتی نیازهای مورد انتظار شما را برآورده نمی‌کند، می‌توانید آن‌ها را حذف کنید. سپس با شرکت‌هایی وارد بحث و معامله شوید که از فیلترهای انتخابی شما توانستند نمره خوبی به دست آورند. با آن‌ها قرار ملاقات بگذارید و به خوبی همه مراحل از جمله کنترل کیفیت کالاها و به طور کلی مسائل مربوط به کیفیت محصول را مورد بررسی قرار دهید. برای شروع کار بهتر است که بیشتر تامین‌کنندگان را بشناسید.

به یک تامین کننده تکیه نکنید

یکی از پیشنهادات شرکت وانیکس برای کسانی که به قصد راه‌اندازی تجارت و کسب و کار خود واردات را انتخاب می‌کنند، این است که به یک تامین‌کننده تکیه نکنند. تکیه به یک تولید کننده خارجی عواقب خوبی برای کسب و کار شما نخواهد داشت.

همیشه به عنوان یک واردکننده باید به مجموعه‌ای از تامین‌کننده‌ها دسترسی داشته باشید تا بتوانید نیازهای مشتریان خود را برطرف کنید. در این صورت همیشه دست شما پر خواهد بود. تنوع بخشیدن به مسیرهای عرضه و ارسال کنندگان نیز به کنترل خطر تاخیر کمک خواهد کرد.

قوانین واردات کالا را در نظر بگیرید

قبل از آنکه تصمیم بگیرید گروهی از کالاها را وارد کنید و با تولید کننده قرارداد امضا کنید، باید از قوانین ورود کالای مورد نظر به کشور آگاه شوید. شما قرار است کالا وارد کنید و بتوانید آن‌ها را بفروشید. اگر کالایی از نظر قانونی امکان خرید و فروش در بازار داخلی را نداشته باشد، سرمایه‌گذاری شما هدر خواهد رفت.

همه موارد واردات از قوانین گمرک و مالیات را لحاظ کنید

یکی از نکاتی که باید برای واردات بدانید، آگاهی از قوانین گمرکی و مالیاتی است. یعنی هر نوع کالایی برای ورود به کشور مالیات متفاوتی در نظر گرفته شده و قوانین گمرک برای ترخیص کالا متفاوت است. به همین دلیل بهتر است زمانی که در حال محاسبه هزینه‌های واردات هستید، این موضوع مهم را در نظر بگیرید.

به نوسانات ارزی توجه کنید

برای پرداخت هزینه‌های واردات از ارزهای بین‌المللی استفاده می‌شود. این ارزها ممکن است به هر دلیلی با نوسان همراه باشند و روی حاشیه سود شما اثر بگذارند. شما می‌توانید ریسک سرمایه‌گذاری روی واردات را با توجه به نرخ ارز کاهش دهید.

بررسی کالا قبل از پرداخت نهایی

معمولا برخی از تامین کنندگان در اولین سفارش خود ممکن است درخواست حدود ۳۰ درصد پیش‌پرداخت هزینه کالا را داشته باشند. البته این کاملا معمولی است. اما این امکان هم وجود دارد که از تامین کننده خود بخواهید قبل از آنکه هزینه کالاها را بپردازید، از سالم بودن آن‌ها اطمینان پیدا کنید.

زمان تعطیلات در کشور تامین کننده را در نظر بگیرید

از تاریخ‌های مهم در کشور تامین کننده خود مطلع باشید. برخی از تعطیلات ممکن است شامل وقفه‌های کاری طولانی مدت با تعطیل شدن تولید باشد. تاریخ تعطیلات ممکن است از سالی به سال دیگر تغییر کند. به عنوان مثال، تعطیلات سال نو چینی برای بسیاری از تامین کنندگان می‌تواند تا یک ماه طول بکشد.

تامین کننده شما ممکن است قبل و بعد از تعطیلات سفارشات زیادی داشته باشد. اگر برای تعطیلات از قبل برنامه‌ریزی نکنید، ممکن است موجودی شما تمام شود و مشتریان شما ممکن است به رقبا روی بیاورند.

همه این مراحل بیان شده را شرکت بازرگانی وانیکس برای رفاه حال دارندگان کسب و کار، کار آفرینان و مشاغل به خوبی لحاظ می‌کند. به همین دلیل هم معمولا واردکنندگانی که به این شرکت اعتماد می‌کنند با چنین چالش‌هایی روبه‌رو نمی‌شوند. چالش‌هایی که ممکن است در صورت عدم آگاهی و تخصص روال واردات را برای افراد نوپا دشوار سازد.

کمی درباره واردات کالا از چین بدانید

چین، سال‌هاست که با ایران داد و ستد تجاری دارد. این ارتباط دو طرفه باعث شده تا روند واردات از این کشور نیز آسان برای ایرانیان آسان باشد. با توجه به اینکه فاصله جغرافیایی چین از ایران بسیار زیاد و طولانی است، اما این کشور با عرضه و تولید کالاهای متنوع توانسته نظر بسیاری از دارندگان کسب و کار را به خود جلب کند.

یک تجارت وارداتی از کشوری همانند چین می‌تواند سودآور باشد. زیرا این کشور به خاطر دسترسی به نیروهای انسانی، ماشین آلات و دستگاه‌های مدرن برای تولید و مواد اولیه طیف گسترده‌ای از انواع محصولات مورد نیاز یک کسب و کار را فراهم می‌کند.

بسیاری از کسانی که قصد راه‌اندازی یک کسب و کار آنلاین، عمده یا جزیی را دارند برای تامین کالاهای مورد نیاز خود به واردات از چین روی می‌آورند. واردات از این کشور مزایایی را در پی دارد، مثل:

کاهش هزینه‌های راه‌اندازی یک کسب و کار ؛ اولین چیزی که یک کسب و کار برای راه‌اندازی به آن نیاز دارد، دسترسی داشتن به مجموعه‌ای از کالاها است. امکان تولید به خاطر هزینه‌های زیادی که باید پرداخته شود برای همه وجود ندارد. معمولا کالاهای وارداتی هم برای دارندگان مشاغل و هم برای مصرف‌کنندگان ارزان‌تر است.

مصرف‌کنندگان راحت‌تر به کالاهای مورد نیاز خود دسترسی می‌یابند؛ علاوه بر ارزان بودن، مصرف‌کنندگان و مشتریان واقعی راحت‌تر به کالاهایی که نیاز دارند، دسترسی پیدا می‌کنند. به خاطر داشته باشید که فرآیند تولید کالا علاوه بر هزینه‌بر بودن، می‌تواند زمان زیادی را هم دارندگان کسب و کار بگیرد.

محصولات متنوع و جدید به مصرف‌کنندگان می‌رسد؛ چین، کشوری است که جایزه تولید کالاها و محصولات متنوع و البته کاربردی را به قیمت ارزان از آن خود می‌کند. کالاهایی که مرتبط با حوزه دیجیتال و تکنولوژی اما در ابعاد کوچک تولید می‌شوند، بازار فروش خوبی دارند.

تجربه متخصصان شرکت وانیکس ثابت کرده که بیشتر اوقات مصرف کنندگان به دنبال کالاهای وارداتی هستند که هم ارزان و هم قیمت مناسبی داشته باشند. از طرفی هم دلیل بیشتر واردکنندگان برای انتخاب چین، امکان خرید کالاهای ارزان با حاشیه سود بالا است. این کشور تاکنون به خوبی توانسته مجموعه‌ای از این کالاها را تولید و وارد بازار جهانی کند.

چرا چین را برای واردات کالا انتخاب کنیم؟

همه به خوبی می‌دانید که امکان واردات کالا از کشورهای غربی به ایران به دلیل تحریم وجود ندارد. بنابراین در میان کشورهای آسیای شرقی با تولید انواع محصولات و به قیمت‌های مناسب گزینه بهتری خواهد بود.

جهت مطالعه بیشتر درباره روال واردات کالا از چین روی لینک کلیک کنید.

2 3

از طرفی هم سابقه خوب تجاری ایران با چین به صاحبان کسب و کار اطمینان بیشتری برای وارد کردن کالا می‌دهد.

درباره حداقل سرمایه برای واردات از چین چه می دانید

برای آنکه بیشتر روی واردات از کشور چین دقیق شویم، نیاز است تا هزینه‌های طی کردن روال را هم بدانیم. به ویژه برای افرادی که به تازگی وارد این مسیر شده‌اند. البته پیش از هر چیزی باید خبر خوشی به افرادی بدهیم که سرمایه کمی دارند. در کشور چین مجموعه‌ای از شرکت‌ها و تامین‌کنندگان متفاوت وجود دارد که هر کدام با توجه به سرمایه افراد واردکننده، کالا تولید می‌کنند.

از طرفی هم این کشور به تولید کالاهای با رده قیمتی و کیفیتی متفاوت تبحر و شهرت دارد. یعنی هر شخص واردکننده‌ای با هر میزان سرمایه‌ای می‌تواند از چین کالا وارد کرده و برای راه‌اندازی کسب و کار خود برنامه‌ریزی کند.

یکی دیگر از روش‌هایی که می‌توانید با حداقل سرمایه برای واردات از چین برنامه‌ریزی کنید این است که لیستی از کالاهای ارزان قیمت و البته با حاشیه سود بالای چینی تهیه کنید. معمولا چنین کالاهایی در چین به قیمتی کمتر از یک دلار عرضه و تولید می‌شوند. اگر به خوبی تحقیق کنید می‌توانید لیست این کالاها را بیابید. جالب توجه که این کالاها علاوه بر سودآور بودن، پر طرفدار هم هستند و بازار فروش خوبی هم دارند.

آنچه که در این بین فوق‌العاده مهم است و باید به آن توجه کنید، میزان سرمایه در دسترس شما برای تجارت و واردات از کشور چین کم است، اما باید همواره به کیفیت محصولات وارداتی خود اهمیت دهید.

برای آنکه به کالاهای ارزان قیمت، با کیفیت و حاشیه سود بالا دست یابید، می‌توانید موارد زیر را لحاظ کنید:

  • یک محصول ساده اما کاربردی باشد
  • هزینه کمی برای خرید آن بپرازید
  • قیمت عمده آن محصول را در نظر بگیرید
  • متقاضی داشته باشد
  • فوق‌العاده سودآور باشد

برای آنکه بیشتر درباره حداقل سرمایه برای واردات از چین بدانید، روی لینک کلیک کنید.

3 3

شرکت وانیکس را بهتر بشناسید

شرکت بازرگانی و وارداتی است که در شهر تهران فعالیت دارد. این شرکت معتبر با فراهم آوردن مجموعه‌ای مجرب و متخصص همواره سعی دارد که فرآیند واردات از کشورهای چین، هند و امارات را برای راحتی و رفاه واردکنندگان بهبود ببخشد.

این شرکت یک وب‌سایت معتبر دارد که می‌توانید با مراجعه به آن و وارد کردن لیستی از کالاهای مورد نیاز خود به صورت آنلاین بهترین تامین کننده به قیمت مناسب را بیابید. شرکت وانیکس با دسترسی داشتن به مجموعه‌ای از تامین‌کنندگان و فورواردرهای معتبر روال را برای افراد نوپا و حتی افراد قدیمی آسان‌تر می‌کند.

کافی است که نام شرکت را در گوگل جست‌و‌جو کنید و با لیست خدمات این شرکت بازرگانی آشنا شوید. پیش از واردات هم می‌توانید از متخصصان و کارشناسان این شرکت به صورت تلفنی مشاوره دریافت کنید. وانیکس برای آنکه رسالت و حسن نیت خود را ثابت کند به افراد چک ضمانت پس از ثبت سفارش تقدیم می‌کند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.