ایران رتبه چهاردهم جهان در تولید برق
معاون برنامهریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: در حال حاضر ایران به لحاظ ظرفیت منصوبه برق رتبه نخست منطقه و جایگاه چهاردهم را در جهان دارد.
حمیدرضا عظیمی در مصاحبه با رادیو اظهار داشت: هم اکنون ظرفیت منصوبه نیروگاهی در ایران افزون بر 78 هزار مگاوات است که ضمن ایجاد اشتغال برای جوانان توانسته برق مطمئنی را برای کشور تامین کند.
به گزارش تجارتنیوز ، وی در ادامه اظهارداشت: خوشبختانه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک هزار و 800 مگاوات نیروگاه حرارتی به ظرفیت سراسری برق مملکت اضافه شده است.
معاون برنامه ریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ضمن اشاره به پیک مصرف افزون بر 55 هزار مگاواتی برق طی سال جاری در ایران گفت: کشور به لطف خدا و تلاش تمامی دست اندرکاران با موفقیت توانست از این گردنه بسیار سخت عبور کند.
وی همچنین درخصوص دستاوردهای صنعت برق دردوره بعد انقلاب افزود: ظرفیت منصوبه نیروگاههای برق در ایران تا سال 1357 هفت هزار و 24 مگاوات بوده که هم اکنون این میزان به 78 هزار و 343 مگاوات رسیده است.
عظیمی اظهارداشت: این در حالیکه جمعیت کشور در دوران قبل از انقلاب 30 میلیون نفر بوده که این تعداد در شرایط فعلی به 80 میلیون نفر افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: آمار و ارقام مزبور نشان از این دارد که درصد افزایش ظرفیت تولید برق ایران به مراتب بیشتر از رشد جمعیت بوده است.
معاون برنامه ریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی در ادامه مصاحبه رادیویی میزان ظرفیت برق صادراتی ایران را یک هزار و 500 مگاوات عنوان کرد و گفت: این میزان برق در زمان آف پیک به کشورهای همسایه صادر و در مقاطع پیک مصرف (تیر و مرداد) وارد میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در حال حاضر ایران در زمینه احداث نیروگاههای حرارتی نسل E صادرکنندهای تکنولوژی به تمام دنیاست.
عظیمی ضمن اشاره به انتقال تکنولوژی و تجهیزات نیروگاههای کلاس F به ایران اظهارداشت: این نیروگاهها ضمن برخورداری از راندمان بالا در حفظ محیط زیست، کاهش مصرف سوخت و افزایش تولید کمک شایان توجهی به شبکه برق کشور خواهد کرد.
وی اذعان داشت: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته امید میرود در مدت سه تا چهار سال آینده نیروگاههای کلاس F در مملکت بومی سازی شود.
معاون برنامه ریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی یادآورشد: برق یکی از مهمترین انرژیهاست که میتواند برای تمامی اقتصادها اعم از توسعه یافته و در حال توسعه اهمیت بسزایی داشته باشد.
منبع: تسنیم
نظرات