خبر فوری:

فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۱۹۷۵۶۴

سنگاپور نخستین کشور آسیایی سرمایه‌گذار در املاک آمریکا

سنگاپور نخستین کشور آسیایی سرمایه‌گذار در املاک آمریکا

دولت شهر سنگاپور در سال 2017 با رقمی بالغ بر 9.5 میلیارد دلار با پشت سر گذاشتن چین، سومین سرمایه‌گذار جهانی و نخستین سرمایه‌گذار آسیایی املاک و مستغلات در آمریکا شناخته شد.

از سال 2012 تا 2016 چین بزرگترین سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی در آمریکا در بخش ساختمان بود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، طبق گزارش مرکز تحلیلی اطلاعات سرمایه آمریکا، سنگاپور در سال گذشته میلادی بعد از کانادا و فرانسه سومین سرمایه‌گذار جهانی در آمریکا در صنعت ساختمان و مستغلات بود.

شرکت‌های سنگاپوری در سال 2017، بالغ بر 9.5 میلیارد دلار در بخش ساختمان و بازار املاک آمریکا سرمایه‌گذاری کردند که رقم مشابه در سال ماقبل 3.3 میلیارد دلار بود.

شرکت‌های چینی نیز در سال 2017، حدود 5.9 میلیارد دلار در این بخش از بازار آمریکا سرمایه‌گذاری کردند که این رقم نسبت به سال ماقبل -17.3 میلیارد دلار- کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

66 درصد کاهش سرمایه گذاری‌های چینی‌ها در آمریکا در این صنعت پس از وضع قوانین سختگیرانه در خروج سرمایه از این کشور انجام شد.

به‌طور کلی شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران سنگاپوری در سال گذشته میلادی سرمایه‌گذاری‌های تجاری خارجی در جهان را با 40 درصد افزایش به رقم 28.4 میلیارد دلار رساندند که این رقم در برنامه‌های اقتصادی این کشور کوچک جنوب شرق آسیا بی‌سابقه بوده است.

مسئولان اقتصادی سنگاپور پیشتر اعلام کرده بودند که این کشور درصدد است تا با کنار زدن چین، نخستین جایگاه سرمایه‌گذاری‌های خارجی آسیایی درآمریکا را به خود اختصاص دهد.

طبق گزارش بانک جهانی سنگاپور در سال 2017 رتبه سومین اقتصاد رقابتی جهان را از میان 137 کشور مختلف به خود اختصاص داد.

کاهش بدهی‌های خارجی، تقویت اقتصادهای خرد، توسعه زیرساخت‌های اقتصادی از جمله صنعت ساختمان و حمل و نقل و تنوع بخشی در محصولات و تولیدات از جمله علل کسب این جایگاه جهانی توسط سنگاپور انتخاب بوده است.

لی هسین لونگ نخست وزیر سنگاپور در ابتدای سال جدید میلادی اعلام کرد اقتصاد این کشور به کمک بهبود بهره وری و همچنین رشد اقتصاد جهانی، ۳.۵ درصد در سال ۲۰۱۷ رشد کرده است.

اقتصاد وابسته به تجارت سنگاپور در سال ۲۰۱۷ از بهبود تقاضای جهانی به ویژه برای محصولات الکترونیکی و قطعاتی نظیر نیمه رساناها، بهره برد.

نکته حائز اهمیت این است که سنگاپور با جمعیت 5.6 میلیون نفری در حال تبدیل شدن به یکی از بزرگترین اقتصادهای آسیا و جهان است این کشور برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای گذر از اقتصاد سنتی به اقتصاد دیجیتالی داشته که ثمرات آن را در سال‌های اخیر برداشت کرده است.

کشور شیرسنگی علاه در مسیر تقویت تجارت کلان، هدف‌گذاری خود را بر توسعه تجارت‌های کوچک و متوسط قرار داده و سالانه میلیون‌ها دلار برای حمایت از شرکت‌هایی که بتوانند ابتکار و نوآوری داشته باشند، هزینه می‌کند تا با عبور از مرحله سنتی اقتصاد، سرعت رشد و شکوفایی خود را افزایش دهد.

منبع: اکونومیست

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.